Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Energy napisał(a):
Ale Lilu chyba ma dt:cool3:

no wiem, ale może jakiś nowy się szykuje, taki specjalnie dla niej powstały:cool3::cool3: już się rozmarzyłam;)

ale, spokojnie czekam na dalsze wieści o Lilu;)

Posted

Kaja_K napisał(a):
Oznacza DS :)

Łooo Matko jedyna!!!!!!!:crazyeye:
Ale super wieści!:multi::multi::multi:

Tak się cieszę, z nieba nam spadłaś dziewczyno, a raczej nie nam, tylko bidulce Lilu:bigcool::sweetCyb::cunao:

dziękujemy Ci bardzo serdecznie za DS dla niej:Rose:

Posted

Przyłączam się do wszystkich okrzyków radości! :laola:

Jestem niezwykle zaszkoczona tą wiadomością, ale jednocześnie niesamowicie szczęśliwa :laola:

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
chciałam tylko zauwazyc ,ze o domku pisałam juz wczesniej :cool3:

ja wlasnie nie czytalam wszystkich postow i dlatego pytalam :P
ale bardzo sie ciesze ze domek juz czeka
teraz to Lilu musi zdrowiec :)

Posted

ja przyznam, że też pobieżnie przeczytałam wątek - zanotowałam w pamięci stan małej, ale informacja o domku mi uciekła. Od kilku dni obrabiałam w myślach kwestę przygarnięcia małej - i biłam się z myślami, bo odległość gigantyczna i weterynarzy dobrych w okolicach brak.
Nawet nie zauważyłam, że Kaja mnie ubiegła. Życzę maleńkiej szybkiego powrotu do zdrowia, żeby szybko mogła jechać do domku, w którym czeka na nią ten jej własny ktoś. Kaja - trzymam kciuki za Lilu i Ciebie - obyście mogły się sobą cieszyć długo.:multi:

Posted

BUDRYSEK napisał(a):

Kurcze, ale gdzie?:PROXY5: no przecież czytam ten wątek stale:hmmmm::oops:

Posted

selenicereus napisał(a):
ja przyznam, że też pobieżnie przeczytałam wątek - zanotowałam w pamięci stan małej, ale informacja o domku mi uciekła.

nie tylko Tobie cioteczko, nie tylko Tobie:lol!::oops:

selenicereus napisał(a):
Od kilku dni obrabiałam w myślach kwestę przygarnięcia małej

Kochana, ale może jakaś inną bidkę przygarniesz?:cool3: Tu na dogo ich niestety nie brak:shake: Zachęcam Ci serdecznie:lol:
Może jakiegoś nieszczęśnika, tylko bardziej zdrowego, jak masz kłopoty z wetem w okolicy.

Posted

[quote name='peate']skoro tak się niektórzy zastanawiają :cool3: to pamiętajcie, że w schronie została i ciągle tam niestety mieszka trójka braciszków Lilu ..

te maluchy też potrzebują domków :roll:

Selenicereus, widzisz, tu padła konkretna niegłupia propozycja, a psiaki, rodzeństwo Lilu, są małe, zdrowe i piękne, domków potrzebują na cito!:cool3:
Co o tym sadzisz?:cool3:

Posted

skoro tak się niektórzy zastanawiają :cool3: to pamiętajcie, że w schronie została i ciągle tam niestety mieszka trójka braciszków Lilu ..

te maluchy też potrzebują domków :roll:

Posted

Alojzyna napisał(a):

Skoro Lilu ma już zapewniony domek, to może teraz energię skierować na szukanie domków dla tych maleństw?

Popieram!:multi:

Posted

Czy te trzy maluchy są gdzieś ogłaszane?

Skoro Lilu ma już zapewniony domek, to może teraz energię skierować na szukanie domków dla tych maleństw?

Atos, Portos i Aramis... :loveu: :evil_lol:

Posted

Ja deklaruję na razie z ogłoszeniami dla muszkieterów (póki obrabiam temat psa w głowie - drugie starcie to obrobienie tematu w głowie małża, a to trudniejsze).
Jeśli nie będzie przeszkadzało, że ogłoszenia będą sygnowane na TPOPZ (bo takie mam konta pozakładane), ale proszę o informację - jaki telefon lub mail kontaktowy. Tekst wstawię na wątek Lilu do akceptacji - chyba, że chłopcy będą mieli (a może mają własny wątek?), Zdjęcie ładne też wykorzystam :)
I takie inf. - czy będą duzi (chyba nie bardzo), czy są po szczepieniach, jakie warunki adopcji (umowa?)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):

Mnie też ta informacja uciekła, czytam wszystko, ale posty przeskakują i może dlatego przoczyłam.

Jak się czuje Maluteńka?

Wczoraj przelałam pieniążki, powinny być już dzisiaj na koncie.