feliksik Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 czy robić mu jakieś ogłoszenia, czy najpierw chcecie go wyciągnąć - jaki jest plan, bo trzeba natychmiast działać Quote
Onaa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Chyba trzeba go najpierw zabrać ze schroniska, zobaczyć jak jego stan i wtedy dopiero ogłoszenia takie z prośbą o dom. Ale te z prośbą o wsparcie to wcześniej można. Czy ktoś już napisał do Morii w sprawie DT ? Chociaż to tak daleko :roll:. Ale nie wiem czy jakiś hotelik dogomaniacki się zgodzi go przyjąć. A może jeszcze ronja ? Quote
AMIGA Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 feliksik napisał(a):w jakiej miejscowości teraz jest piesek, przeglądnę domy tymczasowe, żeby było jak najbliżej. Trzeba go wyciągnąć!!! Z tego co wiem, to biedak jest w schronisku w krakowie Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 AMIGA napisał(a):Z tego co wiem, to biedak jest w schronisku w krakowie Amiga to dobrze wiesz .Alicja caly czas dziala w sprawie Lunaka ,napisze tutaj wieczorkiem. ja zadzwonie do pani malgosi i poprosze o jak najszybsze znalezienie miejsca w gazecie ,Moze zjawi sie ktos kto da mu chociaz dt platny. Quote
Ank@ Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 a może jeszcze do kundla P. Magda H. zrobi materiał :cool1: Kundla dużo osób ogląda Quote
ala Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dziękuje za propozycje ogłoszń dla Lunaka ale myślę że najlepiej będzie jak go najpierw wyciągniemy ze schroniska;). Bardzo się cieszę że mogę na Was liczyć bo nie spodziewałam się że tyle osób pospieszy nam z pomocą. Jestem ogromnie wdzięczna za deklaracje pieniężne i wszystkich którzy chcą coś wpłacić na Lunaka proszę o kontakt na PW,to podam numer konta na które można te pieniądze wpłacać.Agamika ma jakieś problemy z dostępem do internetu więc nie mogła tej informacji umieścić w pierwszym poście,a niestety jako osoba zakładająca wątek ma tylko do tego prawo. Quote
Onaa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 A jakiego dt szukamy dla Lunaka ? Czy to ma być domowy dt czy może być kojec w dogomaniackim hoteliku ? Quote
ala Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dogo07 napisał(a):A jakiego dt szukamy dla Lunaka ? Czy to ma być domowy dt czy może być kojec w dogomaniackim hoteliku ? Niestety ale w jego stanie kojec odpada,jemu marzną łapki więc musi być w budynku Quote
agamika Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 niestety byłam odcięta od neta prze ostatnie dni, w pracy teraz na chwile jestem . Mam nadzieje, ze dzis wieczorem juz iu siebie siąde i dokąłdnie wszystko poczytam i jakby vcos było nejasne to sie postaram odpowiedziec, jesli bede wiedziec. 1. Allegro Lunbak ma praktycznie non stop , inne ogłoszenia tez robie, ale nie wyrabniam juz zeby wszystkie "moje" psy mialu non nstop po 20 ogłoszeń :oops: ...niestety jedyne co to meile: o jaki biedny piesek... NIKT jak dotąd nsie niem nie zainteresował. W sesie adopcji 2. Hotel - jak juz to TYLKO I WYLĄCZNIE w domu w cieple. moim zdaniem 3. prosze napiszcie do moderatora o zmiany w pierwszym poscie i tytułu , ja teraz w pracy nie dam rady tego zmienic :oops: bo juz musze konczyc wizyte na dogo :oops: Quote
Dorothy Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 czyli z opisu wynika ze trzeba byc przygptpwanym na to, ze psa trzeba nosic. Ile on wazy? Nie jest najmniejszy... Quote
Ank@ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Na pewno ponad 10kg, może nawet dochodzić do 20kg bo chyba ostatnio przytył. Ktoś go kiedyś ważył - info będzie na pierwszych stronach wątku, ale nie mam czasu szukać bo zaraz idę do szkoły. Quote
lika1771 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='agamika']koło 20 ? :-o nigdy bym nie powiedział ze az tyle może ważyć .. :-o Ja go nosze bez problemów raczej Tyle doczytalam Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ank@2 napisał(a):Na pewno ponad 10kg, może nawet dochodzić do 20kg bo chyba ostatnio przytył. Ktoś go kiedyś ważył - info będzie na pierwszych stronach wątku, ale nie mam czasu szukać bo zaraz idę do szkoły. 20 kg to wazyl jak byl na szpitalu gdzie byly gora 3 psy i mogl swobodnie zjesc ,a teraz jest duzo chudszy ,moze 10-12 gora 15 kg. Quote
Onaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Chyba gdzieś na wątku była mowa o 20 kg. A czy są jakieś ostatnie zdjęcia psiaka ? Quote
Onaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 U ZuziM mógłby mieć ale kojec a na niego to raczej domowy dt. Ktoś pisał do mariamc, pytam żeby się nie dublować ? Quote
lika1771 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Mysle ze w tej sytuacji gdyby przyjał go hotelik to dla biedaka i tak lepsze niz schron gdzie sie nim wcale nie zajmuja i cały czas mozna szukac dt Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Zdjecia nowe psiaka sa bo w niedzile mu robilam ale sa nie potrzebne bo alicja ma dla was niespodzianke ,Lunak juz jedzie do wspanialego Dt .:multi: Alicja od rana pilotowala sparwe, mimo ze sama ma 9 psow tym 7 z naszego schroniska i mimo ze spoznila sie do pracy.;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Dogo07 napisał(a):A Alicja to kto ? :multi: ala:loveu: Quote
Onaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Piękna wiadomość :lol:. Mam nadzieję że ala napisze coś więcej. Quote
AMIGA Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']alicja ma dla was niespodzianke ,Lunak juz jedzie do wspanialego Dt .:multi: Alicja od rana pilotowala sparwe, mimo ze sama ma 9 psow tym 7 z naszego schroniska i mimo ze spoznila sie do pracy.;) Alicjo :loveu::loveu::loveu: jak super, że wzięłaś sprawy w Swoje ręce. Teraz już Lunak przynajmniej będzie bezpieczny. Jak będą potrzebnejakieś fundusze, to proszę na pw wiadomość. W miarę możliwości coś dorzucę. Mam nadzieję, że mój Bonuś Cuschingowiec nie wymyśli aklurat jakiejś konieczności badań, czy innych lekó, bo to jest finansowa studnia bez dna Quote
lika1771 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Matko jak sie ciesze :multi::multi::multi:Wszyscy jestescie wspaniali :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts