agata51 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Punkt 2 regulaminu w rozdz. dot. spamu: 2. odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości, Zawsze miałam problemy ze zrozumieniem pism urzędowych. Czy to znaczy, że zanim wyślę PW, muszę zapytać odbiorcę, czy zgodzi się ją otrzymać? To jakaś paranoja! Quote
__Lara Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 bico napisał(a):no jak to jak?:-o listy polecone poczta wysyłać:megagrin::megagrin::megagrin: dobre :grins::megagrin::megagrin::megagrin: Poza tym skąd ta osoba wie, że to spam? A może do każdej osoby zmieniamy nieco treść, są na to dowody, że wysyłana jest jedna i ta sama wiadomość? Quote
Moniskaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Moniska wszystkie wpłaty uzupełniłam w pierwszym poście. Jesli ktos nie wpisał nicku to podaje imie i pierwszą literke nazwiska. Nic wiecej narazie nie przyszło,chyba ze nie wstawiłas w tytule "Na Ariela"? wstawilam...przelew zrobilam przedwczoraj to powinien juz dojsc Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='agata51']Punkt 2 regulaminu w rozdz. dot. spamu: 2. odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości, Zawsze miałam problemy ze zrozumieniem pism urzędowych. Czy to znaczy, że zanim wyślę PW, muszę zapytać odbiorcę, czy zgodzi się ją otrzymać? To jakaś paranoja! Zanim się wyśle , jakąkolwiek wiadomość , do kogokolwiek , trzeba wobec tego zapytać odbiorcę , czy zechce ją otrzymać :crazyeye::stupid::roll::evil_lol:;) Quote
aina155 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A moze pytac w temacie, cz zycz sobie ta wiadomosc otrzymac? :eviltong: Quote
mysza 1 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Boże, to jakas okropna nużyca. Teraz bedzie już tylko lepiej psinko;) Quote
Anna Rapp Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Cześć Agatko! Pogłaszcz Arielka ode mnie! i szepnij dobre słowo:bluepaw: Miłego weekendu! Ania [quote name='agata51']Cioteczki odwiedzają go po południu. Najświeższe wiadomości będą wieczorkiem. Dzisiaj w Łodzi +16 w słońcu, śnieg topnieje, może kubraczek nie będzie już potrzebny? Oby! Mizianko od ciotki, Arielku. :loveu: Nie mogę się doczekać, kiedy cię poznam osobiście. Może już w ten weekend? Że też akurat teraz musiałam się rozchorować! :angryy: Quote
agata51 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Anna Rapp']Cześć Agatko! Pogłaszcz Arielka ode mnie! i szepnij dobre słowo:bluepaw: Miłego weekendu! Ania Na pewno to zrobię. I opowiem mu, jakie wspaniałe cioteczki i wujaszkowie opiekują się nim. :loveu: Quote
NaamahsChild Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Arielku, mizianko od ciotki w to chłodnawe popołudnie:calus: Quote
Olena84 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 agata51 napisał(a): Dzisiaj w Łodzi +16 w słońcu :-o:-o:-o jadę do Ciebie (chociaż w myślach)! Przepraszam bo tu znowu strasznie dużo się dzieje, ktoś wyraził zdenerwowanie apropo tego ze dostał pw o Arielu? Quote
agata51 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Olena84 napisał(a)::-o:-o:-o jadę do Ciebie (chociaż w myślach)! Przepraszam bo tu znowu strasznie dużo się dzieje, ktoś wyraził zdenerwowanie apropo tego ze dostał pw o Arielu? Podobno rozstyłanie na PW zaproszeń na wątek to rozsyłanie spamu. Zawiesiliśmy w związku z tym akcję literkową i nie wiemy, co robić. A do Łodzi zapraszam, chociaż słoneczka nie obiecuję. Grzało do 14. Potem się zachmurzyło, ale na spacerku nie zmarzłam. Quote
Gemini666 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ja dostałam od 3 osób - w tym jedna zgłosiła to do moderatora (dwie pozostałe postraszyły) - nie wiem co to komu przeszkadza :/ Quote
stokrotka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Proponuję założyć nowy wątek z nicami osób, które nie życzą sobie dostawać "spamów" i przy następnych akcjach wszystko będzie wiadomo. Nawet samenu będzie można się wpisać.:wink: :kiss_2: :knuje: :evil: :evilgrin: :cooldevi: :cooldevi: :cooldevi::baddevil: i szystkie kłótnie będzie można tam przenieść :krach: Quote
__Lara Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Wróciłyśmy z Olgą od Arielka. Wymiziałam go od cioteczek które tak bardzo go wspierają :loveu: Arielek ma takie cudne ząbki ze sie napatrzec nie moge. Słodziak jeden :loveu: Mam cudowną wiadomośc,chociaz niechce zapeszac ale musze to napisac: Arielkowi zaczynają rosnąc włoski :multi::multi::multi: Stan konta w lecznicy -396 zł. :multi::multi: super wiadomość :multi: stan konta -396zł czy 396zł? :crazyeye: Quote
Niewiasta_21 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Wróciłyśmy z Olgą od Arielka. Wymiziałam go od cioteczek które tak bardzo go wspierają :loveu: Arielek ma takie cudne ząbki ze sie napatrzec nie moge. Słodziak jeden :loveu: Mam cudowną wiadomośc,chociaz niechce zapeszac ale musze to napisac: Arielkowi zaczynają rosnąc włoski :multi::multi::multi: Stan konta w lecznicy -396 zł. Quote
