Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Bogusik napisał:

Jestem u maleńkiej i jednorazowo 50zł mogę się dołożyć.Jest śliczna i w mig znajdzie domek

Dziękuję bardzo Bogusiu za wsparcie. Też myślę, że telefonów będzie multum :)

3 minuty temu, Mela Jakimiuk napisał:

Przed chwila na stronie Yorki do adopcji na fejsie poczytalam o malej  i nie wierzylam wlasnym oczom ze piszesz Saro o tej samej pchelce-cudownie !!!, prosze o nr konta

Serdecznie dziękuję Melu za wsparcie :). Zabieram ją do Kasi koło Bielska -Białej, bo jutro też jest transport w tym kierunku. Będzie tam zaopiekowana, w ciepełku, na miękkim posłaniu, Kasia ją wygłaszcze i wyprzytula. To już jej ostatnia noc w piekle.

Posted

Jak już będzie zaopiekowana to będzie można poprosić o dodanie ją na stronie Mikropsów w potrzebie :)
Chociaż coś czuję, że jak tylko ogłoszenia ruszą to telefony będa rozgrzane do czerwoności.

Posted

Dziękuję za zaproszenie do Tyci, już wcześniej podczytywałam.. W marcu nie wysupłam już ani grosika, wydałam nieprzyzwoitą kwotę na dogo i bazarkach (rodzinie się nie przyznam za nic! :), ddopiero w kwietniu podeślę grosik. A ta druga malizna, którą wypatrzyła kiyoshi - czy to może być mamusia Tyćki? 

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, zachary napisał:

Ja już przelałam Saro.

Pięknie dziękuję :)

8 godzin temu, Jo37 napisał:

Śliczna sunia. Niestety finansowo nie pomogę. Wyciągnęłam właśnie kolejną sunię z Krzesimowa.

Wiem, wiem Jo37, widziałam tę piękną sunię i trzymam za nią kciuki. Dziękuję że jesteś tu na wątku :)

7 godzin temu, agat21 napisał:

Dziękuję za zaproszenie do Tyci, już wcześniej podczytywałam.. W marcu nie wysupłam już ani grosika, wydałam nieprzyzwoitą kwotę na dogo i bazarkach (rodzinie się nie przyznam za nic! :), ddopiero w kwietniu podeślę grosik. A ta druga malizna, którą wypatrzyła kiyoshi - czy to może być mamusia Tyćki? 

Dziekuję agat21 :). Jest duże prawdopodobieństwo że Tycia może być spokrewniona z tą drugą malizną.

7 godzin temu, Poker napisał:

wpłacone

Ślicznie dziękuję Poker :)

1 godzinę temu, teresaa118 napisał:

pojechal Irysek do domu, wiec znowu mam wolne 50 zl stale - konto

Wspaniale teresaa118, bardzo Ci dziękuję :)

34 minuty temu, Patrycja96 napisał:

Dziękuję za zaproszenie

Mogę skromne 20 zl jednorazowo dac

23 minuty temu, renatka_s napisał:

Ja chyba też mam coś z głową, ale dam od kwietnia 20 zł stałej.

Dziękuję Kochana :). Niezmiernie się cieszę, niezmiernie :)

Posted
5 minut temu, Patrycja96 napisał:

Mam pytanie konto to samo na które wpłacam deklaracje za DOLARka?

Tak, to samo :). Tylko z adnotacją ze dla Tyci :)

Posted

w takim razie placac na Dolarka, wplace rownie dla Tyci w kwietniu

Super, bardzo dziekuję :)

5 minut temu, Mela Jakimiuk napisał:

Wplacone:)

Bardzo, bardzo dziękuję :)

Posted
15 godzin temu, Poker napisał:

No ja to nie mam szczęścia ,żeby taka malizna mogła do mnie trafić. Może kiedyś ....

A teraz daję jednorazowo 5 dyszek dla malusiej. Nr konta mam .

ciociu, doczytalam, ze Tycia jest w dwu egzemplarzach, moze jeden przytupta do ciebie

Posted

ciociu, doczytalam, ze Tycia jest w dwu egzemplarzach, moze jeden przytupta do ciebie

Ja teraz mam sunię w DT wielkości 5. Tycinek. Na razie muszę się obejść smakiem.

• Like 1