Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ode mnie również, najwyższe wyrazy szacunki dla p.Małgosi, ali, ketunii i wszystkich, ktorzy przyczynili sie do tego, że Lunaczek ma dom.:loveu::loveu::loveu:

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Ode mnie również, najwyższe wyrazy szacunki dla p.Małgosi, ali, ketunii i wszystkich, ktorzy przyczynili sie do tego, że Lunaczek ma dom.:loveu::loveu::loveu:

Jestescie Wielcy

Posted

Ślicznie Lunio wygląda po kąpieli,jak szczeniaczek a nie 11letni pies:loveu:
Mam nadzieję że u niego wszystko w porządku.Z niecierpliwością będę czekać na jakieś nowe wiadomości .;)

Posted

Dostałam odpowiedź od Sabina02,że bardzo chętnie pomoże nam przy zakupie wózka dla Lunaka:loveu:.Niestety znowu liczy się czas,tym razem chodzi o duże koszty związane z miedzynarodową przesyłką i opłatą celną,które wyniosą ponad 400zł:angryy:.Aby tego uniknąć musimy w niecały tydzień uzbierać pieniądze na wózek.Wówczas Sabina02 mając wszelkie pomiary Lunaka zamówi go nam,i po otrzymaniu prześle za pośrednictwem wujka ,który 2 listopada przyjeżdża do Polski.Wózek zostanie zrobiony w ciągu 2 tygodni i tydzień czasu zajmie dostawa do Sabina02.Jeżeli się nie pospieszymy taka okazja nam przepadnie a zaoszczędzone w ten sposób pieniądze mogłyby wspomóc jakiegoś innego biedaka.:-(:

[SIZE="5"]BARDZO PROSIMY O POMOC W ZBIÓRCE PIENIĘDZY NA WÓZEK DLA LUNAKA :modla::modla::modla:
[SIZE="5"]MAMY TYLKO TYDZIEŃ::placz::-(:placz:

Posted

[quote name='ala']Ślicznie Lunio wygląda po kąpieli,jak szczeniaczek a nie 11letni pies:loveu:
Mam nadzieję że u niego wszystko w porządku.Z niecierpliwością będę czekać na jakieś nowe wiadomości .;)[/qu

Myślę, że jutro się czegos dowiem:)

Posted

Oczywiscie wpłace pieniazki na kochanego Lunaka :loveu: ale dopiero pieniazki bede miala po 15 chyba ze uda mi sie cos skolowac do tego czasu postaram sie i jak najszybciej wplace

Posted

1wszy post uaktualniony,

bardzo prosze na pw o to konto, gdyż na innych forach Lunak ma swoje watki pozakładane przez mnie i jesli tam by ktoś chcił wpłacić to nie wiem co podawać :oops::oops::oops:

Posted

lika1771 napisał(a):
Oczywiscie wpłace pieniazki na kochanego Lunaka :loveu: ale dopiero pieniazki bede miala po 15 chyba ze uda mi sie cos skolowac do tego czasu postaram sie i jak najszybciej wplace

Bardzo dziękujemy za pomoc:multi:
Numer konta wysłałm na PW;)

Posted

diana79 napisał(a):
poproszę o numer konta niewiele tego będzie ale zawsze coś ;)

Numer konta wysłany .Dziękujemy bardzo:multi:

Posted

Rozmiawiałam dzisiaj z Panią Małgosią.
Lunaczek zaczyna być coraz bardziej wesoły. Upodobał sobie córkę Pani Małgosi- Darię. Już się pokochali. Lunio nawet macha ogonkiem. Pani Małgosia codziennie masuje łapki Lunaczka.
W czwartek się z nim zobaczę. Jedziemy do weta na wizytę i pomierzymy Lunia:lol: Wymiziam go i wycałuje. On jest słodki.
Jak tylko będę miała nowe fotki to wstawię.

Posted

[SIZE="3"][quote name='ketunia']Rozmiawiałam dzisiaj z Panią Małgosią.
Lunaczek zaczyna być coraz bardziej wesoły. Upodobał sobie córkę Pani Małgosi- Darię. Już się pokochali. Lunio nawet macha ogonkiem. Pani Małgosia codziennie masuje łapki Lunaczka.
W czwartek się z nim zobaczę. Jedziemy do weta na wizytę i pomierzymy Lunia:lol: Wymiziam go i wycałuje. On jest słodki.
Jak tylko będę miała nowe fotki to wstawię.

Kasiu
zapytaj lekarza czy Lunio mógłby zażywać Artrophyl jeśli tak to może ma ten lek Twoja p.doktor;)
Gdzieś jeszcze czytałam że to jest na wzmocnienie mięśni,a on ma słabe tylnie nóżki.:shake:

Producent: Eurowet
EUROWET Artrophyl preparat na schorzenia stawów i mięśni 30 tabl 24,60zł
Artrophyl preparat na schorzenia stawów i mięśni 30 tabletek
u psów i kotów
Skład: w 1 tabletce
Harpagophytum procumbens (wyciąg suchy) 160 mg
(zawiera minimum 3% gluko-iridioidów)
Właściwości i działanie:
Harpagophytum jest rośliną pochodzącą z południa Afryki. Substancje czynne są zawarte w korzeniach i należą do grupy glukozydów jednoterpenowych oraz iridoidów (harpagozyd, harpagina i procumbide). Posiadają właściwości przeciwzapalne, przeciwbólowei i spazmolityczne.
Wskazania:
Wspomagająco w chorobach zwyrodnieniowych stawów. Stany zapalne mięśni i stawów. Rekonwalescencja po złamaniach kończyn, uszkodzeniach torebek i więzadeł stawowych. Trudności w poruszaniu się u psów starszych.
Przeciwwskazania:
Nie podawać z innymi środkami przeciwbólowymi.
Stosowanie i dawkowanie:
- 1 tabletka na 10 kg m.c./dzień. Podawać 2 razy dziennie przez okres od 8 do 10 dni.U psów starszych, mających trudności w przemieszczaniu się, podawać 1 raz dziennie przez 7-15 dni w miesiącu.
Uwaga: tabletki najlepiej podawać na koniec posiłku.
Opakowanie: 30 tabletek

Czekamy na zdjęcia i relacje ze spotkania;)

Posted

Dzisiaj doszły wpłaty od:

bico -50zł
diana79-30zł
Moja znajoma p.Grażynka -50zł
Dziękujemy za wpłaty:multi::multi::multi:

Agamiko jak możesz to umieść te wpłaty w pierwszym poscie;)

Posted

AMIGA napisał(a):
A ja też prosiłam o numer konta

Przepraszam za zwłokę ale w ciągu dnia nie mogłam odpowiedzieć:oops:
Bardzo dziękujemy za wsparcie:loveu:
Numer konta wysłałam;)

Posted

Ghanima napisał(a):
Poproszę o informacje, ile brakuje do wózeczka oraz o numer konta na PM - dorzucę, ile będę mogła.
Pieseczek słodziak straszny :loveu:

Cieszymy się bardzo że dołączyłaś do grona osób które chcą postawić Lunaka na nogi,dziękujemy za oferowaną pomoc:multi:
Wysłałam Ci numer konta na PW;)

Posted

Z informacją o zebranej dotychczas kwocie pieniędzy musimy jeszcze trochę poczekać,ponieważ nie wiadomo ile uzbiera się w puszcze kwestarskiej dla Lunaka:???:,a także ile pieniędzy wpłynie od darczyńców na konto KTOZ-u:???:.Artykuł w gazecie ukazał się dopiero kilka dni temu .