bela51 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ode mnie również, najwyższe wyrazy szacunki dla p.Małgosi, ali, ketunii i wszystkich, ktorzy przyczynili sie do tego, że Lunaczek ma dom.:loveu::loveu::loveu: Quote
lika1771 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 bela51 napisał(a):Ode mnie również, najwyższe wyrazy szacunki dla p.Małgosi, ali, ketunii i wszystkich, ktorzy przyczynili sie do tego, że Lunaczek ma dom.:loveu::loveu::loveu: Jestescie Wielcy Quote
ala Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ślicznie Lunio wygląda po kąpieli,jak szczeniaczek a nie 11letni pies:loveu: Mam nadzieję że u niego wszystko w porządku.Z niecierpliwością będę czekać na jakieś nowe wiadomości .;) Quote
ala Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Dostałam odpowiedź od Sabina02,że bardzo chętnie pomoże nam przy zakupie wózka dla Lunaka:loveu:.Niestety znowu liczy się czas,tym razem chodzi o duże koszty związane z miedzynarodową przesyłką i opłatą celną,które wyniosą ponad 400zł:angryy:.Aby tego uniknąć musimy w niecały tydzień uzbierać pieniądze na wózek.Wówczas Sabina02 mając wszelkie pomiary Lunaka zamówi go nam,i po otrzymaniu prześle za pośrednictwem wujka ,który 2 listopada przyjeżdża do Polski.Wózek zostanie zrobiony w ciągu 2 tygodni i tydzień czasu zajmie dostawa do Sabina02.Jeżeli się nie pospieszymy taka okazja nam przepadnie a zaoszczędzone w ten sposób pieniądze mogłyby wspomóc jakiegoś innego biedaka.:-(: [SIZE="5"]BARDZO PROSIMY O POMOC W ZBIÓRCE PIENIĘDZY NA WÓZEK DLA LUNAKA :modla::modla::modla: [SIZE="5"]MAMY TYLKO TYDZIEŃ::placz::-(:placz: Quote
ketunia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='ala']Ślicznie Lunio wygląda po kąpieli,jak szczeniaczek a nie 11letni pies:loveu: Mam nadzieję że u niego wszystko w porządku.Z niecierpliwością będę czekać na jakieś nowe wiadomości .;)[/qu Myślę, że jutro się czegos dowiem:) Quote
diana79 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 poproszę o numer konta niewiele tego będzie ale zawsze coś ;) Quote
lika1771 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Oczywiscie wpłace pieniazki na kochanego Lunaka :loveu: ale dopiero pieniazki bede miala po 15 chyba ze uda mi sie cos skolowac do tego czasu postaram sie i jak najszybciej wplace Quote
agamika Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 1wszy post uaktualniony, bardzo prosze na pw o to konto, gdyż na innych forach Lunak ma swoje watki pozakładane przez mnie i jesli tam by ktoś chcił wpłacić to nie wiem co podawać :oops::oops::oops: Quote
ala Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 lika1771 napisał(a):Oczywiscie wpłace pieniazki na kochanego Lunaka :loveu: ale dopiero pieniazki bede miala po 15 chyba ze uda mi sie cos skolowac do tego czasu postaram sie i jak najszybciej wplace Bardzo dziękujemy za pomoc:multi: Numer konta wysłałm na PW;) Quote
ala Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 jola_li napisał(a):Ja też poproszę o numer konta. Dziękujemy bardzo:loveu: Wysłałam;) Quote
ala Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 diana79 napisał(a):poproszę o numer konta niewiele tego będzie ale zawsze coś ;) Numer konta wysłany .Dziękujemy bardzo:multi: Quote
ketunia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Rozmiawiałam dzisiaj z Panią Małgosią. Lunaczek zaczyna być coraz bardziej wesoły. Upodobał sobie córkę Pani Małgosi- Darię. Już się pokochali. Lunio nawet macha ogonkiem. Pani Małgosia codziennie masuje łapki Lunaczka. W czwartek się z nim zobaczę. Jedziemy do weta na wizytę i pomierzymy Lunia:lol: Wymiziam go i wycałuje. On jest słodki. Jak tylko będę miała nowe fotki to wstawię. Quote
jusstyna85 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Podajcie konto,grosz do grosika i może się uzbiera Quote
