Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się teraz będę wszędzie chwalić, bo miałam zaszczyt spotkać dziś Lilu i Lolusia wraz z przemiłymi opiekunami i panią rehabilitantką, osobiście :loveu: Psiaki są przecudne i tak dzielnie walczą o zdrówko i sprawność fizyczną!! Kochane mordeczki.

Posted

Ffrubka napisał(a):
A ja się teraz będę wszędzie chwalić, bo miałam zaszczyt spotkać dziś Lilu i Lolusia wraz z przemiłymi opiekunami i panią rehabilitantką, osobiście :loveu: Psiaki są przecudne i tak dzielnie walczą o zdrówko i sprawność fizyczną!! Kochane mordeczki.

Wymiziałas ja za wszystkie ciotki z dogo ? :cool3:

Jak sie miewa niunia ?

Posted

Niunia jeszcze u nas, z czego się cieszymy niesamowicie, każdy dodatkowy dzień z Ta istota to .... nie da się tego opisać słowami:loveu: Lilu biega jak szalona, zadziorny mały Gremlin w chwilach swojego szaleństwa jest nie doposkromienia:crazyeye: ale za to po ataku...jest aniołem:loveu: Apetyt dopisuje, urosła, nie mieści się już w tym małym kojcu:lol:, próbuje nawet wskakiwać na tapczan a jak jej nie pozwolimy aby to robiła to się starsznie złości. Dziś na próbę zostawimy ją na chwilkę w domu, w jej kojcu ( łóżeczku turystycznym po synku) jest bezpieczny i obszerny. Zobaczymy jak się Lilu zachowa:evil_lol:

Posted

na ostatnich fotkach widac ogromna poprawe w leczeniu pyszczka. nozki tylne jeszcze nie do knca sprawne, ale poprawa jest niesamowita!

mocno trzymam kciuki z dalsze leczenie!:lol:

pzdr.

Posted

ihabe napisał(a):
Lilunia śpi jak zabita:loveu: Najadła się, wyhasała i padła:loveu:

To świetnie, że mała ma się tak dobrze:loveu:
Może jakieś zdjęcia, albo filmik jak biega, prosimy:cool3:

Posted

Energy napisał(a):
Jak Lilunia, co słychać u malutkiej?
Ihabe czy jeszcze jest u Ciebie?

Tak Lilunia jest jeszcze u mnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Z czego cała rodzina jest bardzo szczęśliwa, oprócz psów:evil_lol: Urwis, urwis i jeszcze raz urwis robi się z Liluni. Jak poczuła, że już może biegać to nie ma jej równych zaczepia wszystkich i wszystko:multi: Panie Rehabilitantka jest zachwycona jej postępami. mówi, że juz można ograniczać wizyty:multi:
Zaraz powinny się pojawić jakieś nowe fotki Lilu:loveu:

Posted

malutka jest przesłodka :loveu::loveu::loveu:
i z dnia na dzień wygląda coraz lepiej :loveu:
ihabe - cudotwórczyni z Ciebie :loveu:
uważaj, bo zaraz kolejka się do Ciebie ustawi po te .. cuda ;)

a ja chciałabym zobaczyć miny czeskich wetów jak zobaczą Lilu w pełni sił :evil_lol:
na pewno będą bezcenne :evil_lol:
dziewczyny muszą koniecznie zabrać aparat :cool3:

Posted

Ihabe zdjęcia są cudne:loveu: :loveu: :loveu: , nie to żebym chciała Cię pouczać,ale ponoć w regulaminie jest napisane, że w jednym poście może być tylko 5 oddzielonych od siebie zdjęć. Szkoda by było żeby któryś z modów wpadł na pomysł usunięcia postu ze zdjęciami, bo niezgodne z regulaminem. I co my wtedy poczniemy:-(.

Posted

Lilunia, Ty się taki sliczny rozrabiaczek robisz. A to spojrzenie, które góry przenosi :loveu:. Maleńka ale z taaaaaaaką siłą woli :p.

PS. Stokrotka ma chyba rację, lepiej uwazać .....