bico Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 agata51 napisał(a):Może z tymi gilami wyrzuca z siebie to paskudztwo, które w nim siedzi? Pewnie chodzi o to, że reakcja na leczenie jest taka, jaka ma być. Jestem dobrej myśli. Lekarze też. A to najważniejsze. O! Może faktycznie z tymi gilami to paskudztwo opuści Arielka:cool3: Najważniejsze, że ma czego mu potrzeba i zdrowieje:multi: Quote
agata51 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Bardzo zdrowieje! To "widać, słychać i CZUĆ". A najważniejsze, że psychicznie. Quote
Ra_dunia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 To ja poproszę o wyłącznie takie informacje :loveu: Quote
agata51 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ra_dunia napisał(a):To ja poproszę o wyłącznie takie informacje :loveu: Masz jak w banku. Dzisiaj kolej na Hanię. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 agata51 napisał(a):Bardzo zdrowieje! To "widać, słychać i CZUĆ". A najważniejsze, że psychicznie. Ja też poproszę tylko - o takie - cudowne wieści o Arielku :Cool!: Quote
Niewiasta_21 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 A to wszystko dzięki tak wspaniałym cioteczkom jak WY :loveu: Ja juz sie nie moge doczekać jak znowu zobacze Arielka. agata51 bardzo dziekujemy za pomoc!! Quote
agata51 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cała przyjemność (ogromna!) po mojej stronie. I TŻa, ma się rozumieć! :lol: Quote
Niewiasta_21 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 No no, dla TŻ tez ogromne podziękowania i brawa :multi: Quote
ciapuś Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu dla suni która wraca z adopcji http://www.dogomania.pl/forum/f85/fp.../#post11469190 Quote
__Lara Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dziewczyny, aukcja Ariela zakończyła się, poproszę o przelew 29,20zł za prowizję ze sprzedaży. Pamiętajcie żeby teraz wysłać dyplomy ludziom, którzy wpłacili pieniądze na przesyłkę. Zrobię dziś/jutro dyplom i go prześlę, tylko komu mam przesłać? Quote
Niewiasta_21 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Sprubujmy razem pomóc!! Na sunie czeka DT ale brak funduszy!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-kaja-strach-doprowadza-ja-do-szlenstwa-potrzebne-wsparcie-na-dt-110607/ Quote
__Lara Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 agata51 napisał(a):Czy ktoś odpowiedział Larze? Nikt mi nie odpisał :shake: a już jedna osoba upomina się o dyplom... Quote
Niewiasta_21 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Lara prześlij dyplomik na adres : [email protected] Ciotka Olga wydrukuje w pracy i wyśle dyplomiki tak jak obiecała. Quote
agata51 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Dzisiaj nie mogę jechać do Ariela. :-( Muszę wnusią się zająć. Ale jutro jak najbardziej. Quote
Niewiasta_21 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Dzisiaj ja byłam z Hanią rano. Arielka trzeba zacząc uczyc dyscypliny na dworze. Trzeba mu pokazac jak powinien się zachowywac grzeczny piesek :-) Zapraszamy agata51 jutro do Arielka :loveu: Quote
emilia2280 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 __Lara napisał(a):Dyplom wyślę. A co z prowizją? :hmmmm: A kto oferowal siépokryc prowizjé? Lara, poszukaj w starych postach przy poczátku i wyslij pw do osoby, bo zdaje mi sieze ktos oferowal, nie wiem czy ja. Quote
stokrotka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Arielku coś dzisiaj to znaczy wczoraj:razz: było pusto u Ciebie. Quote
agata51 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 stokrotka napisał(a):Arielku coś dzisiaj to znaczy wczoraj:razz: było pusto u Ciebie. Czasami tak bywa. Cioteczki i wujkowie maja tysiące spraw na głowie, ale na pewno pamietają o Arielu. Lara, dziękujemy za allegro cegiełkowe! :loveu: Sprawy finansowe załatwione? Niewiasta_21, na co należy zwrócić szczególną uwagę? Chociaż nie obiecuję, bo z konsekwencją u mnie nienajlepiej. On jest taki biedniutki, że mam ochotę pozwalać mu na wszystko. No, prawie. :evil_lol: Quote
reksio7 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Czy moze ktoś mi podać adres, może bym go odwiedziła, choć nie obiecuje że na pewno. Quote
agata51 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 reksio7 napisał(a):Czy moze ktoś mi podać adres, może bym go odwiedziła, choć nie obiecuje że na pewno. CM-VET, Rzgowska 205. Fajnie by było, gdybyś go odwiedziła. On taki samotny w tej klatce! Quote
reksio7 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Spróbuje w tygodniu ale nie obiecuje bo pracy mam ostry zakręt i potem jestem padnieta, a w domciu trzeba jeszcze sie zająć 2 potworami i na porządny spacerek je zabrać. Quote
Recommended Posts