BUDRYSEK Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 bioenergoterapeuta powiedzia,ze od paru dni jak robi Lilu zabiegi nie czuje Jej energii i cos mu tu nie gra? mam nadzieję,że nas nie oszukują w klinice? jutro tam jedziemy Quote
Energy Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Lilu maleńka zdrowiej, tyle osób o tobie myśli:thumbs: Quote
Ola la Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Lilu trzymaj sie :kiss_2: duzo zyciowej energii przesyłamy Ci :ghost_2: Quote
*zaba* Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A czy ta bioenergoterapeutka,to jakas sprawdzona jest?? Przepraszam za to pytanie,ale...:oops: Lilu,slonko malenkie ,trzymaj sie!!!! Quote
maja7 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 BUDRYSEK napisał(a):bioenergoterapeuta powiedzia,ze od paru dni jak robi Lilu zabiegi nie czuje Jej energii i cos mu tu nie gra? mam nadzieję,że nas nie oszukują w klinice? jutro tam jedziemy A gdzie Malutka przebywa, nie mam nic przeciw bioenergoterapii, ale wierzę przede wszystkim w medycynę. Mam nadzieję, że jutro będą lepsze wieści. Trzymaj się Lilu! Quote
selenicereus Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Trzymam kciuki za Lilunię. Będzie dobrze, musi być. Kiedy obserwowałam wątek mAlutkiej były momenty zwątpienia a nawet utraty nadziei. A teraz sunia jest zdrowa i ma dom. Wierzę, że i z Lilu tak będzie. Budrysku malutki przelew poszedł w sobotę wieczorem. Quote
basiapron Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 poprosze konto, przeleję do was 14 zł z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/f1075/mix-bizu-ksiazki-plyty-kosmetyki-cel-wybierasz-sam-5-04-a-134501/ ps. jak ktoś chce coś jeszcze kupić co nie zostało kupione to zapraszam i wtedy więcej pieniędzy trafi do malucha Quote
Lilmo Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Lilu tak bardzo się o Ciebie martwię kruszynko ... :-( Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 maja7 napisał(a):A gdzie Malutka przebywa, nie mam nic przeciw bioenergoterapii, ale wierzę przede wszystkim w medycynę. No właśnie, ale taką zwykłą medycyna klasyczna, weterynaryjną, że tak to zatytułuję:roll:, Lilu też jest leczona? szok przeżyłam jak Budrysek napisała o tym uszkodzonym móżdżku:-(:-( i jeszcze to "nie czucie energii od niej", o czym wspomniał bioeneroterapeuta...aż skóra cierpnie:-(:-(:-( jestem zdołowana, jak takie maleństwo sie wygrzebie z tylu nieszczęść?:-( a potem, jak będzie bidulka z tym uszkodzonym móżdzkiem funkcjonować? gdzie będzie jej domek?:-( boję się o nią i starsznie mi żal Budryska, bo wiem, że szaleje z niepokoju:-( czekamy na nowe wiadomości... Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 BUDRYSEK napisał(a):no chyba nie myslicie,ze jest leczona tylko i wylacznie medycyną niekonwencjonalną?! przeciez jest w klinice bioenergo jest przy okazji pan bioenergo jest załatwiony przez znajomą moze pomoże a na pewno nie zaszkodzi czytam wątek i wiem, że Lili jest w klinice w Czechach, tak tylko pytałam, nie znam się na tym, ani ze mnie wet ani bioenergo:roll: Wiem tylko, że bioenergo na bank nie zaszkodzi, a faktycznie może pomóc, trzeba wszystkiego próbować. Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Budrysku, wystawiacie bazarek z tymi rzeczami z paczki? Dług Tuptusia spłacony, ale może na Lilu i innych biedaków więcej kaski się przyda?:roll: nie popędzam, tylko pytam z ciekawości i z uwagi na te niekończące się wydatki:roll: Quote
BUDRYSEK Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 no chyba nie myslicie,ze jest leczona tylko i wylacznie medycyną niekonwencjonalną?! przeciez jest w klinice bioenergo jest przy okazji pan bioenergo jest załatwiony przez znajomą moze pomoże a na pewno nie zaszkodzi Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 BUDRYSEK napisał(a):musze najpierw zakonczyc wszystkie bazarki na dogo i miau mam juz troche zaległosci spoko, zrobisz, jak już zaległości zostaną nadrobione;) pozdr. Quote
BUDRYSEK Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 bico napisał(a):Budrysku, wystawiacie bazarek z tymi rzeczami z paczki? Dług Tuptusia spłacony, ale może na Lilu i innych biedaków więcej kaski się przyda?:roll: nie popędzam, tylko pytam z ciekawości i z uwagi na te niekończące się wydatki:roll: musze najpierw zakonczyc wszystkie bazarki na dogo i miau mam juz troche zaległosci Quote
BUDRYSEK Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 doszły kolejne wpłaty-bardzo dziękujemy!:loveu::loveu: iwi10-15 zł Kasia Ś.(Wejherowo)-30 zł Lidan (bazarek)-200 zł Energy-50 zł(+50 zł-Loluś) Quote
Energy Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Lilu maleńka, ja cały czas mam nadzieję:thumbs: Czekam na dzisiejsze wiadomości, oby były dobre:p Quote
scarlet Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 biedna kruszyna - mam nadzieję, ze wyjdzie z tego Quote
ice_t Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Biedna Lilu, trzymam kciuki za poztywne wiadomości Quote
kaskadaffik Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 O kurczę co tu wejdę to mam łzy w oczach, Lilunia trzymaj się i Wy Cioteczki też, jedyna pociecha dla mnie to jak zaglądam do Lolka, Lilu zapatrz sie na kolegę i bądź silna jak On.Wytrzymaj Maleństwo:-( Quote
psiama Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Pierwszy raz jestem na tym wątku, przeczytałam ..... łzy w oczach ..... :-( Wspieram Was ciotki duchem i podonoszę dziewczynkę w górę :multi:. Lilunia - walcz malutka, siłę znajdź w sobie, bo masz jej dość !!!! Quote
Recommended Posts