Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, że sama jest w stanie zjeść tylko pewnie załatwia się pod siebie skoro na tylnych nóżkach nie staje. Smutno wygląda ta maleńka kruszynka, ale pysio faktycznie lepiej wygląda.

Posted

Jaka ona maleńka i biedniutka.

Co mówią lekarze? Czy jest szansa, że stanie na tylne nóżki?

Zaraz poślę trochę grosza, tak mi jej żal. Taka malutka, a tyle ją już niedobrego spotkało.

:-(:-(:-(

Posted

Lidan napisał(a):
Lilu jest w domu tymczasowym.

Z tego co wiem od Budryska to Lilu jest jeszcze zbyt słaba na transport do nowego domku, zresztą kiedy była leczona w Czechach to lepiej żeby była na miejscu...
Teraz jeszcze o tym nie rozmawiałam. Ale czekam na Lilutkę.... :)
Tym samym sie witam bo jest to mój pierwszy wątek na dogomanii :))

Kaja

Posted

Kaja_K napisał(a):
Z tego co wiem od Budryska to Lilu jest jeszcze zbyt słaba na transport do nowego domku, zresztą kiedy była leczona w Czechach to lepiej żeby była na miejscu...

Kaja

Serdecznie witamy:loveu:

Posted

Liluś, jakaś Ty śliczna!! Tylko smutasek malutki :-( z całego serduszka życzymy Ci hasania na 4 łapinkach, brykania (bezpiecznego!! żeby nam cioteczka opiekunka na zawał nie zeszła) i urwisowania!! ZDROWIEJ NAM!! (to rozkaz:diabloti:)

Posted

no trochę nam zeszło :roll:

ale Lilu jest słodziutka :loveu:
całą drogę do Katowic na zmianę obgryzała mi palce :diabloti: i się przymilała :loveu:
lizała po rękach i zaczepiała :lol:
poza tym to strasznie ciekawska "bestyjka" :loveu: wszędzie się rozgląda, chociaż główkę przechyla raczej tylko w jedną stronę :roll:
i wiecznie głodna jest :sabber:, no a puszeczki hills'a niestety drogie :roll:

na rehabilitacji była bardzo grzeczna i dzielnie znosiła wszystkie zabiegi :p
z resztą kolega Loluś też :cool3:
pyszczek również ma o niebo lepszy od tego co było na początku :lol:
no ale niestety jej przyszłość jest jeszcze nie pewna :-( trzeba jeszcze poczekać na wyniki rehabilitacji no i "regenerację" móżdżku :roll:
jednak po tym jakie postępy robi Loluś ja jestem pełna nadziei, kciuków ani na chwilkę nie puszczam :kciuki:

Posted

[quote name='peate']no trochę nam zeszło :roll:

ale Lilu jest słodziutka :loveu:
całą drogę do Katowic na zmianę obgryzała mi palce :diabloti: i się przymilała :loveu:
lizała po rękach i zaczepiała :lol:
poza tym to strasznie ciekawska "bestyjka" :loveu: wszędzie się rozgląda, chociaż główkę przechyla raczej tylko w jedną stronę :roll:
i wiecznie głodna jest :sabber:, no a puszeczki hills'a niestety drogie :roll:/quote]

Bardzo się cieszę! :)

Posted

Psycholek malutkiej wygląda już znacznie lepiej:multi:
ale te nóżki się je plączą i posłuszeństwa odmawiają:-(:-(:-( taki widok lamie serce:-(
jakie są szanse, że móżdżek się zregeneruje? Co mówią weci na temat jej stanięcia na wszystkie 4 łapki?:roll:
biedulka, zamiast się bawić to może tylko leżeć:placz:

Posted

Kaaasiaaa napisał(a):

moze jakies bazarki powystawiamy? mysle ze kazdy cos znajdzie w domu niepotrzebnego :cool3:

ja wysłałam sporo różnych rzeczy na bazarki do Budryska. Budrysek je wystawi, tylko pisała, że musi pozakańczać bazarki stare i zamknąć je, porozliczac się, też między innymi, na miau.pl i dogo wlaśnie

Posted

[quote name='Kaja_K']Z tego co wiem od Budryska to Lilu jest jeszcze zbyt słaba na transport do nowego domku, zresztą kiedy była leczona w Czechach to lepiej żeby była na miejscu...

Kaja

Witamy Kaja:multi:

czy to "czekanie" oznacza DT dla Lilu?:cool3:

Posted

bico napisał(a):
Witamy Kaja:multi:

czy to "czekanie" oznacza DT dla Lilu?:cool3:

Ale Lilu chyba ma dt:cool3:

Jak malutka?:loveu: Oby dzisiejszy dzień przyniósł dobre wiadomości.

Posted

[quote name='Kaja_K']Oznacza DS :)

O Ty dziewczyno złota !!! Co za wieści :crazyeye::loveu::crazyeye::loveu::crazyeye::loveu:. Witamy domek !!!!!!!!!!!!!! Kaju, wielki szacun za szanse dla Małej :cool2:. Ale będziesz miała niebawem słodkość. Zazdrościmy serdecznie :cool3:

Ciotki, same zobaczcie. Czy można nie kochać takiego cukiereczka ? :cool3: