elik Posted July 3, 2018 Author Posted July 3, 2018 11 godzin temu, anica napisał: Nadrabiam zaległości u Malwinki, ciepłe myślą do suni i mocno zaciskam ,żeby sunia nie była w ciąży! ... nie wiem czy zwróciłyście uwagę? już jej oczki nie są takie smutne , Anecik w parę dni ją 'odczarowała' :) Bo Anecik to czarodziejka :) Quote
elik Posted July 3, 2018 Author Posted July 3, 2018 1 godzinę temu, MikAga napisał: anica, jestem na zaproszenie u "smarkatej",proszę o nr konta. dziękuję pozdrawiam. Witam serdecznie i zapraszam do częstego odwiedzania smarkatej :) :) Bardzo dziękuję, numerek leci na PW :) Quote
elik Posted July 3, 2018 Author Posted July 3, 2018 3 minuty temu, Onaa napisał: Zaglądam do Malwinki na dobranoc :). Witaj :) Jak miło, że zaglądasz Renatko :) Quote
anica Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Serdeczności zostawiam i nadal mocno zaciskam za sunię 1 Quote
ewu Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Elu wczoraj jeszcze dopytywałam o wiek Malwinki i w schronisku ma wpisane 10 miesięcy. Dziewczyny też jej oglądały ząbki i miała świeżo zmienione więc nie ma 18 miesięcy, góra 11, no maksymalnie 12. To jest dla nas bez znaczenia ale w ogłoszenich może mieć. Quote
elik Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 7 minut temu, ewu napisał: Elu wczoraj jeszcze dopytywałam o wiek Malwinki i w schronisku ma wpisane 10 miesięcy. Dziewczyny też jej oglądały ząbki i miała świeżo zmienione więc nie ma 18 miesięcy, góra 11, no maksymalnie 12. To jest dla nas bez znaczenia ale w ogłoszenich może mieć. Bardzo dziękuję Basiu :) Tak ją będę ogłaszać. Quote
uxmal Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Dnia 28.06.2018 o 15:38, Anecik napisał: Ale fajna zabawa dla psa :) 1 Quote
elik Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 Malwinko kochana tak cię zostawiłam :( Znowu ta przeprowadzka z Krakowa na działkę :( Mam już tego po dziurki w nosie! Dobrej nocy wszystkim :) Quote
MALWA Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Dnia 3.07.2018 o 08:57, elik napisał: Wysłałam ponownie. Proszę sprawdź w skrzynce :) Agnieszko jesteś super zakręcona :) Nie tylko, że masz nr konta, ale nawet już wpłaciłaś dla suni 20,00 zł, za co bardzo serdecznie Ci dziękuję Oj, faktycznie. Ja ostatnio to nie wiem na jakim świecie żyję..... Quote
elik Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 Dzisiaj tj. 5.07. na konto Malwinki wpłynęła kwota 30,00 zł od MigAga. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
Nesiowata Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Witaj Malwinko, bądź już zawsze spokojna i szczęśliwa. Domek też się znajdzie. 1 1 Quote
elik Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 Dziękujemy za piękne życzenia :) Na te w sprawie domku, bardzo liczymy :) Rozmawiałam wczoraj z Anecik i jestem dobrej myśli. Suni nic nie brakuje, już w zasadzie jest gotowa do adopcji. Ładnie chodzi na smyczy, do psiaków ok, do ludzi super, nie niszczy, nie płacze, gdy zostaje sama. Same pozytywy. Przed adopcją muszę mieć pewność, że sunia jest wysterylizowana. Sunia będzie miała USG pod kątem ciąży. Jeśli jest szczenna, to sterylizacja będzie przyspieszona, jeśli nie, to poczekamy, aż zabieg będzie w pełni bezpieczny dla suni. Myślę, że nie zaszkodzi już ją ogłaszać. I tak jej nie adoptuję przed zabiegiem. I tu moje prośba do Havaneczki i Tysi. Bardzo serdecznie Was proszę o teksty dla Malwineczki. Niezbyt długie, ale ujmujące :) Proszę Was obie, ponieważ chciałabym ogłosić sunię na OLX na Kraków i Katowice więc żeby nie usunęli któregoś ogłoszenia potrzebne są różne teksty i różne zdjęcia. Poproszę Anecik i kolejną dawkę zdjęć, żeby było z czego wybierać, żeby na ogłoszeniach były inne zdjęcia. Quote
anica Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Eliczku, przecież Malwinka to sama chodząca słodycz! jeszcze jak ma piękny charakter, domki się będą biły o nią 1 1 Quote
elik Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 23 godziny temu, anica napisał: Eliczku, przecież Malwinka to sama chodząca słodycz! jeszcze jak ma piękny charakter, domki się będą biły o nią Taką mam nadzieję :) Ale do domku jeszcze długa droga. Bardzo jestem ciekawa jak to będzie z jej sterylizacją. EDIT Zastanawiam się kiedy można zrobić USG pod kątem ciąży, jeśli niedawno miała jeszcze rujkę. Po jakim czasie USG wykaże ciążę, jeśli ona jest ? Quote
anica Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Weekendowe serdeczności 14 godzin temu, elik napisał: Taką mam nadzieję :) Ale do domku jeszcze długa droga. Bardzo jestem ciekawa jak to będzie z jej sterylizacją. ERDIT Zastanawiam się kiedy można zrobić USG pod kątem ciąży, jeśli niedawno miała jeszcze rujkę. Po jakim czasie USG wykaże ciążę, jeśli ona jest ? Eliczku podobno u suk już , po ok miesiącu po zapłodnieniu. Quote
elik Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 8 minut temu, anica napisał: Weekendowe serdeczności Eliczku podobno u suk już , po ok miesiącu po zapłodnieniu. Czyli ze zrobieniem UISG musimy poczekać. Quote
Anecik Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Czyli ze zrobieniem UISG musimy poczekać. Tak jak rozmawiałyśmy - za 2 tygodnie najwcześniej. Quote
anica Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Biegam gdzie tylko mogę - Ja jeszcze nie wiem, jaki jest mój plan.. chyba najpierw ,pomóc Beluni! czy możesz się też dorzucić? Quote
elik Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 Na konto Malwinki wpłynęła dzisiaj tj. 7.07. kwota 400,00 zł - prezent od Caniska, który ma już swój wymarzony domek. Caniskowi bardzo dziękujemy :) Quote
Poker Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Czasem trudno ocenić czy sunia jest zapłodniona na podstawie cieczki. Niektóre sunie już zapłodnione, krwawią. Najlepiej znać dzień początku rui i wtedy policzyć dodać od środka cieczki 3 tygodnie i robić USG. Tak liczyła mi wetka w przypadku Mony. Quote
Recommended Posts