ketunia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='AMIGA']A co słychać u Lunaczka?? Ona ma taką piękną i kochana mordencję, że nie da się go nie kochać[/QUOTE] Rozmawiałąm ostatnio z Panią Małgosią. Lunio ma się wyśmienicie.:) Ciągle chce być całowany i przytulany. Bardzo się kochają z drugim psiakiem. Quote
AMIGA Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Serce rośnie jak się czyta takie wieści, chciałoby się wciąż i wciąż takie wieści dostawać Quote
ketunia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Mam dla Was smutne wieści. Lunaczek 2 dni temu odszedł za Tęczowy Most. [*] W swoim ulubionym miejscu w ogrodzie, u boku swojej ukochanej Pani.:( Poprostu zasnął... Teraz Lunaczku już nic Cię nie boli. Masz zdrowe łapki i możesz biegać.. Quote
bela51 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 O Boze, tak mi przykro...:-( Nie zagladałam tu ostatnio, ale znam historie Lunaczka. Dobrze, ze ostatni czas spedził w cudownym domku, szkoda tylko, ze tak krótko..:-( Quote
ketunia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 bela51 napisał(a):O Boze, tak mi przykro...:-( Nie zagladałam tu ostatnio, ale znam historie Lunaczka. Dobrze, ze ostatni czas spedził w cudownym domku, szkoda tylko, ze tak krótko..:-( Niestety tylko 9,5 miesiąca... Quote
AMIGA Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Lunaczku [*] Biegaj po wspanialych, zielonych łąkach, baw się z tymi, do których tam dołączyleś i pozdrów ich tam od nas :-( Quote
agamika Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 ['] dla niego te 9,5 miesiąca to jak całe życie , dla niego to AZ 9,5 miesiąca szczęścia u wspaniałych osób , nie bojacych sie przyjąć kalekiego psa, Lunak otrzymał wielki dar - niestety zdarzało mi się "asystować" przy śmierci psa w schronisku i to jest straszny ból .. Lunak nie odszedł samotnie , niechciany ... Zegnaj perełko :-( PS.ja tu po cichutku zaglądałam Quote
ala Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Rzadko bywam na Dogomanii , dopiero teraz zaglądnęłam tutaj i jestem wstrząśnięta tą wiadomością .Strasznie mi przykro że Lunaczek tak krótko cieszył się kochającą rodziną i wspaniałym domem :-(:-(:-( Troche lżej robi się człowiekowi na sercu jak ma świadomość,że biedaczek zaznał u kresu swego życia tyle miłości i dobroci.Ten krótki,a szczęśliwy okres jaki spędził u p.Małgosi ,choć częściowo zrekompensował mu jego smutne,przepełnione bólem życie.:-( Quote
paros Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Lunak tak szybko nagle odszedł za TM :cry: żegnaj pieseczku ['] Quote
Recommended Posts