Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ariel wyspacerowany, wymiziany, wytulony, nakarmiony. Strasznie sympatyczny psiak. Radosny, przytulaśny, ciekawy świata - wszystko go interesuje. I bardzo, ale to bardzo spragniony człowieka. Już nie boi się ręki, już wie, że ręka służy do miziania i dawania smakołyków, chociaż bardziej gwałtowny ruch wywołuje u niego strach. Trzeba uważać. Dzisiaj na spacerku warknął na pieska, który chciał do nas podejść. Nasz obrońca kochany! Ludzie, brać Arielka i kochać!

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
agata51 dziękujemy ze odwiedziłas naszego przystojniaka :loveu:
Jutro u Arielka jestem ja z Hanią.

Cała przyjemność po mojej stronie!

To ja znów w weekend go odwiedzę. W tygodniu trudno mi będzie, bo to strasznie daleko. Chyba,że trafi się okazja, to dam znać.

Przy okazji wizyt u Ariela zakolegowałam się z Walkerem. Nie miałam wyjścia. Przemogłam strach i nawet go pogłaskałam! Na szczęście przekupny jest - dzisiaj już pamiętał, w której kieszeni trzymam psie smakołyki.
A propos, na stoliku przy klatkach zostało trochę tych świństewek w torebce foliowej.

Posted

Walker to bardzo mily psiak, straszy tylko troche na poczatku :) cos o tym wiemy z ciotka Ania :) jedna stala w pomieszczeniu druga stala przed a Walker stał na srodku i powarkiwał, chyba domagał sie spacerku :) ale do konca nie bylysy przekonane, teraz juz nas zna wiec i my czujemy sie pewniejsze, Tylko chyba niekoniecznie lubi naszego Arielka, trzeba bardzo uwazac zeby sie panowie przypadkiem nie...;)

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Foteczki będą napewno,ale dopiero w poniedziałek. Im dłużej cioteczki czekają tym większe bedzie zaskoczenie i lepiej bedzie widac róznice :lol:

Już jest poniedziałek więc dzisiaj będą fotki. Ja już czekam.:megagrin::wink:

Posted

stokrotka napisał(a):
Już jest poniedziałek więc dzisiaj będą fotki. Ja już czekam.:megagrin::wink:

właśnie :eviltong::eviltong:

Pytałam wcześniej czy są jakieś ogłoszenia o Arielku skoro szukacie już mu DS?

Posted

Moniska napisał(a):
właśnie :eviltong::eviltong:

Pytałam wcześniej czy są jakieś ogłoszenia o Arielku skoro szukacie już mu DS?

Ariel chyba nie ma jeszcze ogłoszeń. Jest w trakcie leczenia i nie sądzę, żeby ktoś zechciał zaadoptować psa w takim stanie. Ale może warto spróbować?
Fotki i relacja z odwiedzin na pewno będą wieczorem. Odwiedzamy Ariela raczej późnym popołudniem. Cierpliwości.

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Niestety nie będzie dzis zdięc. Rozchorowałam sie i leże plackiem.:angryy: Sama Hania pojedzie do Arielka.

Zdrowiej nam, dziewczyno!

Wieczorem spróbuję wrzucić fotki z wczorajszej wizyty.