Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted
12 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Ale Mikusię też widać! Ma minkę taką zniesmaczoną, że w klatkę ją włożyli :) Ale biedna, nie wie, że wygrała życie.

Mam za mocno widocznie ściemniony monitor bo dopiero po Twoim :"Ale Mikusię też widać!" zaczęłam się przyglądać zdjęciu i musiałam je sobie rozjaśnić żeby ją zobaczyć :)

IMG_0629.JPG.9b6d86b4605a0cf1f87d4ced0092e883.JPG

A Duśka wygląda jak taki niedźwiadek maleńki :)

Posted

Hihi, no widzisz, a ja mam bardzo jasny ekran i wypatrzyłam sunię :)

A Dusia rozbrajająca jest, kojarzy mi się z takim stworkiem z bajki, ale nie pamiętam z jakiej to bajki był przesympatyczny stworek...

Posted
10 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Hihi, no widzisz, a ja mam bardzo jasny ekran i wypatrzyłam sunię :)

A Dusia rozbrajająca jest, kojarzy mi się z takim stworkiem z bajki, ale nie pamiętam z jakiej to bajki był przesympatyczny stworek...

Będzie wspaniale oglądać ich zmiany u Szafirki :)

Posted
29 minut temu, Gabi79 napisał:

Ja też wypatrzyłam, bo sunia jest w moim typie!!!

:)

19 minut temu, Tola napisał:

Piotr i psiaki juz w domu, przed chwilką rozmawiał z moim TZem. :)

Teraz czekamy na wieczorną relację szafirki:)

Oj czekamy :)

Posted

Najgorszy etap już za psiaczkami ! Teraz będziemy świadkami ich metamorfozy a za jakiś czas każda z nas wzruszy się oglądając zdjęcia całej piątki z nowych, kochających domów !

Powodzenia maluszki !

Posted
19 minut temu, Havanka napisał:

Najgorszy etap już za psiaczkami ! Teraz będziemy świadkami ich metamorfozy a za jakiś czas każda z nas wzruszy się oglądając zdjęcia całej piątki z nowych, kochających domów !

Powodzenia maluszki !

To prawda! Będziemy czekać na tą przemianę z niecierpliwością :D

Posted

Psiaki już w domu, po kolacji, odpoczywają w ciepełku i na mięciutkim.

Bobik poszczekał sobie, chciał pokazać, że jest ważny i poważny, ale w rezultacie chętnie dał się pogłaskać i podrapać za uszkami.

Mika rzeczywiście sprawia wrażenie obrażonej, nie chciała wyjść z transportera, prawdopodobnie też  nie zna smyczy. Dostała jedzonko pod pyszczek i będziemy czekać, aż dama zdecyduje się ruszyć.

Posted
14 minut temu, szafirka napisał:

Psiaki już w domu, po kolacji, odpoczywają w ciepełku i na mięciutkim.

Bobik poszczekał sobie, chciał pokazać, że jest ważny i poważny, ale w rezultacie chętnie dał się pogłaskać i podrapać za uszkami.

Mika rzeczywiście sprawia wrażenie obrażonej, nie chciała wyjść z transportera, prawdopodobnie też  nie zna smyczy. Dostała jedzonko pod pyszczek i będziemy czekać, aż dama zdecyduje się ruszyć.

No Bobik to musiał pokazać, że z niego groźny gość przecież :)

A Mika....no przecież tak bez ostrzeżenia ktoś ją zabrał z miejsca, które może nie kochała ale znała.Mam nadzieję,że szybko wyjdzie z niej mała, szczęśliwa rozrabiara :)

Haniu proszę dokarmiaj je Teosiowymi puszkami. Zamówi Ela dla tej dwójki to się Tośkowi odda ;)

Haniu a co Mąż powiedział o Abi?

Posted
27 minut temu, anecik napisał:

Szukają na FB podobnego psiaka - zaginął w ubiegłym roku w sierpniu. Ale jednak łatki się nie zgadzają.

No nie jestem pewna czy łatki się nie zgadzają.Podobieństwo ogromne.

Posted
4 minuty temu, Poker napisał:

No nie jestem pewna czy łatki się nie zgadzają.Podobieństwo ogromne.

Podobieństwo wielkie ale Bobi nie ma łatek po prawej stronie a tamten ma.

Posted
8 godzin temu, anecik napisał:

Podobieństwo wielkie ale Bobi nie ma łatek po prawej stronie a tamten ma.

Faktycznie, jesteś bardzo spostrzegawcza. A może dzięki tak ogromnemu podobieństwu dadzą Bobikowi dom ?

Posted
30 minut temu, Poker napisał:

Faktycznie, jesteś bardzo spostrzegawcza. A może dzięki tak ogromnemu podobieństwu dadzą Bobikowi dom ?

Pani odpisała. To jednak nie ich pies. Szukają go po całej Polsce od sierpnia tamtego roku i są zrozpaczeni :(

Pani jednak nie kontynuowała tematu.

Posted
31 minut temu, anecik napisał:

Pani odpisała. To jednak nie ich pies. Szukają go po całej Polsce od sierpnia tamtego roku i są zrozpaczeni :(

Pani jednak nie kontynuowała tematu.

Zaginięcie psiaka, to straszna tragedia, tak dla psa, jak i dla opiekunów. Współczuję, ale chyba bardziej psu, bo to pewnie nie jego wina, że zaginął :(

Posted
2 minuty temu, b-b napisał:

Elu kup proszę puszki dla maluchów. Pewnie będą potrzebowały lepszego jedzonka aby dojść do siebie :)

Ok, ile Boguniu ? Takie same jak dla Teosia ?

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Ok, ile Boguniu ? Takie same jak dla Teosia ?

Tak Elu. 

Myślę, że chwilowo tyle wystarczy. 

Musimy zebrać więcej pieniążków to później pomyślimy o dokupieniu :)