Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry slonko.gif  słoneczko świeci, ciepło , radośnie się zrobiło, słoneczka wszystkim życzę! tego za oknem i w sercu  :)

2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Gwiazdko. happy.gif

Już wiele razy miałam to napisać... Nikt nie pisze tu do Gwiazdeczki tak ładnie jak nasza kochana Nesiowata. happy.gif

Miłego dnia.

A ja już wiele razy miałam napisać.... Dogo bez Nesiowatej i bez Ciebie, Elisabeto byłoby...smutne!happy.gif

• Like 2
Posted
7 godzin temu, Nesiowata napisał:

Dobrego, spokojnego dnia aniołku. Pilnuj wiosny - niech jej nie przyjdzie do głowy znikać.

Choćby ktoś bardzo chciał (tylko po co), nie może zaprzeczyć, że: 

Cytat

Nikt nie pisze tu do Gwiazdeczki tak ładnie jak nasza kochana Nesiowata.

6 godzin temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Gwiazdko. happy.gif

Już wiele razy miałam to napisać... Nikt nie pisze tu do Gwiazdeczki tak ładnie jak nasza kochana Nesiowata. happy.gif

Miłego dnia.

Zgadam się z Tobą Elisabetko w 200 %  :)

3 godziny temu, anica napisał:

Dzień dobry slonko.gif  słoneczko świeci, ciepło , radośnie się zrobiło, słoneczka wszystkim życzę! tego za oknem i w sercu  :)

A ja już wiele razy miałam napisać.... Dogo bez Nesiowatej i bez Ciebie, Elisabeto byłoby...smutne!happy.gif

A ja dodałabym do tego zacnego Grona jeszcze kilka osób, między innymi i Ciebie Aniu :)

• Like 1
Posted

Dzień dobry Gwiazdko. Chyba naprawdę mamy wiosnę. Moja Neśka już może, bez zbędnych poszukiwań, napaść się trawą. I jest bardzo, bardzo zadowolona. A może Ty też pochodzisz z rodziny "królikowatych"?

Posted

Witamy się słoneczkiem, cieszymy wiosenkąserduszka2.gif Gwiazduniu ,żeby ta wiosenka była dla Ciebie łaskawa, żebyś znalazła swój wymarzony domek! najlepszy w świecie! prosi.gif

Posted
16 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

MALWA, ubłagasz o zdjęcia? :) Proooszę! Niestety nikogo nie znalazłam do sesji foto.

Zadzwonie do kikou po powrocie do domu. 

Posted
11 godzin temu, Nesiowata napisał:

Gwiazduniu - witaj. Błyśnij swym blaskiem. Może wreszcie ktos otworzy oczy w odpowiednim momencie i miejscu.

Ładne zdjęcia bardzo by w tym pomogły.

Posted

Witaj ślicznoto. Niech wreszcie kogoś oślepi Twój blask. Zasługujesz na wszystko co najlepsze w psim świecie. Tylko ludzie są jakoś dziwnie myślący.

Posted

DzieńBardzoDobry! zostawiam niedzielne serdeczności dla wszystkich buzki.gif i lecimy gdzieś ... do lasu, szkoda w taki piękny dzień siedzieć w domu, niech się moja sunia wybiega :)  Miłej niedzieli ,Wszystkim życzę :)

Posted
Dnia 6.04.2018 o 20:10, MALWA napisał:

Niestety o Gwiazdeczke nikt nie pyta.

Ludzie sami nie wiedzą, co tracą. Ona jest śliczna, a do tego ze wspaniałym charakterem.  Inna sprawa, że nie wszyscy mają dostęp do internetu i może dlatego dotąd nie odezwała się osoba, którą Gwiazxdka zwaliła z nóg.

A narazie - dzień dobry Gwiazdeczko i korzystaj z wiosennej pogody. Reszta przyjdzie z czasem. 

Posted
2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Musimy jeszcze poczekać i nie tracimy nadziei, ze Ktoś naszą Gwiazdkę wypatrzy i pokocha. happy.gif

Dobrego poniedziałku.

Czekamy więc :)

463198454_naponiedzialek4.jpg.951fea803db7575ca385b20dce73304e.jpg

Posted

Pięknie zaczynamy Nowy tydzień! słoneczko świeci, może zaświeci dla Gwiazduni ?  slonko.gif Dobrego tygodnia wszystkim życzę :)

4 godziny temu, Nesiowata napisał:

Ludzie sami nie wiedzą, co tracą. Ona jest śliczna, a do tego ze wspaniałym charakterem.  Inna sprawa, że nie wszyscy mają dostęp do internetu i może dlatego dotąd nie odezwała się osoba, którą Gwiazxdka zwaliła z nóg.

A narazie - dzień dobry Gwiazdeczko i korzystaj z wiosennej pogody. Reszta przyjdzie z czasem. 

A wiesz ,że z tym dostępem do netu... przypomniała mi się taka historia sprzed kilku lat -  Anula poprosiła mnie o wizytę P/A  pojechaliśmy gdzieś na obrzeżach Wrocławia osiedle nowych domków, państwo .. zastanawiali się??  pierwszy piesek kupili nowy domek i mieli całą masę wątpliwości?   zrobili na mnie bardzo pozytywne wrażenie, ciepli, wrażliwi i ... pełni obaw! ponieważ jeszcze nie podjęli decyzji , zachęcałam do adopcji oferując pomoc w pierwszych chwilach adopcji ,że...  mamy tyle mądrych ciotek ,że każda zawsze coś tam dopowie... że chętne do pomocy.. że zapraszam na wątek pieska :)  i dobrze się stało, zaraz w pierwszy czy drugi dzień... dzwoni zdenerwowana pani że.... Niko ma okropne problemy z żołądkiem!  ... że całe mieszkanie zabrudzone! że muszą jechać do lekarza wieczorem , co się dzieje?   okazało się ,że po przyjeździe /sami pojechali do Szafirków chyba?/   zrobili grilla i... tak ładnie prosił glupek.gif Jedna z najmilszych adopcji jaką pamiętam , przychodzą do dzisiaj ,czasem do sklepu z Niko :)