stokrotka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 MartynaP napisał(a):mam domek dla szczeniaczka docelowo sredniego macie takiego :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pokochaj-orzechowskiego-szczeniaczka-czyli-malenstwa-skazane-na-bezdomnosc-121851/index102.html#post12199856 Quote
BUDRYSEK Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 MartynaP napisał(a):mam domek dla szczeniaczka docelowo sredniego macie takiego :cool3: mamy :) tylko ze fotki ma bubu Quote
BUDRYSEK Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 pomózcie!!! :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/edi-ze-zlamana-lapka-pilnie-potrzebny-dom-136533/ Quote
MartynaP Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 mam domek dla szczeniaczka docelowo sredniego macie takiego :cool3: Quote
Energy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Liluś na pewno się nie pogniewa:p Jest może ktoś na wątku, kto mieszka w tej okolicy i mógłby sprawdzić domek dla pudelki? http://www.dogomania.pl/forum/f28/pudelka-fibi-potrzebny-ktos-do-wizyty-przeadopcyjnej-raciborz-wodzislaw-lubomia-133507/ Quote
Energy Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Hop Lilunia do góry:loveu: No ładnie mały łobuziak rośnie:evil_lol: I bardzo dobrze:loveu: Ihabe ale masz fajnie z tym maluchem:multi: Quote
psiama Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Cudnie, że rodzenstwo Liluni już bezpieczne :cool3:. A wie ktoś w jakiej okilicy braciszkowie zamieszkali ? :cool3: Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 BUDRYSEK napisał(a):ostatni braciszek Lilu juz w swoim domku :) Super wiadomość z samego rana w poniedziałek.:lol::multi: Pzdr. Quote
MartynaP Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 stokrotka napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/f28/pokochaj-orzechowskiego-szczeniaczka-czyli-malenstwa-skazane-na-bezdomnosc-121851/index102.html#post12199856 śliczne kluchy-szczeniak ma byc docelowo do kolana,a mamusia to z tych wiekszych czy tylko tak na zdjeciu wyglada? Quote
Neczka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 MartynaP napisał(a):śliczne kluchy-szczeniak ma byc docelowo do kolana,a mamusia to z tych wiekszych czy tylko tak na zdjeciu wyglada? Mamula jest taka do kolana, ok. 20kg. Myślę, że maluchy będą podobnego wzrostu, albo troszkę mniejsze. Quote
ihabe Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dziś Lilu ważyła się u pana veta;-) Niezły kurczak już z maleństwa 2,5 kg:loveu::loveu::loveu::loveu: Zostala odrobaczona i może zostać zaszczepiona za tydzień:loveu: Teraz właśnie mi obgryza skarpetę, zgrabnie wyjęła jedna nitkę i ciągnie ile wlezie:multi: Zjadła miche, popiła mlekiem, powkurzała resztę sfory , trochę jeszcze pobryka i padnie w objęciach zastępczego Pańcia:loveu: Quote
Energy Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ihabe dzięki za super wieści:loveu::loveu::loveu: Wiem, że jesteś bardzo zajęta, ale może uda się wkleić zdjęcie lub filmik??? Nie każdy ma możliwość zobaczenia tego małego słoneczka na żywo, jak rośnie i zdrowieje:loveu::loveu::loveu: Bardzo bym chciała ale troszke za daleko:cool3: Quote
ihabe Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Energy napisał(a):Ihabe dzięki za super wieści:loveu::loveu::loveu: Wiem, że jesteś bardzo zajęta, ale może uda się wkleić zdjęcie lub filmik??? Nie każdy ma możliwość zobaczenia tego małego słoneczka na żywo, jak rośnie i zdrowieje:loveu::loveu::loveu: Bardzo bym chciała ale troszke za daleko:cool3: przepraszam, zaniedbałam Was:-( postaram się zaraz to wynagrodzić,:loveu: Troszkę roboty jest przy tym małym stadku i dzieciach:evil_lol: Quote
Energy Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ihabe napisał(a):przepraszam, zaniedbałam Was:-( postaram się zaraz to wynagrodzić,:loveu: Troszkę roboty jest przy tym małym stadku i dzieciach:evil_lol: Nie no przecież wiem, że masz masę pracy, tylko nieśmiało pytam, ale z góry bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu: Najważniejsze są dzieci i stadko:lol:I tak nie wiem jak wszystko ogarniasz:cool3: Quote
