*zaba* Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 BUDRYSEK napisał(a):kasiorka z bazarku wpłynęła-dziekujemy! Dziekuje :p Quote
Ffrubka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 A ja się teraz będę wszędzie chwalić, bo miałam zaszczyt spotkać dziś Lilu i Lolusia wraz z przemiłymi opiekunami i panią rehabilitantką, osobiście :loveu: Psiaki są przecudne i tak dzielnie walczą o zdrówko i sprawność fizyczną!! Kochane mordeczki. Quote
psiama Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ffrubka napisał(a):A ja się teraz będę wszędzie chwalić, bo miałam zaszczyt spotkać dziś Lilu i Lolusia wraz z przemiłymi opiekunami i panią rehabilitantką, osobiście :loveu: Psiaki są przecudne i tak dzielnie walczą o zdrówko i sprawność fizyczną!! Kochane mordeczki. Wymiziałas ja za wszystkie ciotki z dogo ? :cool3: Jak sie miewa niunia ? Quote
ihabe Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Niunia jeszcze u nas, z czego się cieszymy niesamowicie, każdy dodatkowy dzień z Ta istota to .... nie da się tego opisać słowami:loveu: Lilu biega jak szalona, zadziorny mały Gremlin w chwilach swojego szaleństwa jest nie doposkromienia:crazyeye: ale za to po ataku...jest aniołem:loveu: Apetyt dopisuje, urosła, nie mieści się już w tym małym kojcu:lol:, próbuje nawet wskakiwać na tapczan a jak jej nie pozwolimy aby to robiła to się starsznie złości. Dziś na próbę zostawimy ją na chwilkę w domu, w jej kojcu ( łóżeczku turystycznym po synku) jest bezpieczny i obszerny. Zobaczymy jak się Lilu zachowa:evil_lol: Quote
psiama Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ihabe - kojec świetna sprawa, tez to juz przerabialam. Nie zrobi sobie krzywdy, bo to ma miekkie sciany. Pozdrawiamy !!! :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 na ostatnich fotkach widac ogromna poprawe w leczeniu pyszczka. nozki tylne jeszcze nie do knca sprawne, ale poprawa jest niesamowita! mocno trzymam kciuki z dalsze leczenie!:lol: pzdr. Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Lilu, wraca do zdrówka:multi::loveu::multi:, ale ten zdechlaczek jeszcze nie, wobec tego zapraszam na bazarek Maszaberli dla tego kotka:-( Pilnie pomoc dla koteczka Kacperka - bazarek roznosci dla Mamy i dzieci:smile: do 26.04 prosimy o podnoszenie:cool3::cool3::cool3: Quote
Lilmo Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Przypominam i zapraszam na bazarek dla Lilu i Lolusia, który już jutro się kończy : http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczykowy-bazarek-dla-lilu-lolusia-do-19-04-zapraszam-135289/ Quote
Energy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Co tu dzisiaj taka cisza:razz: Liluniu :loveu: Quote
ihabe Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Lilunia śpi jak zabita:loveu: Najadła się, wyhasała i padła:loveu: Quote
Energy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ihabe napisał(a):Lilunia śpi jak zabita:loveu: Najadła się, wyhasała i padła:loveu: To świetnie, że mała ma się tak dobrze:loveu: Może jakieś zdjęcia, albo filmik jak biega, prosimy:cool3: Quote
Ffrubka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 psiama napisał(a):Wymiziałas ja za wszystkie ciotki z dogo ? :cool3: no ba!! :razz: Quote
psiama Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Lilu, tak trzymaj. Dzielnie nózki nauczyłaś słuchania :p. Quote
Soema Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dziewczynki.. wybaczcie..:oops: szukamy nawet najmniejszych deklaracji żeby uratować tą sunię. Zdjęcia drastyczne! DT pilnie potrzebny.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/wypadniete-oko-poraniona-pogryziona-mala-sunia-blaga-o-dt-ogloszenia-136050/ a to bida po wypadku, maleńki bez zębów:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/5-kg-nie-ma-zebow-po-potraceniu-gryziony-pasmo-nieszczesc-pilny-dt-136026/ Quote
Energy Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jak Lilunia, co słychać u malutkiej? Ihabe czy jeszcze jest u Ciebie? Quote
ihabe Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Energy napisał(a):Jak Lilunia, co słychać u malutkiej? Ihabe czy jeszcze jest u Ciebie? Tak Lilunia jest jeszcze u mnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Z czego cała rodzina jest bardzo szczęśliwa, oprócz psów:evil_lol: Urwis, urwis i jeszcze raz urwis robi się z Liluni. Jak poczuła, że już może biegać to nie ma jej równych zaczepia wszystkich i wszystko:multi: Panie Rehabilitantka jest zachwycona jej postępami. mówi, że juz można ograniczać wizyty:multi: Zaraz powinny się pojawić jakieś nowe fotki Lilu:loveu: Quote
peate Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 malutka jest przesłodka :loveu::loveu::loveu: i z dnia na dzień wygląda coraz lepiej :loveu: ihabe - cudotwórczyni z Ciebie :loveu: uważaj, bo zaraz kolejka się do Ciebie ustawi po te .. cuda ;) a ja chciałabym zobaczyć miny czeskich wetów jak zobaczą Lilu w pełni sił :evil_lol: na pewno będą bezcenne :evil_lol: dziewczyny muszą koniecznie zabrać aparat :cool3: Quote
Energy Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 No tak miny niewątpliwe będą bezcennym widokiem:evil_lol: Śliczna maleńka pchełka:loveu::loveu::loveu: Ihabe dzięki:lol: Quote
stokrotka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ihabe zdjęcia są cudne:loveu: :loveu: :loveu: , nie to żebym chciała Cię pouczać,ale ponoć w regulaminie jest napisane, że w jednym poście może być tylko 5 oddzielonych od siebie zdjęć. Szkoda by było żeby któryś z modów wpadł na pomysł usunięcia postu ze zdjęciami, bo niezgodne z regulaminem. I co my wtedy poczniemy:-(. Quote
psiama Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Lilunia, Ty się taki sliczny rozrabiaczek robisz. A to spojrzenie, które góry przenosi :loveu:. Maleńka ale z taaaaaaaką siłą woli :p. PS. Stokrotka ma chyba rację, lepiej uwazać ..... Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Zdjecia - super! Takie... usmiechniete!!!:loveu: pzdr. Quote
Recommended Posts