Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I kilka z wczoraj - w nowych, letnich szelkach, ktore Samanta zamowila misiowi przed wyjazdem. Wczoraj je testowalusmy i chyba misio dobrze sie w nich czul :)

received_2206507156032484-800x600.jpeg

received_2206507319365801-800x600.jpeg

received_2206507139365819-800x600.jpeg

received_2206507262699140-800x600.jpeg

received_2206507159365817-800x600.jpeg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Misio to maly manipulator i cwaniak! :D

Do niedawna sadzilismy, ze po dlugim chodzeniu piesek sie meczy bo wiadomo - operacja, krotkie lapki itp. Powroty ze spacerow po parku to byla zawsze dosc dluga i powolna procedura.

Przy wycieczkowaniu Tobis dosc szybko skumal, ze jak idziemy "od auta" to jest spacer, a jak "do auta" to wracamy :)

Dzis zrobilismy experyment i stanelismy autem po srodku trasy spacerowej, zeby zobaczyc, czy rzeczywiscie tak sie szybko meczy, czy gra na zwloke, zeby wydluzyc spacer :) No i bingo haha

"Od auta" misio biegl przed siebie drozka az kuperek podskakiwal. Kiedy wreszcie zawrocilismy toczyl sie juz lapka za lapka i pokladal w cieniu bo przeciez "jestem maly, zmeczony piesek". Powrot do auta trwal wieki.

Jak tylko minelismy auto i mis zrozumial, ze idziemy dalej nastapilo cudowne uzdrowienie :D

Kasia wrzuci filmiki, to sami zobaczycie : D

A ja sie wczoraj zlitowalam i nioslam tego kloca prawie kilometr haha

No to juz wiemy, czemu powroty z parku sa taaaakie meczace ;)

IMAG6266-600x800.jpg

• Upvote 2
Posted

Hahha, coś mi to przypomina :D mój robi podobnie, naprawdę. Jak widzi, że zbliżamy się w stronę domu to zwalnia, kombinuje... a jak tylko miniemy dom to nagle uśmiech szelmowski na pysku i bieeeegnie dalej jak na złamanie karku :D 
Lubię takie psiaki :D cwaniaki. :D

• Like 1
Posted

Rewelacyjne są te psie przemyślenia i postępowania! Mądre istotki z tych naszych milusińskich :)

Dziewczyny, proszę, pomóżcie mi znaleźć dom dla Reksia - jest u nas na bdt od 2 miesięcy. Mały, roczny, przekochany, cichutki, uległy, rewelacyjny, nakolankowy...tu na wsi to tylko do budy go chcą...

20180521_165641_resized.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

W drodze powrotnej do Wwy piesek byl senny i padniety ale zdolal upolowac muche zanim zdazylam zareagowac. Dzieki wycieczkom troche lepiej jezdzi autem i nie jest taki spiety.

Posted

Czyż on nie jest cudowny ????

obejrzałam te filmiki kilka razy i sama do siebie się śmieję - jak on może być taki cwany!!! :):):)

Jutro uzupełnię wpłaty jakie otrzymałam na koncie :) bardzo dziękujemy za każdą złotówkę 

Posted
6 godzin temu, Nesiowata napisał:

On nie symuluje, po prostu myśli logicznie. Trzeba kombinować, aby postawić na swoim.

O to to. To się nazywa inteligencja, a nie cwaniactwo :)

Widok mi... znajomy... naprawdę jestem w szoku, ale Tobi i Morus to jak dwaj bracia bliźniacy w zachowaniu - oglądam filmiki z Tobim i widzę swojego :D Kochany! dla Tobisia domek najlepsiejszy poproszę!

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Kilka fotek z wycieczek ;)
Nad robieniem zdjęć wielkim okiem trzeba troche popracować bo Tobisia stresuje wycelowana w niego dziura. Ale czasem się zapominał...

IMG_0986.jpg

IMG_1181.jpg

IMG_1162.jpg

IMG_1154.jpg

IMG_0994.jpg

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
7 godzin temu, Poker napisał:

Ale cudowny jest. Tylko zakochać się i umrzeć.

oj nie nie nie umierać :D  hihi żyć z Tobisiem długo i szczęśliwie :)