Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyna zdrowieje w oczach ! Mleczusio się lubi, no no :cool3:.

Nie potrafię sobie wyobrazić dnia w którym Lilu pojedzie do nowego domku. Ihabe z rodzinką to wspaniały tymczas :multi:. Wiem co czujesz ihabe ..... . Ale to co robicie teraz dla małej njest nieocenione !!!!! :loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona ma niesamowite te ślepka. Patrzy nimi prosto w głąb duszy człowieka :loveu: Jakby chciała powiedzieć - na paaaaatrz, mnie każdy przecież kocha. kochaj mnie i ty.
Na zdjęciach wydaje się taka spokojna i grzeczniutka, aż się nie chce wierzyć, że ma w sobie takie pokłady energii. :p

Posted

No oczywiście, że Lilunia jest najgrzeczniejszą sunią na świecie:cool3::loveu:
Poważnie , to bardzo grzeczna sunia miewa tylko czasami napady:crazyeye: i wtedy jest nie do okiełznania, zachowuje się niczym dziki rumak , szaleje i jest przy tym taka słodka:evil_lol: Czasami jednak przegina a najgorsze jest to, że nic na nią nie działa:angryy: dzisiaj rano w kuchni musiałam postraszyć ja ręcznikiem:angryy:
Dopiero wtedy przestała, popatrzyła na mnie tymi swoimi pięknymi oczkami i smutna poszła do sypialni:-( Nie muszę dodawać, co czułam ja:placz: Chciałam zaraz za nia pobiec i mocno utulić i wycałować... opanowałam się jednak i zrobiłam to dopiero po chwili. Ależ była szczęśliwa:loveu:

Posted

Jejku... Jaka ona jest cudna :loveu:Miałam napisać, że nie takie juz z niej maleństwo dopóki nie zobaczyłam jaka wielka jest przy niej grzechotka :-)

Posted

Lilu "nacierała" na sprzęt filmujący niczym młodziutki byczek:evil_lol: trochę go "pobodła":evil_lol:;)

Cioteczki, wujkowie, czy widzicie jakaś świetną robotę robi Ihabe opiekując się rozbrykaną Lilu?:cool3: A czy zajrzeliście już do Puszka z banerka Ihabe?:cool3:
Jeśli jeszcze togo nie zrobiliście, to zapraszam, Ihabe pomaga Lilu, my pomóżmy jej i Puszkowi:lol::lol::lol:

Posted

Cukiereczek !!!!! :multi::multi::multi:

Jest beztroskim szczeniorkiem i o to chodziło :loveu:. Ihabe .... :Rose: A pomysleć, że niedawno nie chodziła ..... rehabilitacja robi swoje :cool3:. A z ciekawości na czym w ogóle polegają takie zajęcia rehabilitacyjne ? Masaże, jakieś naświetlania, ćwiczenia ? ? ? :roll:

Posted

Pani Halinka rehabilitantka jest rewelacyjna, ma niesamowity kontakt ze zwierzętami, Kobieta anioł:loveu: Dla Lilu rehab składa się z na swietlania ( taką dużą lampą):lol:, podczas naświetlania Pani Halinka laserkiem masuje ją po grzbieciku i całym ciałku. Potem ma jeszcze promieniowanie magnetyczne ( chyba magnetyczne albo elektromagnetyczne). Na samym końcu masaż ręczny. Sama bym tak chciała się oddać w ręce Pani Halinki:evil_lol:

Bico, bardzo Ci dziękuję za Puszka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Normalnie odjazd rehabilitacja !. Gdzie takie Panie Halinki przyjmują, bo i mnie coś w krzyżyku łamie ? :diabloti:

Odwiedzimy Pusia oczywiście :cool3:.

Posted

Odwiedziłam Lolusia teraz czas na Lilu:loveu:
Oboje po rehabilitacji są cudni aż niewiarygodne że takie cuda sie zdarzają.
Trzymam kciuki za dalsze postępy i cudne domki:loveu::loveu::loveu: