Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Może z tymi gilami wyrzuca z siebie to paskudztwo, które w nim siedzi? Pewnie chodzi o to, że reakcja na leczenie jest taka, jaka ma być.
Jestem dobrej myśli. Lekarze też. A to najważniejsze.

O! Może faktycznie z tymi gilami to paskudztwo opuści Arielka:cool3:
Najważniejsze, że ma czego mu potrzeba i zdrowieje:multi:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, aukcja Ariela zakończyła się, poproszę o przelew 29,20zł za prowizję ze sprzedaży.

Pamiętajcie żeby teraz wysłać dyplomy ludziom, którzy wpłacili pieniądze na przesyłkę. Zrobię dziś/jutro dyplom i go prześlę, tylko komu mam przesłać?

Posted

Dzisiaj ja byłam z Hanią rano. Arielka trzeba zacząc uczyc dyscypliny na dworze. Trzeba mu pokazac jak powinien się zachowywac grzeczny piesek :-)
Zapraszamy agata51 jutro do Arielka :loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
Dyplom wyślę. A co z prowizją? :hmmmm:

A kto oferowal siépokryc prowizjé? Lara, poszukaj w starych postach przy poczátku i wyslij pw do osoby, bo zdaje mi sieze ktos oferowal, nie wiem czy ja.

Posted

stokrotka napisał(a):
Arielku coś dzisiaj to znaczy wczoraj:razz: było pusto u Ciebie.

Czasami tak bywa. Cioteczki i wujkowie maja tysiące spraw na głowie, ale na pewno pamietają o Arielu.

Lara, dziękujemy za allegro cegiełkowe! :loveu: Sprawy finansowe załatwione?

Niewiasta_21, na co należy zwrócić szczególną uwagę? Chociaż nie obiecuję, bo z konsekwencją u mnie nienajlepiej. On jest taki biedniutki, że mam ochotę pozwalać mu na wszystko. No, prawie. :evil_lol:

Posted

reksio7 napisał(a):
Czy moze ktoś mi podać adres, może bym go odwiedziła, choć nie obiecuje że na pewno.

CM-VET, Rzgowska 205.

Fajnie by było, gdybyś go odwiedziła. On taki samotny w tej klatce!

Posted

Spróbuje w tygodniu ale nie obiecuje bo pracy mam ostry zakręt i potem jestem padnieta, a w domciu trzeba jeszcze sie zająć 2 potworami i na porządny spacerek je zabrać.