Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
nadal czeka na domek
został tylko biało-czarny

biało-czarny :crazyeye:
ja myślałam, że to ten czarnulek został na końcu kolejki ?

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Kasiu, maluszek nie ma osobnego wątku. Jest tylko na zbiorczym wątku szczeniaczków z naszego schroniska.

to wielka szkoda.
moze by mial wieksza szanse jakby mial wlasny watek??
przemyslcie to :razz:

Posted

Kaaasiaaa napisał(a):
to wielka szkoda.
moze by mial wieksza szanse jakby mial wlasny watek??
przemyslcie to :razz:

Podstawą są ogłoszenia, nie wątek niestety...:roll:

Posted

Soema napisał(a):
Podstawą są ogłoszenia, nie wątek niestety...:roll:

watek tez jest jednym z ogloszen :P
ale jak wolicie siedziec cicho nie ma sprawy, tylko czy to lepiej dla psa? :roll:

Posted

Kaaasiaaa napisał(a):
watek tez jest jednym z ogloszen :P
ale jak wolicie siedziec cicho nie ma sprawy, tylko czy to lepiej dla psa? :roll:

To porób mu ogłoszenia, przecież wiesz że dziewczyny mają mnóstwo roboty. :roll:

Posted

Energy napisał(a):
Ihabe malutka jest cały czas u Ciebie?

:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
do końca rehabilitacji:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Budrysku i cioteczki- wybaczcie, ja jestem d...z uszami. Miałam porobić ogłoszenia ale czekałam na nr tel., który jest w podpisie Budryska.
Ogłoszenia dla chłopczyka wrzuciłam dopiero dziś...na cafeanimal, przygarnij.pl, przygarnijzwierzaka, ale. gratka, zgubiomo-znaleziono i e-zwierzak.

Posted

selenicereus napisał(a):
Budrysku i cioteczki- wybaczcie, ja jestem d...z uszami. Miałam porobić ogłoszenia ale czekałam na nr tel., który jest w podpisie Budryska.
Ogłoszenia dla chłopczyka wrzuciłam dopiero dziś...na cafeanimal, przygarnij.pl, przygarnijzwierzaka, ale. gratka, zgubiomo-znaleziono i e-zwierzak.

to ja jestem d...,ostatnio z niczym sie nie wyrabiam :(

dzieki za ogłoszenia :loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
do końca rehabilitacji:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

No to macie jeszcze trochę czasu dla siebie:loveu:Bo to jeszcze trochę potrwa, prawda?

Posted

Soema napisał(a):
:multi: gratuluję :multi: a Lilu ile jeszcze czasu uszczęśliwia Ihabe?:loveu:

Mała zrobiła się juz bardzo odważna i pewna siebie, do tego stopnia, że zaczepia nasze psy ale to tak nachalnie, że czasami muszą ostro na nia warknąć a ona wtedy im się odszczekuje:loveu: Normalnie można wtedy paść ze śmiechu. Najbarzdiej atakuje niewidomego Pixelka, wyczuła, że dziadek i dawaj, muszę ją za to niestety karcic:evil_lol: a ona wtedy robi takie minki, że ja wymiękam i to totalnie. Najbardziej owineła sobie wokól swojej łapki mojego męża, właśnie razem oglądają formułe 1 na tej samej poduszce:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

ihabe napisał(a):
Mała zrobiła się juz bardzo odważna i pewna siebie, do tego stopnia, że zaczepia nasze psy ale to tak nachalnie, że czasami muszą ostro na nia warknąć a ona wtedy im się odszczekuje:loveu: Normalnie można wtedy paść ze śmiechu. Najbarzdiej atakuje niewidomego Pixelka, wyczuła, że dziadek i dawaj, muszę ją za to niestety karcic:evil_lol: a ona wtedy robi takie minki, że ja wymiękam i to totalnie. Najbardziej owineła sobie wokól swojej łapki mojego męża, właśnie razem oglądają formułe 1 na tej samej poduszce:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

O to dzisiaj nie było co oglądać. Ale przynajmniej towarzystwo dopisało.:loveu: