Tola Posted August 27, 2018 Author Posted August 27, 2018 10 minut temu, Poker napisał: Myślałam ,że będzie USG głowy. Na razie niczego nie widać. Jaką dietę ma zaleconą? USG głowy nie można było zrobić, bo nie ma odpowiedniej głowicy. Wet zwracał uwagę na powiększoną prostatę, mamy wrócić do tematu. Dieta - RC Hepatic, resztę wet ma przysłać na maila. Quote
Tola Posted August 27, 2018 Author Posted August 27, 2018 Gucio jak zwykle cały czas w czasie pobytu w lecznicy machał ogonkiem; poznał też "swojego" dr Kubę i miejsce w szpitaliku, które przez 2 tygodnie było jego domem. Do gabinetu przyszedł chyba cały personel, wszyscy chcieli zobaczyć Gucia, wszyscy go pamiętają. 1 Quote
Radek Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 49 minut temu, Tola napisał: Gucio jak zwykle cały czas w czasie pobytu w lecznicy machał ogonkiem Kochany Gucio. Quote
Tola Posted August 27, 2018 Author Posted August 27, 2018 Czekamy w kolejce; Gutek chciał zaprzyjażnić się z innymi pacjentami w lecznicy, był bardzo nimi zainteresowany, jak wychodziliśmy na spacerek - również. 2 2 Quote
Figunia Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Guciu, trzymam kciuki za Ciebie z całych sił... Quote
Nesiowata Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Trzymaj się Guciu, jak do tej pory.|Tylko lajków mi zabrakło. 2 Quote
Poker Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Guz wyraźnie urósł. Trzyma j się Guciu życia z całych sił. Quote
agat21 Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Gucio nieodmiennie cudowny, radosny, kochany - na przekór temu, co ma na pyszczku. Niesamowite stworzonko z niego :) Quote
Nesiowata Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Na przekór co niektórym - witaj dzielny. radosny psiaku. Zwyczajnie - brak mi lajków, ale Twoje zdjęcia zawsze sprawiają radość. Quote
Radek Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Trzymaj się Guciu, zaciskam kciuki z całych sił. Quote
Moli@ Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Biedny chłopczyk... wstrętne choróbsko dopadło. guz większy, rozlany?, tak mi się wydaje porównując pierwsze i ostatnie zdjęcia (: Quote
Jolanta08 Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Witaj śliczny ,cały czas trzymam za ciebie kciuki i wiesz malutki , do tego stopnia absorbujesz moje myśli że śnisz mi się po nocach. Przytulam mocno 1 Quote
guccio Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Szczęściarz z Gucia,tyle przyjaznych ludzi wokół niego.Wczoraj po powrocie Olina mało mi ręki nie wyrwała chociaż mała.Tak witała Gucia.. 2 Quote
Tyśka) Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 4 godziny temu, Moli@ napisał: guz większy, rozlany?, tak mi się wydaje porównując pierwsze i ostatnie zdjęcia (: Też odnoszę takie wrażenie :( Ojej, Olinka aż tak kocha Gucia? Quote
terra Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Tyle miłości i radości w takim małym ciałku. Gutku, przytulam słodziaku. Quote
guccio Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Też odnoszę takie wrażenie :( Ojej, Olinka aż tak kocha Gucia? Olinka na początku jak Gucio przybył obraziła się na nas i cały świat,Teraz to ból jak kumpla nie ma.Chodzi niespokojna,popiskuje.A ten guz był mniejszy ale twardy.Teraz większy jest miękki.Najważniejsze,że psiak dalej ma apetyt,nie ma niepokojących zmian w zachowaniu.Dla nas Gucio z guzem mniejszym czy większym jest najkochańszym i najpiękniejszym. 5 Quote
Radek Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 1 godzinę temu, guccio napisał: Najważniejsze,że psiak dalej ma apetyt Jest apetyt, jest dobrze. Tak trzymaj Guciu. Quote
Nesiowata Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 7 godzin temu, guccio napisał: Olinka na początku jak Gucio przybył obraziła się na nas i cały świat,Teraz to ból jak kumpla nie ma.Chodzi niespokojna,popiskuje.A ten guz był mniejszy ale twardy.Teraz większy jest miękki.Najważniejsze,że psiak dalej ma apetyt,nie ma niepokojących zmian w zachowaniu.Dla nas Gucio z guzem mniejszym czy większym jest najkochańszym i najpiękniejszym. I to są najlepsze wieści. Oby jak najdłużej aktualne. 1 Quote
Nesiowata Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Kolejnego szczęśliwego dnia Guciątko. 1 Quote
guccio Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Witamy wszystkich.Gucio nadal w dobrej formie,je,chodzi na spacerki,pilnuje co się w domu dzieje.Takie spokojne psie życie. 1 Quote
Recommended Posts