b-b Posted January 6, 2018 Author Posted January 6, 2018 12 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ale Mikusię też widać! Ma minkę taką zniesmaczoną, że w klatkę ją włożyli :) Ale biedna, nie wie, że wygrała życie. Mam za mocno widocznie ściemniony monitor bo dopiero po Twoim :"Ale Mikusię też widać!" zaczęłam się przyglądać zdjęciu i musiałam je sobie rozjaśnić żeby ją zobaczyć :) A Duśka wygląda jak taki niedźwiadek maleńki :) Quote
Tyśka) Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Hihi, no widzisz, a ja mam bardzo jasny ekran i wypatrzyłam sunię :) A Dusia rozbrajająca jest, kojarzy mi się z takim stworkiem z bajki, ale nie pamiętam z jakiej to bajki był przesympatyczny stworek... Quote
b-b Posted January 6, 2018 Author Posted January 6, 2018 10 minut temu, Tyś(ka) napisał: Hihi, no widzisz, a ja mam bardzo jasny ekran i wypatrzyłam sunię :) A Dusia rozbrajająca jest, kojarzy mi się z takim stworkiem z bajki, ale nie pamiętam z jakiej to bajki był przesympatyczny stworek... Będzie wspaniale oglądać ich zmiany u Szafirki :) Quote
Gabi79 Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 14 minut temu, Tyś(ka) napisał: Hihi, no widzisz, a ja mam bardzo jasny ekran i wypatrzyłam sunię :) Ja też wypatrzyłam, bo sunia jest w moim typie!!! Quote
Tola Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Piotr i psiaki juz w domu, przed chwilką rozmawiał z moim TZem. :) Teraz czekamy na wieczorną relację szafirki:) Quote
b-b Posted January 6, 2018 Author Posted January 6, 2018 29 minut temu, Gabi79 napisał: Ja też wypatrzyłam, bo sunia jest w moim typie!!! :) 19 minut temu, Tola napisał: Piotr i psiaki juz w domu, przed chwilką rozmawiał z moim TZem. :) Teraz czekamy na wieczorną relację szafirki:) Oj czekamy :) Quote
Havanka Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Najgorszy etap już za psiaczkami ! Teraz będziemy świadkami ich metamorfozy a za jakiś czas każda z nas wzruszy się oglądając zdjęcia całej piątki z nowych, kochających domów ! Powodzenia maluszki ! Quote
b-b Posted January 6, 2018 Author Posted January 6, 2018 19 minut temu, Havanka napisał: Najgorszy etap już za psiaczkami ! Teraz będziemy świadkami ich metamorfozy a za jakiś czas każda z nas wzruszy się oglądając zdjęcia całej piątki z nowych, kochających domów ! Powodzenia maluszki ! To prawda! Będziemy czekać na tą przemianę z niecierpliwością :D Quote
szafirka Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Psiaki już w domu, po kolacji, odpoczywają w ciepełku i na mięciutkim. Bobik poszczekał sobie, chciał pokazać, że jest ważny i poważny, ale w rezultacie chętnie dał się pogłaskać i podrapać za uszkami. Mika rzeczywiście sprawia wrażenie obrażonej, nie chciała wyjść z transportera, prawdopodobnie też nie zna smyczy. Dostała jedzonko pod pyszczek i będziemy czekać, aż dama zdecyduje się ruszyć. Quote
b-b Posted January 6, 2018 Author Posted January 6, 2018 14 minut temu, szafirka napisał: Psiaki już w domu, po kolacji, odpoczywają w ciepełku i na mięciutkim. Bobik poszczekał sobie, chciał pokazać, że jest ważny i poważny, ale w rezultacie chętnie dał się pogłaskać i podrapać za uszkami. Mika rzeczywiście sprawia wrażenie obrażonej, nie chciała wyjść z transportera, prawdopodobnie też nie zna smyczy. Dostała jedzonko pod pyszczek i będziemy czekać, aż dama zdecyduje się ruszyć. No Bobik to musiał pokazać, że z niego groźny gość przecież :) A Mika....no przecież tak bez ostrzeżenia ktoś ją zabrał z miejsca, które może nie kochała ale znała.Mam nadzieję,że szybko wyjdzie z niej mała, szczęśliwa rozrabiara :) Haniu proszę dokarmiaj je Teosiowymi puszkami. Zamówi Ela dla tej dwójki to się Tośkowi odda ;) Haniu a co Mąż powiedział o Abi? Quote
