Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMIGA']A co słychać u Lunaczka?? Ona ma taką piękną i kochana mordencję, że nie da się go nie kochać[/QUOTE]

Rozmawiałąm ostatnio z Panią Małgosią. Lunio ma się wyśmienicie.:) Ciągle chce być całowany i przytulany. Bardzo się kochają z drugim psiakiem.

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Mam dla Was smutne wieści. Lunaczek 2 dni temu odszedł za Tęczowy Most.
[*]
W swoim ulubionym miejscu w ogrodzie, u boku swojej ukochanej Pani.:(
Poprostu zasnął...
Teraz Lunaczku już nic Cię nie boli. Masz zdrowe łapki i możesz biegać..

Posted

O Boze, tak mi przykro...:-( Nie zagladałam tu ostatnio, ale znam historie Lunaczka. Dobrze, ze ostatni czas spedził w cudownym domku, szkoda tylko, ze tak krótko..:-(

Posted

bela51 napisał(a):
O Boze, tak mi przykro...:-( Nie zagladałam tu ostatnio, ale znam historie Lunaczka. Dobrze, ze ostatni czas spedził w cudownym domku, szkoda tylko, ze tak krótko..:-(

Niestety tylko 9,5 miesiąca...

Posted

[']
dla niego te 9,5 miesiąca to jak całe życie , dla niego to AZ 9,5 miesiąca szczęścia u wspaniałych osób , nie bojacych sie przyjąć kalekiego psa, Lunak otrzymał wielki dar - niestety zdarzało mi się "asystować" przy śmierci psa w schronisku i to jest straszny ból .. Lunak nie odszedł samotnie , niechciany ...

Zegnaj perełko :-(

PS.ja tu po cichutku zaglądałam

• 3 weeks later...
Posted

Rzadko bywam na Dogomanii , dopiero teraz zaglądnęłam tutaj i jestem wstrząśnięta tą wiadomością .Strasznie mi przykro że Lunaczek tak krótko cieszył się kochającą rodziną i wspaniałym domem :-(:-(:-( Troche lżej robi się człowiekowi na sercu jak ma świadomość,że biedaczek zaznał u kresu swego życia tyle miłości i dobroci.Ten krótki,a szczęśliwy okres jaki spędził u p.Małgosi ,choć częściowo zrekompensował mu jego smutne,przepełnione bólem życie.:-(

• 1 year later...