uxmal Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 13 minut temu, Kejciu napisał: Wszystko ok :) jutro wizyta więc będziemy wiedzieć już konkrety co, kiedy robimy :) będą też zdjęcia :) prosimy trzymajcie kciuki! Trzymam trzymam bardzo mocno. Quote
Alaskan malamutte Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 20 minut temu, Kejciu napisał: Wszystko ok :) jutro wizyta więc będziemy wiedzieć już konkrety co, kiedy robimy :) będą też zdjęcia :) prosimy trzymajcie kciuki! To czekamy na zdjęcia słodziaka i oczywiscie kciuki zaciśniete!!! Quote
Kejciu Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Zapisuję nowe wpłaty :) alma591 30,50zł Ania W. spoza dogo ( DS mojej KOKO ) - 50zł Quote
Poker Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Kejciu, proszę o nr konta, na który mam przelać dochód z bazarku. Quote
Kejciu Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 7 godzin temu, Poker napisał: Kejciu, proszę o nr konta, na który mam przelać dochód z bazarku. Dziękuję i wysyłam na PW Quote
Kejciu Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Tysiu usuń proszę ogłoszenie - od rana miałam 3 telefony o płatny dom tymczasowy :( nie mam już siły ani możliwości odbierać w pracy i tłumaczyć ludziom... :( Quote
Kejciu Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Dnia 2018-02-02 o 10:22, b-b napisał: Ludzie wszędzie węszą zarobek. Najbardziej na tych co nie mogą się sami obronić. Trzymam kciuki aby się ktoś odpowiedni w pobliżu znalazł. A szukałyście przez FB? Wśród znajomych oczywiście - od tego zaczęłyśmy :) Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 3 godziny temu, Kejciu napisał: Tysiu usuń proszę ogłoszenie - od rana miałam 3 telefony o płatny dom tymczasowy :( nie mam już siły ani możliwości odbierać w pracy i tłumaczyć ludziom... :( Przepraszam, nie miałam jak wcześniej. Podmieniłam na innego psa dopiero dzisiaj. Quote
Kejciu Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Kolejna wpłata od Paulina1993 - 100zł :**** Quote
Kejciu Posted February 6, 2018 Author Posted February 6, 2018 Nadrabiam zaległości :) Wczoraj na konsultacji potwierdziły się wszystkie wcześniejsze diagnozy. Tobi został zakwalifikowany do operacji już na najbliższy piątek o godzinie 14 Będzie miał amputację główki kości udowej + zabieg kastracji. Został zaszczepiony na choroby wirusowe. Był mega grzeczny i bardzo dzielny! Na wizytę zawieźli go Dorota i Mariusz za co ogromnie im dziękuję - było spore opóźnienie i wrócili do domu po 23.... Poniżej wklejam poprostu opis wizyty aby każdy mógł sobie przeczytać, paragon i zdjęcia oraz filmiki oczywiście :) Koszt samej operacji to około 700-800zł orientacyjnie plus zabieg kastracji Quote
uxmal Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 jaki on spokojny... Dziękuje za relację. Dobrze że ma czucie, że kręgosłup w miarę oki a ile kosztuje operacja? Quote
uxmal Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 3 minuty temu, Poker napisał: Biedny maluszek, nie wie co go czeka. tzn? coś złego go czeka.? na sercu okropnie mi on leży Quote
Kejciu Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 10 godzin temu, uxmal napisał: jaki on spokojny... Dziękuje za relację. Dobrze że ma czucie, że kręgosłup w miarę oki a ile kosztuje operacja? Koszt szacowany na 700-800zł + koszt kastracj czyli za całość wyjdzie podobnie jak u dr Bissenika z tym że tu u dr Olkowskiego będziemy mieć też w " pakiecie " zabieg kastracji Quote
Poker Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 18 godzin temu, uxmal napisał: tzn? coś złego go czeka.? na sercu okropnie mi on leży rehabilitacja po operacji Quote
Tyśka) Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Usmiechnięte, kochane psie serduszko... Dobrze, że ma taką opieke... Chociaż koszty... porażające :( Quote
Kejciu Posted February 8, 2018 Author Posted February 8, 2018 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Usmiechnięte, kochane psie serduszko... Dobrze, że ma taką opieke... Chociaż koszty... porażające :( Niestety ortopedyczne operacje mają to do siebie że są zazwyczaj drogie :( bo nie każdy się ich podejmie no i jak już ingerować w kości to w naszej ocenie u kogoś dobrego. Od początku nastawialiśmy się raczej na operację u dr Olkowskiego ale nie było terminu wizyty a aby mieć pewność że operacja nie musi być na CITO i że możemy poczekać - konsultowaliśmy go w innych miejscach o czym wiecie :) Finalnie operacja będzie miała miejsce w piątek czyli jutro o godzinie 14 i planowo obejmie resekcję + kastrację pod jedną narkozą. Na dzień dzisiejszy mamy SALDO na dzień 05.02.2018 + 863,93 zł Do zapłacenia zostaje nam hotelik i chyba zamówię puszki dla Tobisia bo Paula dodaje mu do suchej karmy na zachętę od początku od kiedy jest a puszek nie kupowałam jeszcze żadnych. Dzięki Wam udało się uzbierać taką kwotę i dzięki Wam mamy możliwość " naprawić " Tobisia i dać mu szansę na godne życie. Zrobię jeszcze bazarek z ciasteczkami tylko mam nadciągnięte mięśnie od wyciskania foremkami ( bo to są setki ciasteczek hehe ) więc muszę troszkę zregenerować ręce i wracamy z bazarkiem ciachowym :) Quote
Recommended Posts