peate Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 BUDRYSEK napisał(a):nadal czeka na domek został tylko biało-czarny biało-czarny :crazyeye: ja myślałam, że to ten czarnulek został na końcu kolejki ? Quote
Kaaasiaaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 w gore lilunia :multi: ponawiam pytanie: czy jest zalozony watek o braciszku Lilu? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Kasiu, maluszek nie ma osobnego wątku. Jest tylko na zbiorczym wątku szczeniaczków z naszego schroniska. Quote
Kaaasiaaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kasiu, maluszek nie ma osobnego wątku. Jest tylko na zbiorczym wątku szczeniaczków z naszego schroniska. to wielka szkoda. moze by mial wieksza szanse jakby mial wlasny watek?? przemyslcie to :razz: Quote
Soema Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Kaaasiaaa napisał(a):to wielka szkoda. moze by mial wieksza szanse jakby mial wlasny watek?? przemyslcie to :razz: Podstawą są ogłoszenia, nie wątek niestety...:roll: Quote
Kaaasiaaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Soema napisał(a):Podstawą są ogłoszenia, nie wątek niestety...:roll: watek tez jest jednym z ogloszen :P ale jak wolicie siedziec cicho nie ma sprawy, tylko czy to lepiej dla psa? :roll: Quote
Soema Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Kaaasiaaa napisał(a):watek tez jest jednym z ogloszen :P ale jak wolicie siedziec cicho nie ma sprawy, tylko czy to lepiej dla psa? :roll: To porób mu ogłoszenia, przecież wiesz że dziewczyny mają mnóstwo roboty. :roll: Quote
ihabe Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Nie wiem ile dokladnie Lilu ma tygodni ale rośnie jak na drożdżach i robi się z niej piękna pannica:loveu: Quote
ihabe Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Energy napisał(a):Ihabe malutka jest cały czas u Ciebie? :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: do końca rehabilitacji:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
selenicereus Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Budrysku i cioteczki- wybaczcie, ja jestem d...z uszami. Miałam porobić ogłoszenia ale czekałam na nr tel., który jest w podpisie Budryska. Ogłoszenia dla chłopczyka wrzuciłam dopiero dziś...na cafeanimal, przygarnij.pl, przygarnijzwierzaka, ale. gratka, zgubiomo-znaleziono i e-zwierzak. Quote
BUDRYSEK Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 selenicereus napisał(a):Budrysku i cioteczki- wybaczcie, ja jestem d...z uszami. Miałam porobić ogłoszenia ale czekałam na nr tel., który jest w podpisie Budryska. Ogłoszenia dla chłopczyka wrzuciłam dopiero dziś...na cafeanimal, przygarnij.pl, przygarnijzwierzaka, ale. gratka, zgubiomo-znaleziono i e-zwierzak. to ja jestem d...,ostatnio z niczym sie nie wyrabiam :( dzieki za ogłoszenia :loveu: Quote
Energy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ihabe napisał(a)::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: do końca rehabilitacji:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No to macie jeszcze trochę czasu dla siebie:loveu:Bo to jeszcze trochę potrwa, prawda? Quote
Energy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 BUDRYSEK napisał(a):ostatni braciszek Lilu juz w swoim domku :) Super:p Szczęścia w nowym domku malutki:loveu::loveu::loveu: post przeskoczył:cool3: Quote
BUDRYSEK Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 ostatni braciszek Lilu juz w swoim domku :) Quote
chita Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 BUDRYSEK napisał(a):ostatni braciszek Lilu juz w swoim domku :) wspaniale:multi:ale wcale sie nie dziwie prawdziwe pieknosci z nich sa:loveu: Quote
Soema Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 BUDRYSEK napisał(a):ostatni braciszek Lilu juz w swoim domku :) :multi: gratuluję :multi: a Lilu ile jeszcze czasu uszczęśliwia Ihabe?:loveu: Quote
BUDRYSEK Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Soema napisał(a)::multi: gratuluję :multi: a Lilu ile jeszcze czasu uszczęśliwia Ihabe?:loveu: do czasu kontroli w Czechach Quote
Kaaasiaaa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 BUDRYSEK napisał(a):ostatni braciszek Lilu juz w swoim domku :) super wiadomosc :multi: Quote
ihabe Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Soema napisał(a)::multi: gratuluję :multi: a Lilu ile jeszcze czasu uszczęśliwia Ihabe?:loveu: Mała zrobiła się juz bardzo odważna i pewna siebie, do tego stopnia, że zaczepia nasze psy ale to tak nachalnie, że czasami muszą ostro na nia warknąć a ona wtedy im się odszczekuje:loveu: Normalnie można wtedy paść ze śmiechu. Najbarzdiej atakuje niewidomego Pixelka, wyczuła, że dziadek i dawaj, muszę ją za to niestety karcic:evil_lol: a ona wtedy robi takie minki, że ja wymiękam i to totalnie. Najbardziej owineła sobie wokól swojej łapki mojego męża, właśnie razem oglądają formułe 1 na tej samej poduszce:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
stokrotka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 ihabe napisał(a):Mała zrobiła się juz bardzo odważna i pewna siebie, do tego stopnia, że zaczepia nasze psy ale to tak nachalnie, że czasami muszą ostro na nia warknąć a ona wtedy im się odszczekuje:loveu: Normalnie można wtedy paść ze śmiechu. Najbarzdiej atakuje niewidomego Pixelka, wyczuła, że dziadek i dawaj, muszę ją za to niestety karcic:evil_lol: a ona wtedy robi takie minki, że ja wymiękam i to totalnie. Najbardziej owineła sobie wokól swojej łapki mojego męża, właśnie razem oglądają formułe 1 na tej samej poduszce:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: O to dzisiaj nie było co oglądać. Ale przynajmniej towarzystwo dopisało.:loveu: Quote
Recommended Posts