b-b Posted November 30, 2018 Author Posted November 30, 2018 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Bardzo, bardzo się cieszę, że do Mikusi uśmiechnęło się szczęście!!! To taki prezent na Mikołajki, za cierpliwość...Czekała i się doczekała, nasza malutka!!! Kciuki oczywiście trzymam za szybka aklimatyzację. Bogduniu, ja podmienię dla Miłeczki, ona jeszcze dłużej czeka....a domku nie widać...Może też Mikołaj pomysli o naszej kochanej Miłce... https://www.olx.pl/oferta/spelnij-marzenie-mileczki-daj-jej-dom-CID103-IDwWrXj.html Podmień Joasiu, podmień :) Tych wszystkich psiaczków czekających na swoje domy jest strasznie dużo i ciągle niestety ich przybywa. Trzymam kciuki aby jak największej ilości psiaków los jeszcze przed świętami przyniósł długo oczekiwany domek! 1 Quote
b-b Posted November 30, 2018 Author Posted November 30, 2018 6 godzin temu, Gabi79 napisał: Trzymam kciuki za Mikunię, mam przeczucie, że to TEN DOM 6 godzin temu, anica napisał: Gabrysiu ja jestem tego pewna!...tak po prostu, pewna! :D Dałabym po lajku ale jak zawsze ilość ich jest za mała! Quote
Havanka Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Mikusi i b-b gratuluję !!! Taki dom to perełka, na którą warto było czekać. W swoim imieniu i Samby dziekuję za przekazanie promowania ogłoszenia na OlX. Może i Sambie się tak poszczęści??? Quote
b-b Posted November 30, 2018 Author Posted November 30, 2018 9 minut temu, Havanka napisał: Mikusi i b-b gratuluję !!! Taki dom to perełka, na którą warto było czekać. W swoim imieniu i Samby dziekuję za przekazanie promowania ogłoszenia na OlX. Może i Sambie się tak poszczęści??? I za nią trzymam kciuki Elu! :D Quote
hop! Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Transport Miki zaplanowany na niedzielę. 1 1 Quote
Tola Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Z kolejnego wyróżnionego ogłoszenia Mikusi u mnie również skorzystała Miła bez oczka - sunia czeka na własny dom już 2 lata, może to będzie szczęśliwa zamiana... https://www.olx.pl/oferta/najmilsza-z-suczek-malaga-wciaz-czeka-na-swojego-czlowieka-CID103-IDuck5X.html Quote
b-b Posted November 30, 2018 Author Posted November 30, 2018 10 minut temu, Tola napisał: Z kolejnego wyróżnionego ogłoszenia Mikusi u mnie również skorzystała Miła bez oczka - sunia czeka na własny dom już 2 lata, może to będzie szczęśliwa zamiana... https://www.olx.pl/oferta/najmilsza-z-suczek-malaga-wciaz-czeka-na-swojego-czlowieka-CID103-IDuck5X.html Oby i do niej uśmiechnęło się szczęście. Śliczna sunia i dziw bierze,że nikt nie dzwoni :( Czyżby tak ludziom przeszkadzał brak oczka? Quote
b-b Posted November 30, 2018 Author Posted November 30, 2018 1 godzinę temu, hop! napisał: Transport Miki zaplanowany na niedzielę. Ruszy dziewczyna do swojej Rodziny:) Quote
Havanka Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 19 godzin temu, hop! napisał: Transport Miki zaplanowany na niedzielę. To już jutro ! Bezpiecznej drogi do własnego domu Mikusiu i niech cię szczęście juz nigdy nie opuszcza ! 1 Quote
elik Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 No i mamy do wyboru drugi dom :) Szkoda, że tak późno. Quote
b-b Posted December 1, 2018 Author Posted December 1, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: No i mamy do wyboru drugi dom :) Szkoda, że tak późno. Myślę ,że w Rodzinie p. Sławka Mikusia będzie miała wspaniały domek :) Dzisiaj mała rano wyrusza i trzymam kciuki aby szybko zrozumiała, że to ostatnia zmiana w jej życiu, że to będą już JEJ LUDZiE, JEJ DOM I RODZINA :) Może Lalunię zaproponuj Eluś :) Proszę nie wpłacajcie już na Mikusię w tym miesiącu ale proszę poczekajcie do końca miesiąca z przeniesieniem deklaracji na inne potrzebujące psiaczki. Quote
Gabi79 Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 2 godziny temu, elik napisał: No i mamy do wyboru drugi dom :) Szkoda, że tak późno. Może Państwo chcieliby Tigrunię, tu olx: https://www.olx.pl/oferta/tigra-sliczna-preguska-czeka-na-swoich-ludzi-CID103-IDvG0nV.html Quote
elik Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 5 godzin temu, Gabi79 napisał: Może Państwo chcieliby Tigrunię, tu olx: https://www.olx.pl/oferta/tigra-sliczna-preguska-czeka-na-swoich-ludzi-CID103-IDvG0nV.html Poleciłam im Tigrunię i podałam link do jej ogłoszenia. Trzymam kciuki, żeby się odezwali. Quote
elik Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 6 godzin temu, b-b napisał: Myślę ,że w Rodzinie p. Sławka Mikusia będzie miała wspaniały domek :) Też tak sądzę. Pokazałam tę odpowiedź tylko po to, żeby pokazać jak przewrotny jest czasem los. Jak nikt nie pytał o Mikunię, to nie pytał, a jak już ma dom, to ktoś się zainteresował. Może Tigrunia skorzysta. Oby. Quote
Nesiowata Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Spokojnej drogi i szczęśliwego psiego życia Mikuniu. 1 Quote
hop! Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Malutka niedawno pojechała. Troszkę się bała, ale tylko troszkę. Dostała ode mnie podstawowe wyposażenie i smycz od b-b. W przypadku Miki będzie to pomocne, bo w "nowym świecie" znajdzie trochę "starego", który znała i w którym czuła się bezpiecznie. Rodzina Miki już nie może się na nią doczekać. Koszt transportu 520 zł. Dom Miki pokryje całą kwotę. Trzymajcie kciuki bardzo mocno! 3 Quote
elik Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Mikuniu kochana suniu bądź już tylko szczęśliwa, kochaj i bądź kochana, wyleguj się na kanapach i fotelach i pozwalaj się rozpieszczać :) Szczęśliwej drogi sunieczko! 1 Quote
Gabi79 Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 3 godziny temu, elik napisał: Poleciłam im Tigrunię i podałam link do jej ogłoszenia. Trzymam kciuki, żeby się odezwali. Bardzo dziękuję Eluniu!!! Nie robię sobie nadziei, ale warto spróbować. A co do Mikuni, często tak jest, że po długiej ciszy lub bzdurnych telefonach pojawiają się na horyzoncie 2 fajne domki w jednym czasie. Quote
kiyoshi Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Znów podczytuje po cichutku...a teraz przychodze by napisać, że MOCNO trzymam KCIUKI :) :) :) 1 Quote
Gabi79 Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Trzymam kciuki za Mikunię, mam przeczucie, że to jest TEN domek!!! 1 Quote
elik Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Bardzo dziękuję Eluniu!!! Nie robię sobie nadziei, ale warto spróbować. . . . Czy jest jeszcze jedna Tigra? Bo na wątku Abi napisałaś, że Tigra ma już domek, a pan odpowiedział, że będzie się chciał spotkać z tigrą. To co mam mu odpowiedzieć? Quote
Gabi79 Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 5 godzin temu, elik napisał: Czy jest jeszcze jedna Tigra? Bo na wątku Abi napisałaś, że Tigra ma już domek, a pan odpowiedział, że będzie się chciał spotkać z tigrą. To co mam mu odpowiedzieć? Elu, Tigra zmieniła miejsce pobytu. Nadal czeka na DS Quote
hop! Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Mika już w domku. Cała rodzina zachwycona. Wszystko przebiegło bezproblemowo. Był pierwszy spacerek. Teraz Mika siedzi na kanapie zadowolona. Jest super! Ale się cieszę! :-)) 5 1 Quote
Havanka Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 46 minut temu, hop! napisał: Mika już w domku. Cała rodzina zachwycona. Wszystko przebiegło bezproblemowo. Był pierwszy spacerek. Teraz Mika siedzi na kanapie zadowolona. Jest super! Ale się cieszę! :-)) Nasza Mikunia??? Jakoś inny jej obraz sobie stworzyłam. Myślalam, ze jest bojaźliwa w pierwszym kontakcie a tu miła niespodzianka ! To fantastycznie, ze wszystko poszło gładko, sprawnie i bezproblemowo !!! Brawo sunieczko !!! Quote
Recommended Posts