Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak obiecałam, wzięłam udział w aukcji internetowej. W przelewie wpisałam numer aukcji, nick z allegro pulcherja, a nawet z dgm - zapomniałam tylko dopisać DLA ARIELA :-(
Czy będziecie mogły to rozwikłać? Bo to musi być dla Ariela!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
to genialny pomysł Agaty :loveu: wybierasz sobie literkę spośród tych co nie zostały jeszcze wykorzystane i wchodzisz w liste użytkowników o nickach na ta litere i wysyłasz do nich info o tym watku :evil_lol:

hihi dzięki za info :eviltong:

Posted

Parę dni mnie nie było a tu takie akcje ;) tyle się dzieje! SUPER!
I widzę, że pieniążki doszły - też super! Zdrowiej kochany Arielku...

Agata51 - usunęli ci sygnaturkę bo ją miałaś pewnie za duża ;) Wklej na razie z 3 psiaki to powinno być ok ;)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Parę dni mnie nie było a tu takie akcje ;) tyle się dzieje! SUPER!
I widzę, że pieniążki doszły - też super! Zdrowiej kochany Arielku...

Agata51 - usunęli ci sygnaturkę bo ją miałaś pewnie za duża ;) Wklej na razie z 3 psiaki to powinno być ok ;)

Przypuszczam, że uznali ją za dużą, chociaż widziałam na dogo większe. Palcem wskazywać nnie będę. ;) A na pikselach to ja się nie znam. Jak mam wstawić, skoro jest zajęta?Czy pisał ktoś do moderatora w sprawie zaproszeń? Ja się boję.

Posted

witajcie ,

dostalem PW w sprawie ariela - sorki jestem zarobiony i nie dalem rady wszystkiego przeczytac , groszem nie smierdze ale 2 dychy wyskrobie poprosze o nr konta /moze byc na priv/ to zaraz kase wysle

pozdrawiam

Posted

agata51 napisał(a):
No i co teraz?
Gemini666, który link podawałaś w zaproszeniu - do wątku czy na allegro?

tylko i wyłącznie do wątku - jestem trochę w kropce, chamskie takie zachowanie jak ktoś nie chce pomóc to niech chociaż smrodu nie robi o głupiego linka do wątku :/ Moderator napisał mi, że trzeba uważać - oni reagują na wyraźne sygnały odnośnie spamu - nie wiem zatem co robić :(

Posted

Gemini666 napisał(a):
tylko i wyłącznie do wątku - jestem trochę w kropce, chamskie takie zachowanie jak ktoś nie chce pomóc to niech chociaż smrodu nie robi o głupiego linka do wątku :/ Moderator napisał mi, że trzeba uważać - oni reagują na wyraźne sygnały odnośnie spamu - nie wiem zatem co robić :(

Ja przerwałam rozsyłanie zaproszeń do czasu wyjaśnienia sprawy. Trudno. Dobrze, że zdążyłam obskoczyć dwie najdłuższe literki! :evil_lol: Ja też nie rozumiem. Dostaję takich PW mnóstwo. Do głowy by mnie przyszło, żeby się oburzać albo traktować je jak spam. Nie chcę, nie mogę, grzecznie odmawiam i już. Niech mi ktoś wobec tego wytłumaczy, do czego ma służyć PW jak nie do ratowania psów? Do babskich pogaduszek, ploteczek i obgadywań za plecami? Jak inaczej mamy zapraszać na wątek?

Posted

Informuje odnośnie wpłat:
Jesli ktos kupił cegiełkę i robi przelew to prosze wpisac nick z allegro,mozna tez wpisac nick z dogo,ale ten z allegro jest niezbędny do łatwiejszego zidentyfikowania osobnika :-)
Jesli ktoś dokonuje wpłaty dobrowolnej to wystarczy nick z dogo, jesli niema to nic nieszkodzi, wpisuje wtedy imię i pierwszą literke nazwiska.
Dopisek NA Ariela też mile widziany, wiemy wtedy ze pieniążki są napewno na naszego łysolka.

Numer konta jest w pierwszym poście.