Kaaasiaaa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ihabe napisał(a):Dziś Lilu ważyła się u pana veta;-) Niezły kurczak już z maleństwa 2,5 kg:loveu::loveu::loveu::loveu: Zostala odrobaczona i może zostać zaszczepiona za tydzień:loveu: Teraz właśnie mi obgryza skarpetę, zgrabnie wyjęła jedna nitkę i ciągnie ile wlezie:multi: Zjadła miche, popiła mlekiem, powkurzała resztę sfory , trochę jeszcze pobryka i padnie w objęciach zastępczego Pańcia:loveu: a jak jej sprawnosc fizyczna? Quote
ihabe Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Energy napisał(a):Ihabe dzięki za super wieści:loveu::loveu::loveu: Wiem, że jesteś bardzo zajęta, ale może uda się wkleić zdjęcie lub filmik??? Nie każdy ma możliwość zobaczenia tego małego słoneczka na żywo, jak rośnie i zdrowieje:loveu::loveu::loveu: Bardzo bym chciała ale troszke za daleko:cool3: obiecana dawka Lilu:loveu: Quote
peate Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ale Lilu się tam fajnie ma u Was i pyszczek też coraz to ładniejszy :loveu: Quote
maja7 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Lilu, ale Ci się tymczas trafił, wygody wszelkie, super!!!!! Ihabe :Rose: Quote
gibon301 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 śliczna:loveu: ale diabełek jej z oczy patrzy niczego sobie ;) Quote
Brysio Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 o jakie pięknosci!!! prawdziwa księzniczka:loveu: Quote
ihabe Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Energy napisał(a):Ihabe dzięki:loveu:wycaluj tego krasnala ode mnie proszę:loveu::loveu::loveu: Jest śliczna, jak fajnie śpi sobie smacznie na poduszeczce:lol: Ale oczka to chyba mówią "co by tu spsocić":evil_lol: Czy malutka już ładnie chodzi??? Krasnal jest całowany i miziany cały czas a teraz specjalnie od swej ciotki Energy:loveu: Jej sie nie da nie miziać:evil_lol: Malęnka nie chodzi, ona biega jak konik i to szalony:multi: Dziś goniła naszego małego i starała się go złapac za nogę, płakaliśmy ze śmiechu:evil_lol: Jej nózki wydłużyły się, ona wygląda jak taki konik na paradzie, jest superasta. Gdy do nas przybyła nie chodziła... u naszej córy była koleżanka i widziała jak mała sie męczy. Kilka dni tem koleżanka znów przyszła i mówi do lilu : Kochanie nie martw się jeszcze kiedys będziesz chodziła" A Lilu do niej biegiem... Niezły był karpik u koleżanki:loveu::evil_lol: Quote
Energy Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ihabe dzięki:loveu:wycaluj tego krasnala ode mnie proszę:loveu::loveu::loveu: Jest śliczna, jak fajnie śpi sobie smacznie na poduszeczce:lol: Ale oczka to chyba mówią "co by tu spsocić":evil_lol: Czy malutka już ładnie chodzi??? Quote
Ffrubka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 fantastyczne wieści i przeboskie zdjęcia!! Lilu, tyś normalnie cudek jest!! Quote
Energy Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ihabe napisał(a):Krasnal jest całowany i miziany cały czas a teraz specjalnie od swej ciotki Energy:loveu: Jej sie nie da nie miziać:evil_lol: Malęnka nie chodzi, ona biega jak konik i to szalony:multi: Dziś goniła naszego małego i starała się go złapac za nogę, płakaliśmy ze śmiechu:evil_lol: Jej nózki wydłużyły się, ona wygląda jak taki konik na paradzie, jest superasta. Gdy do nas przybyła nie chodziła... u naszej córy była koleżanka i widziała jak mała sie męczy. Kilka dni tem koleżanka znów przyszła i mówi do lilu : Kochanie nie martw się jeszcze kiedys będziesz chodziła" A Lilu do niej biegiem... Niezły był karpik u koleżanki:loveu::evil_lol: Bardzo dziękuję za specjalne mizianie i całuski ode mnie:loveu: Widać, że mała bardzo urosła, konik na paradzie:evil_lol: No fajnie musiała wyglądać koleżanka Twojej córki;) Biegaj maleńka, zdrowiej i ślicznie rośnij:loveu: Dzięki Ihabe:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts