Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Aniu, pozdrowienia z Włocławka! U Hektora OK, chociaż dokumentów adopcyjnych nadal nie dostałam. Życzę ci wszystkiego najlepszego, i Emirowi oczywiście też.

Posted

[quote name='ANETTTA'][SIZE=4]Panie Panowie oto przed Wami szczęśliwiec EMIREK

Witam, już ponad miesiąc emirek jest w naszej rodzinie. Łapka się goi wręcz idealnie. Przeszliśmy kilka razy biegunki i wymioty, ale dzięki pomocy dobrego DUSZKA z dogo już jest ok. Zastanawiam się tylko czasem czy Emirek będzie kulał już zawsze i mam nadzieję że nie.

• 3 weeks later...
Posted

Wiecie,tak sobie popatruje na fotki Emirka i Elzy i az mi sie łezka w oku kręci ze szczęścia..czemu na świecie nie ma tylko takich ludzi jak Ania i Basia?
te szczęsliwe ,uśmiechniete pychole Emira i Elzy daja mi siłe do działania.
Szkoda,ze istnieja tez i tacy którym znudził sie po kilku tygodniach Bethowen,Brutus,Bruno..

Emirku,ty szczęściarzu pamietaj zawsze kto ci dał psi raj!

Posted

BajkaB napisał(a):

Emirku,ty szczęściarzu oamietaj zawsze kto ci dał psi raj!

Wzruszyłam się wpisem Edyty. Emirek jest szczęśliwy i niemal całkowicie owinął nas sobie wokół łapek. Czasem sobie myślę, że to my wciąz nie dorastamy do bezgranicznej i bezwarunkowej miłości, jaką obdarzają nas nasze psy. Emirek szczypoli jak moja miłość brajluszek, ale jakoś sobie z tym radzę. No i bez wątpienia jest ze Śląska - urodzony górnik, wykopał razem z Kiką xxxx mniejszych i XXXX większych dziur. Ale mamy w tej materii luz, ponieważ pozorny wybór: śliczny trawnik czy 2 szczęśliwe psiaki z góry skazany jest na 2 uśmiechęte pychole. Całuski dla wszystkich którzy go wspierali w najtrudniejszych chwilach, specjalne dla Edytki i cudownych vetów Emirowych. :Dog_run::Dog_run:

• 4 weeks later...
Posted

Wiedźma napisał(a):
Zdjęcia. Dużo. Bardzo dużo. Prosimy.

Droga Wiedźmo, po prostu:loveu:. Zdjęcia są robione regularnie, tylko jakoś nie mogą tu trafić. Emirek ma się dobrze, co za chwilę będzie widać. Co prawda od wczoraj z powodu pojawienia się opuchlizny na tylnej łapce (tej, która była w najgorszym stanie) dostaje zastrzyki i chodzi w opatrunku, ale mam nadzieje, że to tylko chwilowe przesilenie łapki. W poniedziałek mamy kontrol u veta. Pozdrawiam. Emirek waży już 35,5kg więc powolutku nabiera ciałka. Pozwoilę sobie jeszcze dołączyć szczególne serdeczności dla Edytki i ukochanego veta Emirka dra Uljanowskiego.

Posted

Oglądając zdjęcia warto zwrócić uwagę na to jak goiła i goi się tylna lewa łapka. Pierwsze dzisiejsze zdjęcia są z końca kwietnia i maja. Piewsze zdjęcie z drugiej partii jest z 29.06 i łapka w zasadzie na dzień dzisiejszy tak wygląda. Śliczniste dzięki Anetce za wrzucenie zdjęć. Pozdrawiam