Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, anica napisał:

Tysiu, to Ty też z Wrocka?

Też :) To znaczy korzenie mam z drugiego końca Polski, ale jakoś tak wyszło, że moje pokolenie w rodzinie (brat, kuzynostwo, ja) zapuszczamy korzenie we Wrocławiu, bo czujemy, że tu jest nasze miejsce :)

Posted

Z tym ciepłem to podejrzewam, że będą trudności. U nas dzisiaj  - 13 stopni więc mrozik niczego sobie :)   Skróciliśmy co nieco poranny spacer, zeby psiakom łapki nie poprzemarzały

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Z tym ciepłem to podejrzewam, że będą trudności. U nas dzisiaj  - 13 stopni więc mrozik niczego sobie :)   Skróciliśmy co nieco poranny spacer, zeby psiakom łapki nie poprzemarzały

Zawsze kiedyś tam będzie. Wiele lat temu zima trwałe całe miesiące, to teraz trzeba wytrzymać tydzień.

Posted
12 minut temu, Nesiowata napisał:

Zawsze kiedyś tam będzie. Wiele lat temu zima trwałe całe miesiące, to teraz trzeba wytrzymać tydzień.

Musimy wytrzymać, nie ma innej opcji. Żal tylko tych stworzeń, które nie maja się gdzie ogrzać :(

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

O to to :) Nie ma co narzekać, bo teraz i tak nie jest źle ;)

Posted
1 minutę temu, anica napisał:

... to prawda! krajanko oczko2.gif zachęca do spacerku!... dopóki się z domku nie wyjdzie...

Moi Rodzice (mieszkają na wschodzie, dzisiaj rano mieli -16) już byli z psiakiem na długim spacerze w lesie :)

Posted

A jednak!  są i miłośnicy takich minusów... to miłego ,mroźnego biegania Gwiazdeczko! :)

.. zobaczymy latem?   może Gwiazdunia, z tych co ... są zawsze zadowoleniokok.gif

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

No Gwiazdeczko - dalej masz mrozy.  Jak dla mnie - powinno być chociaż parę stopni mniej. Ręce marzną w rękawiczkach.

Ja dziś na psi spacer założyłam dwie pary i nie żałowałam...  Dobrego dnia dla Przyjaciół Gwiazdki. happy.gif

Posted

Popatrzcie, to już miesiąc upłynął odkąd Gwiazdeczka przybyła do kikou :) Jak ten czas szybko leci :(

Faktura

Gwiazdka-1.thumb.jpg.0cccc52b01159217c30ea1b2e7aa42e8.jpg

Przelew

Gwiazeczka.png.0b3beaee76aa3fa12e1750e2baeee1bd.png

Posted

Dzisiaj nikt mnie nie wyprzedził w odwiedzinach Gwiazdeczki achaaaaa :) Byłam najpierwsiejsza!!!

U nas o 2-giej w nocy było - 18 topni. Teraz jest - 14  5a97b8ca2e211_gifzmartwiony2.gif.fa0d0af96a1c8161de5126477a819942.gif

5a97b4f1485fd_zimaza.jpg.b05c28947533cb05e8db425e6de502e8.jpg

• Upvote 1