Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
13 minut temu, Kejciu napisał:

Wszystko ok :) jutro wizyta więc będziemy wiedzieć już konkrety co, kiedy robimy :)

będą też zdjęcia :) prosimy trzymajcie kciuki!

Trzymam trzymam bardzo mocno.

Posted

Tysiu usuń proszę ogłoszenie - od rana miałam 3 telefony o płatny dom tymczasowy :( nie mam już siły ani możliwości odbierać w pracy i tłumaczyć ludziom... :(

Posted
Dnia ‎2018‎-‎02‎-‎02 o 10:22, b-b napisał:

Ludzie wszędzie węszą zarobek. Najbardziej na tych co nie mogą się sami obronić. 

Trzymam kciuki aby się ktoś odpowiedni w pobliżu znalazł.

A szukałyście przez FB?

Wśród znajomych oczywiście - od tego zaczęłyśmy :)

Posted
3 godziny temu, Kejciu napisał:

Tysiu usuń proszę ogłoszenie - od rana miałam 3 telefony o płatny dom tymczasowy :( nie mam już siły ani możliwości odbierać w pracy i tłumaczyć ludziom... :(

Przepraszam, nie miałam jak wcześniej. Podmieniłam na innego psa dopiero dzisiaj.

Posted

Nadrabiam zaległości :)

Wczoraj na konsultacji potwierdziły się wszystkie wcześniejsze diagnozy. Tobi został zakwalifikowany do operacji już na najbliższy piątek o godzinie 14

Będzie miał amputację główki kości udowej + zabieg kastracji. Został zaszczepiony na choroby wirusowe. Był mega grzeczny i bardzo dzielny! Na wizytę zawieźli go Dorota i Mariusz za co ogromnie im dziękuję - było spore opóźnienie i wrócili do domu po 23....

Poniżej wklejam poprostu opis wizyty aby każdy mógł sobie przeczytać, paragon i zdjęcia oraz filmiki oczywiście :)

Koszt samej operacji to około 700-800zł orientacyjnie plus zabieg kastracji 

t poczekalnia.jpg

t poczekalnia1.jpg

t poczekalnia2.jpg

t poczekalnia3.jpg

t poczekalnia4.jpg

Posted
10 godzin temu, uxmal napisał:

jaki on spokojny...

Dziękuje za relację. Dobrze że ma czucie, że kręgosłup w miarę oki a ile kosztuje operacja?

Koszt szacowany na 700-800zł + koszt kastracj czyli za całość wyjdzie podobnie jak u dr Bissenika z tym że tu u dr Olkowskiego będziemy mieć też w " pakiecie " zabieg kastracji

Posted
10 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Usmiechnięte, kochane psie serduszko...
Dobrze, że ma taką opieke...

Chociaż koszty... porażające :(

Niestety ortopedyczne operacje mają to do siebie że są zazwyczaj drogie :( bo nie każdy się ich podejmie no i jak już ingerować w kości to w naszej ocenie u kogoś dobrego. Od początku nastawialiśmy się raczej na operację u dr Olkowskiego ale nie było terminu wizyty a aby mieć pewność że operacja nie musi być na CITO i że możemy poczekać - konsultowaliśmy go w innych miejscach o czym wiecie :)

Finalnie operacja będzie miała miejsce w piątek czyli jutro o godzinie 14 i planowo obejmie resekcję + kastrację pod jedną narkozą.

Na dzień dzisiejszy mamy SALDO na dzień 05.02.2018       +  863,93 zł

Do zapłacenia zostaje nam hotelik i chyba zamówię puszki dla Tobisia bo Paula dodaje mu do suchej karmy na zachętę od początku od kiedy jest a puszek nie kupowałam jeszcze żadnych.

Dzięki Wam udało się uzbierać taką kwotę i dzięki Wam mamy możliwość " naprawić " Tobisia i dać mu szansę na godne życie.

Zrobię jeszcze bazarek z ciasteczkami tylko mam nadciągnięte mięśnie od wyciskania foremkami ( bo to są setki ciasteczek  hehe ) więc muszę troszkę zregenerować ręce i wracamy z bazarkiem ciachowym :)