__Lara Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 stokrotka napisał(a):Proponuję założyć nowy wątek z nicami osób, które nie życzą sobie dostawać "spamów" i przy następnych akcjach wszystko będzie wiadomo. Nawet samenu będzie można się wpisać.:wink: :kiss_2: :knuje: :evil: :evilgrin: :cooldevi: :cooldevi: :cooldevi::baddevil: i szystkie kłótnie będzie można tam przenieść :krach: Dobre :diabloti: jestem za :diabloti: W Łodzi dzisiaj 16 C :crazyeye: a w Katowicach śnieg :placz: Quote
anovip1 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Niewiasta_21']Wróciłyśmy z Olgą od Arielka. Wymiziałam go od cioteczek które tak bardzo go wspierają :loveu: Arielek ma takie cudne ząbki ze sie napatrzec nie moge. Słodziak jeden :loveu: Mam cudowną wiadomośc,chociaz niechce zapeszac ale musze to napisac: Arielkowi zaczynają rosnąć włoski :multi::multi::multi: Stan konta w lecznicy -396 zł. :multi: CUDOWNIE :multi: CUDOWNIE :multi: CUDOWNIE :multi: Arielku,ależ ciotki się cieszą :lol: Wracaj skarbie do zdrówka, :loveu:szybciutko:loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Lara lecznica jeszcze nie opłacona,wiec napisałam -396 zł. Ale spoko nic narazie na minusie niemamy :-) Quote
ania_s Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Wróciłyśmy z Olgą od Arielka. Wymiziałam go od cioteczek które tak bardzo go wspierają :loveu: Arielek ma takie cudne ząbki ze sie napatrzec nie moge. Słodziak jeden :loveu: Mam cudowną wiadomośc,chociaz niechce zapeszac ale musze to napisac: Arielkowi zaczynają rosnąc włoski :multi::multi::multi: Stan konta w lecznicy -396 zł. Wspaniałe wiadomości,jeszcze mu takie futerko urosnie że niejeden mu pozazdrości:diabloti::lol: Quote
Ajula Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 cudownie :loveu: Arielek i tak jest śliczny, a jak włoski urosną i pysio zacznie się śmiać, to będzie wyjątkowo pięknym psem :cool3: Quote
szajbus Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Arielku, dzielny chłopaku, tak trzymać!!!!!!!!!:multi: Quote
ala Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Niewiasta_21']Wróciłyśmy z Olgą od Arielka. Wymiziałam go od cioteczek które tak bardzo go wspierają :loveu: Arielek ma takie cudne ząbki ze sie napatrzec nie moge. Słodziak jeden :loveu: Mam cudowną wiadomośc,chociaz niechce zapeszac ale musze to napisac: Arielkowi zaczynają rosnąc włoski :multi::multi::multi: Stan konta w lecznicy -396 zł. Cieszę się,że z Arielkiem coraz lepiej,Jak jest pod tak dobrą opieką cioteczek to szybko wróci do zdrowia.;) "" rel="external nofollow noopener"> Quote
marysia55 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 szczęściarz jeden ... tyle ciotek chodzi koło niego :loveu::loveu: Ja dostaje czasami po kilka takich "spamów" dziennie i nigdy jakos mi nie przyszło do głowy żeby sie skarżyć do moderatora lub komus opryskliwie odpowiedzieć. Przecież po to tutaj jestesmy aby pomagać tym bidulom. Co sie z tymi ludźmi dzieje :shake: Quote
agata51 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 marysia55 napisał(a):szczęściarz jeden ... tyle ciotek chodzi koło niego :loveu::loveu: Ja dostaje czasami po kilka takich "spamów" dziennie i nigdy jakos mi nie przyszło do głowy żeby sie skarżyć do moderatora lub komus opryskliwie odpowiedzieć. Przecież po to tutaj jestesmy aby pomagać tym bidulom. Co sie z tymi ludźmi dzieje :shake: Czyli akcja literkowa odwołana. Trudno. Spróbujmy jakoś inaczej zapraszać ludzi na wątek Ariela. Pozostaje "offowanie". A może to też niedozwolone? Niewiasta_21, cudowne wieści! Skontaktuję się z tobą jutro. Pewnie wybiorę się do Arielka w sobotę - muszę się dowiedzieć, co mu zawieźć. A ja przed chwilą przywiozłąm do domu następną bidę. Mój syn znalazł na trawniku przed swoim domem małą suczkę (mieszka przy Starym Rynku). To już piąty czy szósty pies porzucony w tej okolicy. Większości znaleźliśmy domy, jeden odnalazł swojego Pana, Kudłatka odeszła za TM po lodowatej kąpieli w stawie (cioteczki a Łodzi może kojarzą). Syn nie może jej zatrzymać (ma sznaucerkę olbrzymkę i półtoramiesięczną córkę), ja też nie mogę (3 psy). Jutro pewnie będę musiała odwieźć ją do schronu. A może macie jakiś pomysł? Quote
Recommended Posts