Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wzruszające jest to ostatnie zdjęcie, wygląda jakby padł ze zmęczenia w trakcie zabawy:loveu: Przy takiej kochanej Pańci już nic złego mu się nie stanie. A i przyjaciółka nowa..niczego sobie ..brunetka ładna:razz:

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam bardzo serdecznie, postaram się co jakiś czas wrzucać nowe zdjęcia mojej brygady RR. Emirek w zasadzie już się zadomowił całkowicie. RITA zwróciła uwagę na wyjątkową zabawkę Emirka. No niestety posiadając dwa psiaki trzeba mieć wszystko w 2 identycznych egzemplarzach. Ze względu na brak czasu poświęciłam 2 nowe kapcie Wielkiego Ptaka z Ulicy Sezamkowej i dzięki temu mam spokój, choć i o nie potrafią walczyć, co zresztą jest cudowne. O łapce w zasadzie Emirek zapomniał zupełnie, poza tym Ktoś Kochany sprawił ża ma opatrunki AQUACEL - cudowna sprawa. Ślicznie wam dziękuję i mam nadzieję, że mój domek zasłużył na tak kochanego psa. Specjalne całusy dla wetów, Bajkib oraz wszystkich którzy pomogli w uratowaniu Emirka.

Posted

a.piurek napisał(a):
Witam bardzo serdecznie, postaram się co jakiś czas wrzucać nowe zdjęcia mojej brygady RR. Emirek w zasadzie już się zadomowił całkowicie. RITA zwróciła uwagę na wyjątkową zabawkę Emirka. No niestety posiadając dwa psiaki trzeba mieć wszystko w 2 identycznych egzemplarzach. Ze względu na brak czasu poświęciłam 2 nowe kapcie Wielkiego Ptaka z Ulicy Sezamkowej i dzięki temu mam spokój, choć i o nie potrafią walczyć, co zresztą jest cudowne. O łapce w zasadzie Emirek zapomniał zupełnie, poza tym Ktoś Kochany sprawił ża ma opatrunki AQUACEL - cudowna sprawa. Ślicznie wam dziękuję i mam nadzieję, że mój domek zasłużył na tak kochanego psa. Specjalne całusy dla wetów, Bajkib oraz wszystkich którzy pomogli w uratowaniu Emirka.

Nic dodać nic ująć:loveu: Bardzo bardzo się cieszę, że Emir tak dobrze trafił:lol: Zdjęcia oczywiście bardzo mile widziane, przecież to są najprzyjemniejsze momenty w tym wszystkim!

Posted

Jak czytam o tym szczęśliwym zakończeniu, to nie wiem, ale pocą mi się oczy:-( To może jakaś choroba?:razz:
Zyczę Wam Szczęścia przez duże S.:loveu: Rodzinko Emirka !!!

Posted

bela51 napisał(a):
Jak czytam o tym szczęśliwym zakończeniu, to nie wiem, ale pocą mi się oczy:-( To może jakaś choroba?:razz:
Zyczę Wam Szczęścia przez duże S.:loveu: Rodzinko Emirka !!!

Jesli to choroba,to bardzo zarazliwa:p

Posted

rozliczenie
nie mam uprawnień aby dac to w 1 poście

na kochanego Emirka z bazarków moich przeznaczono 387zł

387.00

dziekujemy WAm bardzo kochani za pomoc w leczeniu Emirka

Posted

Peter Beny napisał(a):
Kurcze chyba się muszę przyznać :lol: Byłem u Emirka :loveu: Ma się super , więcej takich adopcji , i będę się bardziej cieszyć :loveu::loveu::loveu::loveu:

Cieszymy się...

i zazdrościmy :diabloti:

Posted

Witam, rzeczywiście u Emirka był z wizytą Peter:lol:. Emirek ma się coraz lepiej, chociaż łapka jest jeszcze ciągle opuchnięta i nadal częściej chodzi i biega na trzech a nie na czterech łapkach. Wiem, że jest szczęśliwy. Kika już prawie pogodziła się z tym, że nikt nie reaguje na jej podwarkiwania i generalnie jest psia zgoda. Pozdrowionka

• 2 weeks later...
Posted

Dziś mijają trzy tygodnie odkąd Emirek u nas zamieszkał . Rana na łapce zagoiła się niemal całkowicie. Emirek nadal kuleje, choć chodzi już coraz częściej na czterech łapkach. Jest kochany i generalnie posłuszny. Kika chyba już się pogodziła z tym, że bez względu na to jak bardzo będzie podwarkiwała Emirek zostanie.

Posted

Pierwsza wetka do którego trafił Emir, jeszcze u nas w Cieszynie, zaraz po zabraniu z pobocza drogi, ciągle o niego pyta, chyba jej bardzo do serca przypadł:loveu: Czy mogę prosić na maila o jakieś specjalne, fajne zdjęcie z nowego domu? Na maila: [email protected] , wydrukowałabym dla niej:p Proooszę:oops: