__Lara Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 agata51 napisał(a):Czasami tak bywa. Cioteczki i wujkowie maja tysiące spraw na głowie, ale na pewno pamietają o Arielu. Lara, dziękujemy za allegro cegiełkowe! :loveu: Sprawy finansowe załatwione? Niewiasta_21, na co należy zwrócić szczególną uwagę? Chociaż nie obiecuję, bo z konsekwencją u mnie nienajlepiej. On jest taki biedniutki, że mam ochotę pozwalać mu na wszystko. No, prawie. :evil_lol: Sprawy finansowe prawie załatwione :) finalizuje z Emilią :) Quote
agata51 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jakby nie było dosyć problemów zdrowotnych, przyplątała się jeszcze biegunka. Taki chudziaszek z niego, a na diecie musi być. Ale psychicznie ma się nieźle. Cieszy się z odwiedzin, jak nie wiem co. I kocha spacerki. Wciąż ciekawy wszystkiego. Dzisiaj już obsikał drzewo jak na psa przystało. Zaczęłam go uczyć tej dyscypliny. Nie pozwoliłam obszczekiwać psów. Kazałam przychodzić do siebie (spacerujemy na długiej smyczy). Kumaty jest. Ale wiecie co? On nie umie siadać! Próbował, ale tylne łapy nie chcą go słuchać. To samo miałam z moim Mixerem. On na początku w ogóle nie siadał. Dopiero po jakimś roku zaczął! I jeszcze teraz robi to strasznie pociesznie. Zdjęcia takie sobie, ale on jest taki ruchliwy! A dzisiaj sama byłam. Dla porównania fotki sprzed tygodnia. Jest różnica, prawda? \ Quote
Ra_dunia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 według mnie chłopak zaczyna porastać sierścią ;) tak na razie jeszcze trochę i nieśmiało, ale jakieś różnice już widać :cool3: (oczywiście na podstawie zdjęć) Quote
monika083 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 chlopak nam pieknieje :loveu: moj bazarek sie skonczyl-uzbieralo sie 113 zl, od asl,Zachary i LILUtosi-dziekujemy:Rose: Quote
Moniskaa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 przystojniacha z niego będzie :cool3: ba! już jest :loveu: Quote
Gemini666 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 małe biedactwo, ale powoli już zarasta :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Agata 51 - fotki Arielka piękne :loveu::loveu: On już biedak ładnie zarasta sierścią ! :loveu::multi: Ariel szuka miłości , tak się ślicznie tuli - do Ciebie chyba Agata ? :loveu: Agata ale masz super szkarłatne litery ;):evil_lol::evil_lol: Byłaś chyba niegrzeczna ? ;):evil_lol: Quote
__Lara Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Rzeczywiście Arielek porasta ładnie sierścią :D :D :D Quote
agata51 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 dana napisał(a):Agata 51 - fotki Arielka piękne :loveu::loveu: On już biedak ładnie zarasta sierścią ! :loveu::multi: Ariel szuka miłości , tak się ślicznie tuli - do Ciebie chyba Agata ? :loveu: Agata ale masz super szkarłatne litery ;):evil_lol::evil_lol: Byłaś chyba niegrzeczna ? ;):evil_lol: Oj, tuli się, tuli, przytulak jeden! Ja zwykle bywam niegrzeczna. Szkarłatna litera należy mi się jak psu zupa! :evil_lol: Quote
Niewiasta_21 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Ciotki piszcie na wątku kto jedzie w danym dniu do Arielka,zeby biedak nie siedział cały dzien sam. Ja znowu niedomagam. Moge jechac dopiero w czwartek. Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ja z Poznania mam za daleko... ale myślami jestem cały czas przy Arielku. Quote
kajkoowa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Szybko zarasta siersciucha, ciesze sie strasznie:loveu: A co z domkiem? Quote
olgaj Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Zarasta szybko, niststy z jego stanem zdrowia nie jest najlepiej. Katar nie mija, doszla biegunka, jak na moje oko nie przybiera rowniez na wadze. Postanowilismy zrobic wymaz z nosa, bo to juz bylby 3 antybiotyk, ktory nie daje zadnego rezultatu Quote
Niewiasta_21 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Dzisiaj pojedzie Hania. Ja w czwarek. Ktos chetny na jutro? Wykupiłam tez Arielkowi lek na katar do nosa. Wieczorkiem podrzuce. Quote
__Lara Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Informuję, że Emilia przelała mi już 30,00zł za prowizję z allegro - dziękuję :) Quote
Moniskaa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 olgaj napisał(a):Zarasta szybko, niststy z jego stanem zdrowia nie jest najlepiej. Katar nie mija, doszla biegunka, jak na moje oko nie przybiera rowniez na wadze. Postanowilismy zrobic wymaz z nosa, bo to juz bylby 3 antybiotyk, ktory nie daje zadnego rezultatu będzie dobrze, Ariel wyzdrowieje! :) Quote
bico Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 olgaj napisał(a):Zarasta szybko, niestety z jego stanem zdrowia nie jest najlepiej. Katar nie mija, doszla biegunka, jak na moje oko nie przybiera rowniez na wadze. Postanowilismy zrobic wymaz z nosa, bo to juz bylby 3 antybiotyk, ktory nie daje zadnego rezultatu a był odrobaczany? może ta niedowaga i biegunka to od robali?:roll: biedaczka choroby prześladują:-( Quote
agata51 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 To w środę ja pojadę. Ugotować mu coś? A może kupić jakąś specjalną karmę? Quote
MyrkurDagur Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Witaj Arielku ;) Właśnie odglądałam Twoje ostatnie zdjęcia i cieszę się, że już troszkę sierści Ci przybyło :) Ale ten katar, biegunka... :shake: Biedaku... czekamy na dalsze wieści... Quote
Recommended Posts