Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Czasami tak bywa. Cioteczki i wujkowie maja tysiące spraw na głowie, ale na pewno pamietają o Arielu.

Lara, dziękujemy za allegro cegiełkowe! :loveu: Sprawy finansowe załatwione?

Niewiasta_21, na co należy zwrócić szczególną uwagę? Chociaż nie obiecuję, bo z konsekwencją u mnie nienajlepiej. On jest taki biedniutki, że mam ochotę pozwalać mu na wszystko. No, prawie. :evil_lol:

Sprawy finansowe prawie załatwione :) finalizuje z Emilią :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakby nie było dosyć problemów zdrowotnych, przyplątała się jeszcze biegunka. Taki chudziaszek z niego, a na diecie musi być. Ale psychicznie ma się nieźle. Cieszy się z odwiedzin, jak nie wiem co. I kocha spacerki. Wciąż ciekawy wszystkiego. Dzisiaj już obsikał drzewo jak na psa przystało. Zaczęłam go uczyć tej dyscypliny. Nie pozwoliłam obszczekiwać psów. Kazałam przychodzić do siebie (spacerujemy na długiej smyczy). Kumaty jest. Ale wiecie co? On nie umie siadać! Próbował, ale tylne łapy nie chcą go słuchać. To samo miałam z moim Mixerem. On na początku w ogóle nie siadał. Dopiero po jakimś roku zaczął! I jeszcze teraz robi to strasznie pociesznie. Zdjęcia takie sobie, ale on jest taki ruchliwy! A dzisiaj sama byłam.

Dla porównania fotki sprzed tygodnia. Jest różnica, prawda?

\

Posted

według mnie chłopak zaczyna porastać sierścią ;) tak na razie jeszcze trochę i nieśmiało, ale jakieś różnice już widać :cool3: (oczywiście na podstawie zdjęć)

Posted

Agata 51 - fotki Arielka piękne :loveu::loveu:
On już biedak ładnie zarasta sierścią ! :loveu::multi:

Ariel szuka miłości , tak się ślicznie tuli - do Ciebie chyba Agata ? :loveu:
Agata ale masz super szkarłatne litery ;):evil_lol::evil_lol:
Byłaś chyba niegrzeczna ? ;):evil_lol:

Posted

dana napisał(a):
Agata 51 - fotki Arielka piękne :loveu::loveu:
On już biedak ładnie zarasta sierścią ! :loveu::multi:

Ariel szuka miłości , tak się ślicznie tuli - do Ciebie chyba Agata ? :loveu:
Agata ale masz super szkarłatne litery ;):evil_lol::evil_lol:
Byłaś chyba niegrzeczna ? ;):evil_lol:

Oj, tuli się, tuli, przytulak jeden!

Ja zwykle bywam niegrzeczna. Szkarłatna litera należy mi się jak psu zupa! :evil_lol:

Posted

Zarasta szybko, niststy z jego stanem zdrowia nie jest najlepiej.
Katar nie mija, doszla biegunka, jak na moje oko nie przybiera rowniez na wadze.
Postanowilismy zrobic wymaz z nosa, bo to juz bylby 3 antybiotyk, ktory nie daje zadnego rezultatu

Posted

olgaj napisał(a):
Zarasta szybko, niststy z jego stanem zdrowia nie jest najlepiej.
Katar nie mija, doszla biegunka, jak na moje oko nie przybiera rowniez na wadze.
Postanowilismy zrobic wymaz z nosa, bo to juz bylby 3 antybiotyk, ktory nie daje zadnego rezultatu

będzie dobrze, Ariel wyzdrowieje! :)

Posted

olgaj napisał(a):
Zarasta szybko, niestety z jego stanem zdrowia nie jest najlepiej.

a był odrobaczany? może ta niedowaga i biegunka to od robali?:roll:
biedaczka choroby prześladują:-(

Posted

Witaj Arielku ;) Właśnie odglądałam Twoje ostatnie zdjęcia i cieszę się, że już troszkę sierści Ci przybyło :) Ale ten katar, biegunka... :shake: Biedaku... czekamy na dalsze wieści...