Jump to content
Dogomania

Misio odszedł[*]:( ....W DS:).Misio,malutki psiaczek przez kilka lat bezdomny,teraz ma tylko Was.Pomózmy odzyskac Misiowi zdrowie i wiare w ludzi.

Recommended Posts

Posted

Misio jest fantastyczny i kotki Murki też. happy.gif Piękny filmik..

MIszka się spodobał. happy.gif Ciekawe, jak będzie dalej z domkiem w Krakowie... W przypadku takiego byłego włóczykija jak Misio, bałabym się adopcji przed kastracją... Chyba, że Opiekunowie będą bardzo odpowiedzialni...

Posted

Murka ma obłędne koty a  Misio też je toleruje, pewnie w domku własnego pokocha.

Trzymam kciuki żeby szybko udało mu się znaleźć TEN właściwy domek.

Posted
9 godzin temu, agat21 napisał:

A Pani sensowna przez telefon? 

Wizyte zrobi pani Karolina,

mam mieszane odczucia,niby wszystko dobrze brzmi,ale........

najlepiej gdybym sama zrobiła ta wizyte,ale nie ma takiej mozliwości

Posted

Dora, zobaczymy, co powie pani Karolina... To przecież pierwszy telefon o Misia. Cierpliwie poczekamy.

"Tanio" naszego Miszki na pewno nie oddamy. happy.gif To być najlepszy i bardzo kochający Domek, bo Misio wiele złego w życiu przeszedł.

Pewnie, że najlepsza byłaby Twoja wizyta PA, bo tak dobrze znasz Misiulka...

Posted
3 godziny temu, DORA1020 napisał:

Wizyte zrobi pani Karolina,

mam mieszane odczucia,niby wszystko dobrze brzmi,ale........

najlepiej gdybym sama zrobiła ta wizyte,ale nie ma takiej mozliwości

czemu masz wątpliwości?

Posted

Kotki nie są do adopcji:) W sumie jest ich 3, ale jedna (szylkretka) jest mało towarzyska i rzadko bierze udział w psich testach:)

Kotki oczywiście wszystkie z odzysku:) Na filmiku na schodach siedzi Mia - jest niewidoma, taka się urodziła, uratowała ją ala123 :) Jest u nas od kociaka, więc psy są dla niej tak normalne jak powietrze:)

Pozostałe dwie przyzwyczaiły się, że wciąż jakieś piesy się pałętają po domu. Bardzo pilnujemy, aby nie stała się im żadna krzywda, zwłaszcza przy testach z psami. Przed zdjęciami czy nagrywaniem filmu sprawdzamy pod kontrolą jaka jest reakcja psa i dopiero potem to dokumentujemy. 

Trzymam kciuki za domek dla Misia:)

• Like 2
Posted
22 godziny temu, Baltimoore napisał:

Trzymam mocno kciuki żeby pierwszy domek okazał się być TYM domkiem

A cobudzi Twój niepokój Dora? Coś konkretnie czy ogólnie z powodu Zorki :(

I z powodu Zorki i jeszcze jakies przeczucie...sama nie wiem....

wyslalam do pani smsa,ze wizyta przedadopcyjna bedzie w tym tygodniu,ale żadnego odzewu....

Posted
28 minut temu, DORA1020 napisał:

wyslalam do pani smsa,ze wizyta przedadopcyjna bedzie w tym tygodniu,ale żadnego odzewu....

Hmm...

Spokojnie czekamy z naszym Misiem na telefony.  Dobrej niedzieli. happy.gif

Posted

I dobrze, problem z głowy. Mi też coś nie pasowało w tej pani. Na maila z dokumentacją kociego testu też mi nie odpisała. Zwykłe "dziękuję" by wypadało. 

Tyle z tego dobrego, że wiemy, że Misio może zamieszkać w domu z kotami:)

Posted

Miałam wczoraj pytanie o Misia, podałam kontakt do DORA1020 i tutaj pani pięknie podziękowała za przesłanie danych :)

Nieustająco trzymam kciuki za domek Misia.