Nesiowata Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Urlopuj się dalej dzielny psiaku. Śliczny jesteś. Quote
moyogi Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 To jeszcze z przedwczoraj - studium zadowolonego psa-rzepa :D 2 1 Quote
moyogi Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 I kilka z wczoraj - w nowych, letnich szelkach, ktore Samanta zamowila misiowi przed wyjazdem. Wczoraj je testowalusmy i chyba misio dobrze sie w nich czul :) 1 1 Quote
uxmal Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 wymiękam :) piękny Miś. No i fotograf wspaniały. 1 Quote
moyogi Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Misio to maly manipulator i cwaniak! :D Do niedawna sadzilismy, ze po dlugim chodzeniu piesek sie meczy bo wiadomo - operacja, krotkie lapki itp. Powroty ze spacerow po parku to byla zawsze dosc dluga i powolna procedura. Przy wycieczkowaniu Tobis dosc szybko skumal, ze jak idziemy "od auta" to jest spacer, a jak "do auta" to wracamy :) Dzis zrobilismy experyment i stanelismy autem po srodku trasy spacerowej, zeby zobaczyc, czy rzeczywiscie tak sie szybko meczy, czy gra na zwloke, zeby wydluzyc spacer :) No i bingo haha "Od auta" misio biegl przed siebie drozka az kuperek podskakiwal. Kiedy wreszcie zawrocilismy toczyl sie juz lapka za lapka i pokladal w cieniu bo przeciez "jestem maly, zmeczony piesek". Powrot do auta trwal wieki. Jak tylko minelismy auto i mis zrozumial, ze idziemy dalej nastapilo cudowne uzdrowienie :D Kasia wrzuci filmiki, to sami zobaczycie : D A ja sie wczoraj zlitowalam i nioslam tego kloca prawie kilometr haha No to juz wiemy, czemu powroty z parku sa taaaakie meczace ;) 2 Quote
Tyśka) Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Hahha, coś mi to przypomina :D mój robi podobnie, naprawdę. Jak widzi, że zbliżamy się w stronę domu to zwalnia, kombinuje... a jak tylko miniemy dom to nagle uśmiech szelmowski na pysku i bieeeegnie dalej jak na złamanie karku :D Lubię takie psiaki :D cwaniaki. :D 1 Quote
malagos Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Rewelacyjne są te psie przemyślenia i postępowania! Mądre istotki z tych naszych milusińskich :) Dziewczyny, proszę, pomóżcie mi znaleźć dom dla Reksia - jest u nas na bdt od 2 miesięcy. Mały, roczny, przekochany, cichutki, uległy, rewelacyjny, nakolankowy...tu na wsi to tylko do budy go chcą... 1 1 Quote
Kejciu Posted June 12, 2018 Author Posted June 12, 2018 Tobis galopuje po sciezce az kuperek podskakuje. Tak wygladala droga "od auta". 1 Quote
Kejciu Posted June 12, 2018 Author Posted June 12, 2018 A tak biedny, zmeczony piesek szedl lapa za lapa kiedy myslal, ze wracamy do samochodu. Quote
Kejciu Posted June 12, 2018 Author Posted June 12, 2018 Minelismy auto i oto piesek cudownie ozdrowial. Quote
Kejciu Posted June 12, 2018 Author Posted June 12, 2018 W drodze powrotnej do Wwy piesek byl senny i padniety ale zdolal upolowac muche zanim zdazylam zareagowac. Dzieki wycieczkom troche lepiej jezdzi autem i nie jest taki spiety. Quote
Kejciu Posted June 12, 2018 Author Posted June 12, 2018 Czyż on nie jest cudowny ???? obejrzałam te filmiki kilka razy i sama do siebie się śmieję - jak on może być taki cwany!!! :):):) Jutro uzupełnię wpłaty jakie otrzymałam na koncie :) bardzo dziękujemy za każdą złotówkę Quote
uxmal Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 hahhaha ale symulant :)) Tobi jest cudowny :)) 1 Quote
Nesiowata Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 On nie symuluje, po prostu myśli logicznie. Trzeba kombinować, aby postawić na swoim. Quote
Kejciu Posted June 13, 2018 Author Posted June 13, 2018 Dopisuję wpłatę 20zł od Alaskan Malamutte oraz 150zł od Paulina1993 Quote
Tyśka) Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 6 godzin temu, Nesiowata napisał: On nie symuluje, po prostu myśli logicznie. Trzeba kombinować, aby postawić na swoim. O to to. To się nazywa inteligencja, a nie cwaniactwo :) Widok mi... znajomy... naprawdę jestem w szoku, ale Tobi i Morus to jak dwaj bracia bliźniacy w zachowaniu - oglądam filmiki z Tobim i widzę swojego :D Kochany! dla Tobisia domek najlepsiejszy poproszę! 1 1 Quote
moyogi Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Kilka fotek z wycieczek ;) Nad robieniem zdjęć wielkim okiem trzeba troche popracować bo Tobisia stresuje wycelowana w niego dziura. Ale czasem się zapominał... 1 2 Quote
Kejciu Posted June 14, 2018 Author Posted June 14, 2018 7 godzin temu, Poker napisał: Ale cudowny jest. Tylko zakochać się i umrzeć. oj nie nie nie umierać :D hihi żyć z Tobisiem długo i szczęśliwie :) Quote
Recommended Posts