Tyśka) Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Biedne dziewczynki, co one musiały przeżyć... dobrze, że są w tak czułych rękach obecnie. Wierzę, że każdy dzień będzie otwierał ich wystraszone serduszka. Quote
b-b Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Szafirko, tak jak napisała Tola, nigdy wcześniej nie widziałyśmy suni!!! Podobnie Bobika....Pan wręcz powiedział, że on dopiero ze szpitalika... Dziwne to wszystko. Quote
Anula Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 11 godzin temu, szafirka napisał: U nas sznury są zawsze mile widziane. Jeśli masz dostęp do dużej ilości pluszaków, to oczywiście, że jestem chętna :) Okey.Postaram się pojechać w sobotę na giełdę i kupić. Quote
Anula Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 Jutro już SPA.Psiaki będą czyściutkie i pachnące.Mam nadzieję,że strachulka jakoś zniesie ten zabieg,a może będziemy zaskoczeni wiadomością,że bardzo dobrze zniosła go. 1 Quote
b-b Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 7 minut temu, Anula napisał: Jutro już SPA.Psiaki będą czyściutkie i pachnące.Mam nadzieję,że strachulka jakoś zniesie ten zabieg,a może będziemy zaskoczeni wiadomością,że bardzo dobrze zniosła go. Pewnie łatwo nie będzie albo faktycznie zaskoczy wszystkich :) Najważniejsze,że po kąpieli lepiej się też poczuje. No i pazurki też jej pewnie dokuczają :/ Quote
Anula Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 Nadeszła deklaracja jednorazowa od Alaskan malamutte.Ślicznie dziękujemy. Quote
Anula Posted January 11, 2018 Author Posted January 11, 2018 Zapraszam na bazarek w części dla Duni,Tofika i Rafika. http://www.dogomania.com/forum/topic/340830-bazarek-z-ciuszkamibutypłyty-dla-pańpanów-i-dzieckaod110118-do160118/ Quote
szafirka Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Psiaki przetrwały spa, nie było źle, Dunia poddała się również zabiegom, chociaż zrobiła kupę w podczas kąpieli i potem na stole, gdzie była strzyżona. Rafi był najgrzeczniejszy, on w ogóle jest psim ideałem, no i te kropki. Wszystkie są czyściutkie, pazurki obcięte, kołtunów nie ma, czyli nowe życie! :) Na wtorek umówiona wizyta u weta dla całej piątki. 2 Quote
Poker Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Fajnie wyglądają.Dunia widać ,że się boi. Biedna malutka. Quote
magenka1 Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Teraz jeszcze piękniejsze są, biedna Dunia Quote
Bogusik Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Dziękujemy Haniu za nasze cudeńka :) Dunia wystraszona ale ona musi się przełamać.Dzisiaj dostała kolejną porcję stresu ale zrozumie,że krzywda się jej nie dzieje.Potrzebuje dużo kontaktu z człowiekiem i przyjaznego kompana,którego mogłaby naśladować... Quote
Bogusik Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 5 godzin temu, Anula napisał: Zapraszam na bazarek w części dla Duni,Tofika i Rafika. http://www.dogomania.com/forum/topic/340830-bazarek-z-ciuszkamibutypłyty-dla-pańpanów-i-dzieckaod110118-do160118/ Ja również zapraszam serdecznie na bazarek z różnościami dla naszych podopiecznych.Możliwa wspólna wysyłka z obu tych bazarków. http://www.dogomania.com/forum/topic/340816-bazarek-z-różnościami-do-160118-zapraszam/ Quote
Alaskan malamutte Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Jakich cudnych kolorków nabrał Tofik I Rafik śliczny i Dunia.... Quote
Havanka Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Prawdziwe psie perełki wyłoniły się po SPA ! Psiaczki wyglądają wspaniale ! Anulka, na pewno kasa z bazarku już na Twoim koncie. Potwierdź, proszę w wolnej chwili na bazarku, ok? Quote
b-b Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Co tu wchodzę to oglądam zdjęcia po SPA. No napatrzyć się nie mogę jakie cudeńka z nich wyszły :D Hania od wczoraj rozdzieliła dziewczyny. Dunia i Miki cały czas siedziały wtulone w siebie i nic się nie zmieniało. Zobaczymy co za kilka dni się w ich zachowaniu zmieni. Mam nadzieję, że coś tam drgnie :) Quote
Bogusik Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Co tu wchodzę to oglądam zdjęcia po SPA. No napatrzyć się nie mogę jakie cudeńka z nich wyszły :D Hania od wczoraj rozdzieliła dziewczyny. Dunia i Miki cały czas siedziały wtulone w siebie i nic się nie zmieniało. Zobaczymy co za kilka dni się w ich zachowaniu zmieni. Mam nadzieję, że coś tam drgnie :) Bardzo dobrze,że Hania rozdzieliła sunie.One się tylko wzajemnie nakręcały, nie mając możliwości odbioru pozytywnych bodźców z otoczenia.Zobaczymy jakie przyniesie to efekty... Quote
Tyśka) Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Myślę, że to dobra decyzja. Trzymam kciuki za dziewczynki... A myślałyście o czymś na uspokojenie? Kalm Aid, zylkene? albo jakiś feromon do kontaktu? Quote
b-b Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 15 minut temu, Tyś(ka) napisał: Myślę, że to dobra decyzja. Trzymam kciuki za dziewczynki... A myślałyście o czymś na uspokojenie? Kalm Aid, zylkene? albo jakiś feromon do kontaktu? Damy im jeszcze teraz po rozdzieleniu kilka dni. Hania zobaczy czy będzie coś się zmieniać na lepsze. Jeśli nie to wtedy będzie trzeba coś postanowić. Quote
Havanka Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Przepraszam, że trochę pospamuję, ale chciałabym zaprosić na bazarek dla czterech suczek, które potrzebują kasy na transport do DT: Quote
Tola Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Wszystkie psiaki odmienione fizycznie, wyglądają cudnie; jeszcze żeby sunieczki zaczęły się otwierać! Quote
b-b Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 52 minuty temu, Tola napisał: Wszystkie psiaki odmienione fizycznie, wyglądają cudnie; jeszcze żeby sunieczki zaczęły się otwierać! Hania mówiła dzisiaj ,że poprzedni transport to były chudzielce a teraz to strachulce. Dobrze tylko,że nie wszystkie :) Quote
szafirka Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Dzisiaj rano dzwonił Pan spod Poznania w sprawie Teosia, powiedziałam, że Teoś jest zarezerwowany i poleciłam inne psiaki, tzn. Rafiego i Tofika. Rodzina analizowała zdjęcia i nie mogą się zdecydować, Pan oddzwonił i powiedział, że w tygodniu wybiorą się w odwiedziny do nas, aby poznać chłopaków. Zobaczymy co z tego wyniknie. Dunia jak na razie nie wykazuje postępów - cały czas w legowisku z pyszczkiem w kącie :/ Quote
Tyśka) Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 To trzymam kciuki, żeby pomiędzy Rodziną a którymś z psiaków zaiskrzyło :) Dunia się otworzy, potrzebuje troszkę czasu... Quote
Recommended Posts