Anecik Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Szukają na FB podobnego psiaka - zaginął w ubiegłym roku w sierpniu. Ale jednak łatki się nie zgadzają. Quote
Poker Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 27 minut temu, anecik napisał: Szukają na FB podobnego psiaka - zaginął w ubiegłym roku w sierpniu. Ale jednak łatki się nie zgadzają. No nie jestem pewna czy łatki się nie zgadzają.Podobieństwo ogromne. Quote
Anecik Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 4 minuty temu, Poker napisał: No nie jestem pewna czy łatki się nie zgadzają.Podobieństwo ogromne. Podobieństwo wielkie ale Bobi nie ma łatek po prawej stronie a tamten ma. Quote
Olena84 Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 1 godzinę temu, anecik napisał: Podobieństwo wielkie ale Bobi nie ma łatek po prawej stronie a tamten ma. mimo wszystko warto sprawdzić Quote
Anecik Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 5 godzin temu, Olena84 napisał: mimo wszystko warto sprawdzić Napisałam do tej osoby :) Quote
b-b Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 Może łatki z wiekiem też się jakoś zmieniają? Dzięki Anetko. Zawsze warto spróbować. Quote
b-b Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 Ciekawe jak tam minęła nocka? Czekamy na relacje Hani :) Quote
Poker Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 8 godzin temu, anecik napisał: Podobieństwo wielkie ale Bobi nie ma łatek po prawej stronie a tamten ma. Faktycznie, jesteś bardzo spostrzegawcza. A może dzięki tak ogromnemu podobieństwu dadzą Bobikowi dom ? Quote
Anecik Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 30 minut temu, Poker napisał: Faktycznie, jesteś bardzo spostrzegawcza. A może dzięki tak ogromnemu podobieństwu dadzą Bobikowi dom ? Pani odpisała. To jednak nie ich pies. Szukają go po całej Polsce od sierpnia tamtego roku i są zrozpaczeni :( Pani jednak nie kontynuowała tematu. Quote
b-b Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 Elu kup proszę puszki dla maluchów. Pewnie będą potrzebowały lepszego jedzonka aby dojść do siebie :) Quote
elik Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 31 minut temu, anecik napisał: Pani odpisała. To jednak nie ich pies. Szukają go po całej Polsce od sierpnia tamtego roku i są zrozpaczeni :( Pani jednak nie kontynuowała tematu. Zaginięcie psiaka, to straszna tragedia, tak dla psa, jak i dla opiekunów. Współczuję, ale chyba bardziej psu, bo to pewnie nie jego wina, że zaginął :( Quote
elik Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 2 minuty temu, b-b napisał: Elu kup proszę puszki dla maluchów. Pewnie będą potrzebowały lepszego jedzonka aby dojść do siebie :) Ok, ile Boguniu ? Takie same jak dla Teosia ? Quote
b-b Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 2 minuty temu, elik napisał: Ok, ile Boguniu ? Takie same jak dla Teosia ? Tak Elu. Myślę, że chwilowo tyle wystarczy. Musimy zebrać więcej pieniążków to później pomyślimy o dokupieniu :) Quote
Tyśka) Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Bobik - cudo :) a po spa to już w ogóle będzie zachwycał :) dobrze, że nie jest dzikuskiem. Dnia 1.01.2018 o 22:13, b-b napisał: Quote
Recommended Posts