iwi10 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jaka ona słodka i taka bezbronna musi byc dobrze. Quote
Lidan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dobrze, że sama jest w stanie zjeść tylko pewnie załatwia się pod siebie skoro na tylnych nóżkach nie staje. Smutno wygląda ta maleńka kruszynka, ale pysio faktycznie lepiej wygląda. Quote
maja7 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jaka ona maleńka i biedniutka. Co mówią lekarze? Czy jest szansa, że stanie na tylne nóżki? Zaraz poślę trochę grosza, tak mi jej żal. Taka malutka, a tyle ją już niedobrego spotkało. :-(:-(:-( Quote
Kaja_K Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Lidan napisał(a):Lilu jest w domu tymczasowym. Z tego co wiem od Budryska to Lilu jest jeszcze zbyt słaba na transport do nowego domku, zresztą kiedy była leczona w Czechach to lepiej żeby była na miejscu... Teraz jeszcze o tym nie rozmawiałam. Ale czekam na Lilutkę.... :) Tym samym sie witam bo jest to mój pierwszy wątek na dogomanii :)) Kaja Quote
Brysio Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Liluniu kochanie jaka jestes sliczna:loveu: Buziulka się ładnie goi;) Quote
Energy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Kaja_K napisał(a):Z tego co wiem od Budryska to Lilu jest jeszcze zbyt słaba na transport do nowego domku, zresztą kiedy była leczona w Czechach to lepiej żeby była na miejscu... Teraz jeszcze o tym nie rozmawiałam. Ale czekam na Lilutkę.... :) Tym samym sie witam bo jest to mój pierwszy wątek na dogomanii :)) Kaja Serdecznie witamy:loveu: Quote
Koniczynkakr Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Podnoszę maleństwo w górę hop!:multi: i z niecierpliwością czekam na wieści o jej zdrówku... oby jak najlepsze Quote
Ffrubka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Liluś, jakaś Ty śliczna!! Tylko smutasek malutki :-( z całego serduszka życzymy Ci hasania na 4 łapinkach, brykania (bezpiecznego!! żeby nam cioteczka opiekunka na zawał nie zeszła) i urwisowania!! ZDROWIEJ NAM!! (to rozkaz:diabloti:) Quote
Kaaasiaaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Lidan napisał(a):Lilu jest w domu tymczasowym. dzieki za informacje ;) pytalam z ciekawosci. bo juz nie wiedzialam czy malutka znalazla domek staly czy nie. Quote
Energy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Maleńka śliczna Liluniu:loveu::loveu::loveu: jak było na rehabilitacji? Quote
Mija Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dziewczyny jeszcze nie wróciły......!:crazyeye: Witamy Kaję K na Dogomanii i wśród nas.:Rose: Quote
peate Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 no trochę nam zeszło :roll: ale Lilu jest słodziutka :loveu: całą drogę do Katowic na zmianę obgryzała mi palce :diabloti: i się przymilała :loveu: lizała po rękach i zaczepiała :lol: poza tym to strasznie ciekawska "bestyjka" :loveu: wszędzie się rozgląda, chociaż główkę przechyla raczej tylko w jedną stronę :roll: i wiecznie głodna jest :sabber:, no a puszeczki hills'a niestety drogie :roll: na rehabilitacji była bardzo grzeczna i dzielnie znosiła wszystkie zabiegi :p z resztą kolega Loluś też :cool3: pyszczek również ma o niebo lepszy od tego co było na początku :lol: no ale niestety jej przyszłość jest jeszcze nie pewna :-( trzeba jeszcze poczekać na wyniki rehabilitacji no i "regenerację" móżdżku :roll: jednak po tym jakie postępy robi Loluś ja jestem pełna nadziei, kciuków ani na chwilkę nie puszczam :kciuki: Quote
Kaja_K Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='peate']no trochę nam zeszło :roll: ale Lilu jest słodziutka :loveu: całą drogę do Katowic na zmianę obgryzała mi palce :diabloti: i się przymilała :loveu: lizała po rękach i zaczepiała :lol: poza tym to strasznie ciekawska "bestyjka" :loveu: wszędzie się rozgląda, chociaż główkę przechyla raczej tylko w jedną stronę :roll: i wiecznie głodna jest :sabber:, no a puszeczki hills'a niestety drogie :roll:/quote] Bardzo się cieszę! :) Quote
bico Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Psycholek malutkiej wygląda już znacznie lepiej:multi: ale te nóżki się je plączą i posłuszeństwa odmawiają:-(:-(:-( taki widok lamie serce:-( jakie są szanse, że móżdżek się zregeneruje? Co mówią weci na temat jej stanięcia na wszystkie 4 łapki?:roll: biedulka, zamiast się bawić to może tylko leżeć:placz: Quote
bico Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Kaaasiaaa napisał(a): moze jakies bazarki powystawiamy? mysle ze kazdy cos znajdzie w domu niepotrzebnego :cool3: ja wysłałam sporo różnych rzeczy na bazarki do Budryska. Budrysek je wystawi, tylko pisała, że musi pozakańczać bazarki stare i zamknąć je, porozliczac się, też między innymi, na miau.pl i dogo wlaśnie Quote
bico Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Kaja_K']Z tego co wiem od Budryska to Lilu jest jeszcze zbyt słaba na transport do nowego domku, zresztą kiedy była leczona w Czechach to lepiej żeby była na miejscu... Teraz jeszcze o tym nie rozmawiałam. Ale czekam na Lilutkę.... :) Tym samym sie witam bo jest to mój pierwszy wątek na dogomanii :)) Kaja Witamy Kaja:multi: czy to "czekanie" oznacza DT dla Lilu?:cool3: Quote
MyrkurDagur Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 bico napisał(a):Witamy Kaja:multi: czy to "czekanie" oznacza DT dla Lilu?:cool3: Witamy ;) I do pytania się przyłączam ;) Trzymaj się dzielnie Liluniu kruszynko :) Quote
Energy Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 bico napisał(a):Witamy Kaja:multi: czy to "czekanie" oznacza DT dla Lilu?:cool3: Ale Lilu chyba ma dt:cool3: Jak malutka?:loveu: Oby dzisiejszy dzień przyniósł dobre wiadomości. Quote
*zaba* Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Lilus,slonko,walcz kochana,bo cale zycie przed Toba i ciotki chca Cie szalejaca (no z umiarem ;) ) zobaczyc. Przypomne bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-dla-pan-na-malenka-lilu-do-11-04-09-a-134988/ Quote
Kisses Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Lilu :loveu: Jest lepiej :loveu: Trzymam kciuki :loveu: Quote
Kaja_K Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 bico napisał(a):Witamy Kaja:multi: czy to "czekanie" oznacza DT dla Lilu?:cool3: Oznacza DS :) Quote
psiama Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Kaja_K']Oznacza DS :) O Ty dziewczyno złota !!! Co za wieści :crazyeye::loveu::crazyeye::loveu::crazyeye::loveu:. Witamy domek !!!!!!!!!!!!!! Kaju, wielki szacun za szanse dla Małej :cool2:. Ale będziesz miała niebawem słodkość. Zazdrościmy serdecznie :cool3: Ciotki, same zobaczcie. Czy można nie kochać takiego cukiereczka ? :cool3: Quote
kajkoowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Oh, super wieści!:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Ja ja pokochałam od pierwszego wejrzenia:loveu: Quote
Recommended Posts