ala Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [SIZE="3"][quote name='ketunia']Rozmiawiałam dzisiaj z Panią Małgosią. Lunaczek zaczyna być coraz bardziej wesoły. Upodobał sobie córkę Pani Małgosi- Darię. Już się pokochali. Lunio nawet macha ogonkiem. Pani Małgosia codziennie masuje łapki Lunaczka. W czwartek się z nim zobaczę. Jedziemy do weta na wizytę i pomierzymy Lunia:lol: Wymiziam go i wycałuje. On jest słodki. Jak tylko będę miała nowe fotki to wstawię. Kasiu zapytaj lekarza czy Lunio mógłby zażywać Artrophyl jeśli tak to może ma ten lek Twoja p.doktor;) Gdzieś jeszcze czytałam że to jest na wzmocnienie mięśni,a on ma słabe tylnie nóżki.:shake: Producent: Eurowet EUROWET Artrophyl preparat na schorzenia stawów i mięśni 30 tabl 24,60zł Artrophyl preparat na schorzenia stawów i mięśni 30 tabletek u psów i kotów Skład: w 1 tabletce Harpagophytum procumbens (wyciąg suchy) 160 mg (zawiera minimum 3% gluko-iridioidów) Właściwości i działanie: Harpagophytum jest rośliną pochodzącą z południa Afryki. Substancje czynne są zawarte w korzeniach i należą do grupy glukozydów jednoterpenowych oraz iridoidów (harpagozyd, harpagina i procumbide). Posiadają właściwości przeciwzapalne, przeciwbólowei i spazmolityczne. Wskazania: Wspomagająco w chorobach zwyrodnieniowych stawów. Stany zapalne mięśni i stawów. Rekonwalescencja po złamaniach kończyn, uszkodzeniach torebek i więzadeł stawowych. Trudności w poruszaniu się u psów starszych. Przeciwwskazania: Nie podawać z innymi środkami przeciwbólowymi. Stosowanie i dawkowanie: - 1 tabletka na 10 kg m.c./dzień. Podawać 2 razy dziennie przez okres od 8 do 10 dni.U psów starszych, mających trudności w przemieszczaniu się, podawać 1 raz dziennie przez 7-15 dni w miesiącu. Uwaga: tabletki najlepiej podawać na koniec posiłku. Opakowanie: 30 tabletek Czekamy na zdjęcia i relacje ze spotkania;) Quote
ketunia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dobrze, zapytam. :) Już się nie mogę doczekać kiedy go zobaczę:multi: Quote
AMIGA Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Proszę też o numer konta. Też chciałabym dorzucić grosika dla Luniaczka Quote
Ghanima Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Poproszę o informacje, ile brakuje do wózeczka oraz o numer konta na PM - dorzucę, ile będę mogła. Pieseczek słodziak straszny :loveu: Quote
AMIGA Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No właśnie - czy jest gdzieś post, w który można ziobaczyć ile jeszcze pieniążków brakuje? Quote
jola_li Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 ala napisał(a):Dziękujemy bardzo:loveu: Wysłałam;) Dziękuję! Ja też ;-). Quote
ala Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dzisiaj doszły wpłaty od: bico -50zł diana79-30zł Moja znajoma p.Grażynka -50zł Dziękujemy za wpłaty:multi::multi::multi: Agamiko jak możesz to umieść te wpłaty w pierwszym poscie;) Quote
ala Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 AMIGA napisał(a):A ja też prosiłam o numer konta Przepraszam za zwłokę ale w ciągu dnia nie mogłam odpowiedzieć:oops: Bardzo dziękujemy za wsparcie:loveu: Numer konta wysłałam;) Quote
ala Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ghanima napisał(a):Poproszę o informacje, ile brakuje do wózeczka oraz o numer konta na PM - dorzucę, ile będę mogła. Pieseczek słodziak straszny :loveu: Cieszymy się bardzo że dołączyłaś do grona osób które chcą postawić Lunaka na nogi,dziękujemy za oferowaną pomoc:multi: Wysłałam Ci numer konta na PW;) Quote
ala Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Z informacją o zebranej dotychczas kwocie pieniędzy musimy jeszcze trochę poczekać,ponieważ nie wiadomo ile uzbiera się w puszcze kwestarskiej dla Lunaka:???:,a także ile pieniędzy wpłynie od darczyńców na konto KTOZ-u:???:.Artykuł w gazecie ukazał się dopiero kilka dni temu . Quote
Recommended Posts