Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emir wyjechał i jedzie juz do swojego własnego domku..

Ja cieszę się ogromnie,ale jednocześnie bardzo martwię bo rachunek za leczenie i pobyt Emira w klinice jest bardzo wysoki,prawie 1800zł,a my mamy zaledwie połowę..:shake: Moze ktoś zechce pomóc w spłacie?:modla::modla::modla:

Posted

a.piurek Emirek pojechał do Ciebie czy tylko za kierowce robiłaś :???:
Jak minęła podróż? Jak się piesek czuje? Jak jego łapki? I jak się zachowuje w nowym domku?
Ależ jestem wścipska :errrr:
Emirku życzę Ci powodzenia w nowym domu i szybkiego powrotu do zdrowia, a domkowi dużo radości z takiego wspaniałego psiaka :cool2:

Posted

Jak Emirek do domu wyruszał...

Ostatni opatrunek

Pozegnanie z ulubionym doktorem

Ania pilnie słucha zaleceń

Wyzwalamy z kloszofonu...

No i zegnamy sie...

Posted

Szczęśliwa para..

Na gorąco z nowego domu:Emirek zachwycony,sunia dużó mniej:evil_lol:.Chodziła i podwarkiwałą na Emira,a teraz się obraziła i siedzi pod stołem.
Pańcio zachwycony Emirkiem,już odbyli spacerek.Za Anią Emir chodzi nawet do kibelka i chyba sie juz zadomowił bo przetrzepał śmietnik:evil_lol::evil_lol:

Ania padłą,więc dopiero jutro cokolwiek sie dowiemy wiecej

Prosimy modów o przeniesienie topiku Emira do psów adoptowanych

Posted

Świetne fotki :klacz: Strasznie się cieszę, że Emirkowi wreszcie udało się znaleźć domek.
Gdy pierwszy raz zobaczyłam jego zdjęcie pomyślałam, że ze względu na umaszczenie przypomina troszkę rotka. Na dzisiejszym zdjęciu w samochodzie jego pychol bardziej z owczarkiem szkockim mi się kojarzy...

Posted

Mam nadzieje że uda mi się odwiedzić Emirka w nowym domku ;) Stosunkowo często jeżdżę do Elbląga , wiec mam po drodze :loveu: No i będę mieć okazję poznać panią Anie :multi: Nową właścicielkę piesia :loveu:

Posted

Witam wszystkich, Emirek jest u mnie, jest drugim psem w naszym domku. Mamy już 5-letnią suczkę mixa. Noc minęła spokojnie, Emirek zajrzał już po 100 razy w kazdy kąt naszego domu. Oczywiście zaliczył sprawdzenie czy w koszu na śmieci nic smacznego nie jest dla niego schowane, a za mną chodzi nawet do toalety. Najbardziej interesuje go nasza Sunia, ona niestety robi wrrrrrrrrrrrrrrrr. O łapce zupełnie zapomniał, zresztą tyle nowych wrażeń, kto pamiętałby o jakiejś chorej łapce. Myślę że wszystko się dobrze ułoży.

Posted

[quote name='BajkaB']
Ja cieszę się ogromnie,ale jednocześnie bardzo martwię bo rachunek za leczenie i pobyt Emira w klinice jest bardzo wysoki,prawie 1800zł,a my mamy zaledwie połowę..:shake: Moze ktoś zechce pomóc w spłacie?:modla::modla::modla:

Przypominam o konieczności wstawienia rozliczenia w 1 poście wątku.

Posted

[quote name='Szamanka']Przypominam o konieczności wstawienia rozliczenia w 1 poście wątku.
a ta dalej swoje... gdzie Ty tu widzisz zbiorke publiczna
no i ponawiam swoje pytanie, Czy Dogomania ma uprawnienia przyslugujace NIK'owi?

Posted

[quote name='ANETTTA']mówisz i masz Edytko ...moze tu nadejdzie pomoc troche dla fuksa troche dla emirlka
http://www.dogomania.pl/forum/f99/porcelana-chinska-nie-tylko-na-pomoc-dla-fuksa-koniec-28-kwiecien-135938/#post12155032
http://www.dogomania.pl/forum/f99/biblia-nowa-harry-potter-itd-koniec-18-kwiwtnia-135942/#post12155115
http://www.dogomania.pl/forum/f99/muzyka-filmy-dvd-nowe-uzywane-koniec-28-kwiecien-135944/#post12155239

podeslijcie komus plissssssss

Z tego np. należy się rozliczyć.

Volt, skończyłam z Tobą dyskusję na temat rozliczeń. Poczytaj sobie regulamin. Masz zastrzeżenia - pisz do adminów.

Posted

[quote name='Szamanka']
Z tego np. należy się rozliczyć.

Volt, skończyłam z Tobą dyskusję na temat rozliczeń. Poczytaj sobie regulamin. Masz zastrzeżenia - pisz do adminów.

Szamanko ja mam zastrzezenia odnosnie czepialstwa sie, znalezc watki w ktorych brak rozliczen i upomnien a sa Twoje posty wcale nie jest trudno.
Jednak mamy zupelnie inne wyobrazenie o tym co to jest handel miedzy jedna a druga osoba, a co to wplaty na konto.
Na moje pytanie znow nie ma odpowiedzi, brak argumentow moderatorki az razi.
Mam zastrzezenia - nie omieszkam napisac ;)