Onaa Posted June 25, 2018 Author Posted June 25, 2018 Dnia 22.06.2018 o 20:05, Tola napisał: Rozmawiałam dzisiaj z szafirką o Uli, ale zapytałam też o Misię - Hania chwaliła postępy małego (już tylko) trochę strachulca:) Bardzo się cieszę :). Oby tak dalej. Dobrego Poniedziałku Wszystkim zaglądającym do Misiuni :). Quote
szafirka Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Dzisiaj Misia była u weta na kontroli, uszy w porządku. Na pewno będzie foch przez kilka dni, ale poczekam. Ostatnio Misia nie reaguje jak obok, albo wręcz przez nią przechodzę, jest to dla mnie znak super zaufania, więc socjalizacja jest na dobrej drodze. Trzymajcie kciuki, może niebawem wezmę Misię na kolana? :) 1 2 Quote
b-b Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Bardzo kibicuję małej i mocno trzymam za nią kciuki! Quote
Nadziejka Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Misiuniu wspaniale malutenka wspaniale sciskam za wszystko ogromnie serdecznie Quote
Elisabeta Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Zaglądam do bardzo dzielnej Misi z kciukami i ciepłymi myślami. Quote
Nesiowata Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Dzielna psina, powoli wraca do normalności. Quote
Tyśka) Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Misia, brawo! <3 niedługo będziesz już całkiem normalną psicą :) Cudne wieści. Quote
Onaa Posted June 28, 2018 Author Posted June 28, 2018 Cieszę się że Misia powolutku ale ciągle do przodu idzie, dziękuję Szafirko za wieści :). Bardzo jestem ciekawa widoku Misi na Twoich kolanach :D. Dobrego dnia dla Wszystkich tutaj u Misieńki :). Dziękuję że ciągle jesteście z Misią. 1 Quote
Havanka Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 1 godzinę temu, Onaa napisał: Trzymam mocno kciuki, zeby Misia szybko zamieniła swoje łóżeczko na kolana Szafirki ! 1 2 Quote
Elisabeta Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 35 minut temu, Havanka napisał: Trzymam mocno kciuki, zeby Misia szybko zamieniła swoje łóżeczko na kolana Szafirki ! Havanko, podpinam się pod Twój post, jak to fajnie określa nasza Elik. Czekamy na ten dzień, Misiu. 3 Quote
Elisabeta Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 O poranku zaglądam do Misi i dobrej niedzieli Wszystkim życzę. Quote
Nesiowata Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Spokojnej niedzieli wszystkim. Są może jakieś nowe wieści o Misi? Quote
szafirka Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Na razie nic nowego nie mogę napisać, bardzo mnie cieszy, że Misia przestaje uciekać przed zdjęciami i na ostatnim widać, że patrzy na mnie, a nie kombinuje gdzie by tu uciec. Quote
Onaa Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Misia idzie swoim sposobem ważne że do przodu, ona co jakiś czas robi postęp a potem jakby sobie utrwala nowe zachowania, cieszę się że jest coraz bardziej kontaktowa :). Dziękuję Szafirko za opiekę nad tym uroczym strachulcem :). Dobrego miłego dnia dla Wszystkich zaglądających do Misi :). 1 Quote
Havanka Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Bardzo cieszą najnowsze wieści o Misi. Mam cichą nadzieję, ze nie jest to chwilowa zmiana i że z dnia na dzień będzie coraz śmielsza. Misiu, uwierz w końcu w siebie i zaskocz nas wszystkich ! Quote
Elisabeta Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Misiu, skoro jesteś taka dzielna, to odważnie zaczynamy nowy tydzień. Może zakończysz go na Szafirkowych kolanach... Kto wie... Spokojnego poniedziałku dla wszystkich Przyjaciół Misi. 1 Quote
Onaa Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 Ależ jestem ciekawa widoku Misi na szafirkowych kolankach :D. Quote
b-b Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 12 godzin temu, Onaa napisał: Ależ jestem ciekawa widoku Misi na szafirkowych kolankach :D. Chyba jak my wszystkie ;) Quote
Onaa Posted July 3, 2018 Author Posted July 3, 2018 Na konto Misi wpłynęły pieniążki od renatki_s (20zł), werenn (15zł) i seramarias (10zł) - bardzo dziękujemy :). Dziękuję też bardzo za nowe deklaracje miesięczne dla Misieńki od Mruczki (50zł) - przeniesioną z Majeczki, która pojechała do ds i od seramarias (10zł). Quote
Recommended Posts