Posted

I bardzo prosimy o wpisywanie "darowizna na Ariela"

Aniu dopisz to w pierwszym poscie kochana proszę.

Wrocilam od Ariela, nasz psiak ma kaszel, od rana nie chcial jesc. potem zjadł ryzyk.
Kto moze jutro pojechac?

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Informuje odnośnie wpłat:
Jesli ktos kupił cegiełkę i robi przelew to prosze wpisac nick z allegro,mozna tez wpisac nick z dogo,ale ten z allegro jest niezbędny do łatwiejszego zidentyfikowania osobnika :-)
Jesli ktoś dokonuje wpłaty dobrowolnej to wystarczy nick z dogo, jesli niema to nic nieszkodzi, wpisuje wtedy imię i pierwszą literke nazwiska.
Dopisek NA Ariela też mile widziany, wiemy wtedy ze pieniążki są napewno na naszego łysolka.

Numer konta jest w pierwszym poście.

Wielkie dzieki. Jutro zrobie przelew, dzis poszłam zrobic ale zapomniałam zabrac nr konta i zorientowałam sie przy okienku. Skleroza jedna ;)

Posted

Moniska wszystkie wpłaty uzupełniłam w pierwszym poście. Jesli ktos nie wpisał nicku to podaje imie i pierwszą literke nazwiska. Nic wiecej narazie nie przyszło,chyba ze nie wstawiłas w tytule "Na Ariela"?

Posted

[quote name='olgaj']Wrocilam od Ariela, nasz psiak ma kaszel, od rana nie chcial jesc. potem zjadł ryzyk.

Skąd ten kaszel? On taki golutki, może się przeziębił?

Arielku, śpij słodko! Jedz, nabieraj sił i zdrowiej! Cioteczki i wujaszkowie czuwają nad tobą.

Posted

[quote name='agata51']Ja przerwałam rozsyłanie zaproszeń do czasu wyjaśnienia sprawy.
Ja też nie rozumiem. Dostaję takich PW mnóstwo. Do głowy by mnie przyszło, żeby się oburzać albo traktować je jak spam. Nie chcę, nie mogę, grzecznie odmawiam i już. Niech mi ktoś wobec tego wytłumaczy, do czego ma służyć PW jak nie do ratowania psów? Do babskich pogaduszek, ploteczek i obgadywań za plecami? Jak inaczej mamy zapraszać na wątek?

Agata, dobre pytanie:razz:
co za absurdy:angryy:

Posted

agata51 napisał(a):
Skąd ten kaszel? On taki golutki, może się przeziębił?

Pytałeście może weta o ten kubraczek dla niego?Może nosić? Bo bez kudełkow on rzeczywiście może marznąć..

Posted

Hmm, no dziwne...tym bardziej, że w rozsyłaniu takiego niby "spamu" nie mamy żadnej korzyści, jedynie taką, że musimy poświęcić na to masę czasu.
I to nie jest żadne oszustwo, żadna reklama, dziwne dziwne, nie rozumiem i nie pojmuję...

agata51 napisał(a):
Ja przerwałam rozsyłanie zaproszeń do czasu wyjaśnienia sprawy. Trudno. Dobrze, że zdążyłam obskoczyć dwie najdłuższe literki! :evil_lol: Ja też nie rozumiem. Dostaję takich PW mnóstwo. Do głowy by mnie przyszło, żeby się oburzać albo traktować je jak spam. Nie chcę, nie mogę, grzecznie odmawiam i już. Niech mi ktoś wobec tego wytłumaczy, do czego ma służyć PW jak nie do ratowania psów? Do babskich pogaduszek, ploteczek i obgadywań za plecami? Jak inaczej mamy zapraszać na wątek?

Posted

[quote name='Cantadorra']Jak Ariel?

Cioteczki odwiedzają go po południu. Najświeższe wiadomości będą wieczorkiem.

Dzisiaj w Łodzi +16 w słońcu, śnieg topnieje, może kubraczek nie będzie już potrzebny? Oby!

Mizianko od ciotki, Arielku. :loveu: Nie mogę się doczekać, kiedy cię poznam osobiście. Może już w ten weekend? Że też akurat teraz musiałam się rozchorować! :angryy: