Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O widzę że i ciocia Isadora tu jest:loveu:
A ja trafiłam na specjalne zaproszenie...
Ale powiem, że warto było przeczytać wątek z takim zakończeniem
SUPER:loveu:

Posted

Dzięki wiedźmie za wklejenie kolejnej porcji fotek. Mi najbardziej podoba się zdjęcie jak psiaki śpią niemal wtulone w siebie. Patrzenie na nie w tym momencie to chyba największa radość dnia, po prostu cudo. Pozdrawiam wszystkich przyjaciół Emisia i Kici.:loveu:

Posted

[quote name='Wiedźma']Panie, Panowie,
nadciąga... (tu, kto lubi, może rapować):

Misio
Emisio
słodki pysio!

:multi:
Jeden i drugi ma słodki pysio :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

A ja dopiero dzisiaj tu dotarłam i zobaczyłam pięknisia..Coś mu sie jakby..przytyło:diabloti:
Patrzę i porównuje łapki Emisia z łapką Luny i faktycznie stwierdzam,ze Luna-Czika miała znacznie gorsze..Za to weterynarz leczył je oba i to z jakim skutkiem!Kto by przypuszczał,ze Emirek miał tak zmasakrowane łapiny.

Przytulanko i mizianko dla mojego ulubieńca

Posted

Witam,
Emisiowi rzeczywiście się odrobinkę przytyło, takie maleńkie drobne pięć kilogramów:evil_lol: (Bajko Ty to masz wzrok)
Jak pisałam wcześniej Emiś jest ogromniastym przytulaskiem. Potrafi wstać w środku nocy i przyjść poprzytulać się, choćby przez chwilę. Niestesty, od Kici nabrał "radosnej" maniery i jak biegnie na dwór to szczeka już w domu. Nadal też zdarza mu się przynieść z kuchni, albo z dworu w zębach miskę z wodą. No i u weta w drzwiach wejściowych strzela osiołka (mam wrażenie że zapiera się w nich nawet ogonem:diabloti:), a kiedy stamtąd wychodzimy to można by nam zmierzyć czas. Sierść na łapce w tym najbardziej chorym miejscu na razie nie odrasta, ale patrząc na to jak biega, można by pomyśleć, że z łapkami nigdy nic złego się nie działo.
Serdeczne pozdrowienia dla ukochanego weta Emisia i Lunki-Cziki. Postaram się w najbliższym czasie porobić i powrzucać nowe zdjęcia psiaków. Zaniedbanie w tej materii wynikło z faktu, że dopadła mnie ostatnio jakaś wredna grypa. Cudowne było to, że psy nie wiedziały co zrobić z tej radości, że Pani jest cały czas w domku, po prostu " chorowaliśmy w łóżeczku całą trójką";)

Posted

[quote name='a.piurek']
No i u weta w drzwiach wejściowych strzela osiołka (mam wrażenie że zapiera się w nich nawet ogonem:diabloti:), a kiedy stamtąd wychodzimy to można by nam zmierzyć czas.
Hmmm.... Czy to nie Ty z Emisiem u weterynarza?

Posted

a.piurek napisał(a):
Czyżbyś Kochana Wiedźmo była z nami u weta i z ukrycia zrobiła to zdjęcie Emiśkowi???

Okrutnik jesteś:loveu:

To nie wiesz,ze Prawdziwa Wiedźma jest wszędzie?:diabloti:U weta tez..W końcu nowoczesne miotły z napędem szybko przemieszczaja ja z miejsca na miejsce.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

No i zaczyna się...
Pierwsze deszczowo gradowe dni przynoszą straty niemal codziennie. Emiś nie przyzwyczajony do zamknięcia, szkodnikuje "po całości". Wczoraj pożarł miskę kuchenną, dziś zerżarło mu się kawałek narożnika kuchennego wraz z obiciem:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wczoraj też było pierwsze poważne pranie Emira, bo wypuszczony w ciągu dnia na siusiu, najpierw położył się w środku kałuży, a po chwili wytarzał się w niej cały.
Opadają mi ręce.:diabloti::diabloti::diabloti: ale tylko troszkę:razz::razz::razz:

Posted

Wszystkim swoim podrostkom zamykanym na czas mojej nieobecności w domu zostawiam jakies fajne zajęcie.W przeciwnym razie mam w prezencie zrobione klapki z zimowych butów lub poobnizane obcasy,albo inne przeróbki.A często także "pachnące" prezenty,które trudno nazwać rękodziełem.Znalazłam na to świetny uspokajacz i od tej pory problemy się skończyły.Kupuję im wędzone bycze penisy(pardon!).Wybieram takie ponad półmetrowe i twarde.Psiaki je uwielbiają,bo śmierdzą przeokrutnie i wymagają baaardzo dużo pracy i czasu.Zajęcie mają zapewnione na wiele godzin i uspokajają się niczym niemowlę smoczkiem.