Brysio Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Cudak nie z tej ZIEMIIIIIII:loveu::loveu::loveu: Quote
ice_t Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 fantastczne zdjęcia Małej, jest naprawdę cudowna i z dnia na dzień coraz bardziej piekna Nie mozna się w niej nie zakochać:loveu::loveu: Quote
Ola la Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ihabe ona jest boska:loveu::loveu::loveu: no i u Ciebie ma jak w niebie:loveu: i faktycznie tak jak mówiłaś ma na szyji ten dzwoneczek po zającu z Lindta:evil_lol: a dobre były te lindtowe zające:-D 3 pochłonęlam:lol: Lilu to jakby sie dorwała to by wszystkie zające świata zjadła...i w ogole cały świat:evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 doszła wpłata od : Agnieszki W.z Lublina-20 zł dla Lilu+20 zł dla Lolusia dziękujemy!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Alojzyna Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 śliczna :loveu::loveu::loveu: teraz mod może usuwać :eviltong: Quote
Energy Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='BUDRYSEK']doszła wpłata od : Agnieszki W.z Lublina-20 zł dla Lilu+20 zł dla Lolusia dziękujemy!!!:loveu::loveu::loveu: Dzięki za informację Budrysku, zaraz przekażę Agnieszce, że dotarły:loveu: Jak maleńka, Ihabe co u Was? Alojzyna fajnie, że wstawiłaś powiększone zdjęcia, super się ogląda:lol: Quote
Kaaasiaaa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 no no ale rozpieszczacie Lilu :P na łóżku skórzanym sobie odpoczywa :P Quote
ihabe Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Lilu to najpiękniekszy szczeniak jakiego znałam, jest powalająca i wie jak manipulować zwłaszcza mną i moim mężem:loveu: Dziś Lilu miała rehab i zastrzyki. Była super dzielna. W ciągu dnia miała dziś towarzystwo ( chora córcia), była więc niezwykle szczęśliwa tuląc się do niej. Apetyt jak zwykle dopisuje, humor wysmienity, psoty coraz nowsze . Sielanka i sczęście! Następny dzień z Lilu, najwspanialszy dzień z najwspanialszym szczeniakiem. Dla niej chętnie wzięlabym macierzyński:evil_lol: Quote
Ola la Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ihabe ja nie potrafie sobie wyobrazić waszego rozstania:shake: Będziesz musiała wziaść jakieś prochy no bo jak:evil_lol: Quote
Energy Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ihabe napisał(a):Lilu to najpiękniekszy szczeniak jakiego znałam, jest powalająca i wie jak manipulować zwłaszcza mną i moim mężem:loveu: Dziś Lilu miała rehab i zastrzyki. Była super dzielna. W ciągu dnia miała dziś towarzystwo ( chora córcia), była więc niezwykle szczęśliwa tuląc się do niej. Apetyt jak zwykle dopisuje, humor wysmienity, psoty coraz nowsze . Sielanka i sczęście! Następny dzień z Lilu, najwspanialszy dzień z najwspanialszym szczeniakiem. Dla niej chętnie wzięlabym macierzyński:evil_lol: No rzeczywiście ta malutka potrafi człowieka owinąć wokół palca nawet gdy tylko patrzy się na zdjęcia, a co dopiero w realu. Jest cudna i wspaniale, że robi takie postępy:loveu: Quote
Asior Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='stokrotka']Ihabe zdjęcia są cudne:loveu: :loveu: :loveu: , nie to żebym chciała Cię pouczać,ale ponoć w regulaminie jest napisane, że w jednym poście może być tylko 5 oddzielonych od siebie zdjęć. Szkoda by było żeby któryś z modów wpadł na pomysł usunięcia postu ze zdjęciami, bo niezgodne z regulaminem. I co my wtedy poczniemy:-(. myśle, ze miniaturek to nie dotyczy ;) Quote
EVA2406 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Cudna sunia i super, że najgorsze ma już za sobą. Oby tylko już nic złego jej nie spotkało. Limit złego już wyczerpała. Teraz już tylko ma być lepiej :lol: Quote
niunia448 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Wiecie co dziewuszki...śledzę ten wątek od poczatku i łezka mi sie zakreciła ze szczescia gdyż dla takich momentów juz wiem, ze warto studiować weterynarię:) Quote
ihabe Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Asior napisał(a):myśle, ze miniaturek to nie dotyczy ;) super dzięki, będziemy starali się zapiętać. Dla mnie czytanie regulaminów to jak wypisywanie PIta:evil_lol: regulaminy to zło:angryy: ale konieczne:loveu: Quote
ihabe Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ale Ona to jest istna torpeda:crazyeye: Naprawdę oczy trzeba mieć dookoła i te małe dzwoneczki już powinnam wymienić na syrenę z Erki:loveu: Ona się niczego nie boi i jest niezwykle odważna:crazyeye: Quote
Energy Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ihabe może uda Ci się wstawić filmik:cool3:żebyśmy zobaczyli jak teraz biega:p Quote
ihabe Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 mała ( czyli nasz cora) nagrała ale dostała actived i poszła spać:angryy: obiecała, ze wstawi jutro, filmik pokazuje jak Lilu stara sie wskoczyc na tapczan i jak z Lilu staje sie Gremlinem:loveu: Quote
Poker Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ale ta Lilu ma wielgachne oczyska:crazyeye:, niesamowite!!! A jak urosła :lol: Czuję,że zostanie u ihabe na stałe :evil_lol: Quote
Energy Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ihabe napisał(a):mała ( czyli nasz cora) nagrała ale dostała actived i poszła spać:angryy: obiecała, ze wstawi jutro, filmik pokazuje jak Lilu stara sie wskoczyc na tapczan i jak z Lilu staje sie Gremlinem:loveu: Gremlinem:crazyeye:ależ to taka maleńka delikatna istotka:cool3::loveu: Nocna pora jest i trochę to trwało zanim zaczaiłam kto to "nasz cora":evil_lol: Quote
bico Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Kurcze, Lilu to na tych fotkach, to pozuje jak gwiazda filmowa na rozdaniu Oskarów:evil_lol::cool3:;):multi: Quote
psiama Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Dzień dobry Lilu ! :roll: Serce to juz dawno ihabe i jej rodzince skradła ..... :cool3: Quote
ihabe Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Poker napisał(a):Ale ta Lilu ma wielgachne oczyska:crazyeye:, niesamowite!!! A jak urosła :lol: Czuję,że zostanie u ihabe na stałe :evil_lol: Lilunia juz ma domek stały , który na nia czeka w Warszawie u Kaji_K:loveu: Czekają tam na Lilunię dwa kocurki i Pani, która jeszcze ją nawet nie miała w swych ramionach a juz bardzo pokochała:multi: Mogę naprawdę sobie wyobrazić jak poczuje się Kaja gdy pierwszy raz przytuli Lilu i ucałuje jej słodki łebeczek. Ja bym ją mogła całować cały czas ( niektórzy mówią że się nie powinno ale ja nie moge sie oprzeć) ona jest taka słodka i uwielbia jak się ja mizia:loveu: To jest wielki pieszczoch:loveu: Dziś zrobiła mi pobudkę o 5.45:angryy: wyspała się i zaczęła jak zwykle mnie obgryzać:evil_lol: a potem zaciagnęła do kuchni dając do zrozumienia, że dzidzia ma dostać mleczko , więc musiałam jej zrobić miseczkę mleczka Nestle, ona je uwielbia:loveu: Nie mogę obecnie myśleć co to będzie jak będę się musiała z nią rozstać:placz: Quote
Recommended Posts