anica Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 24 minuty temu, elik napisał: Dziewczynki, idzie wiosna !!! :) .. a gdzie, gdzie? Quote
b-b Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 15 godzin temu, elik napisał: Dziewczynki, idzie wiosna !!! :) Miejmy nadzieję :) Kochane...a może czyta nas też i pan więc Kochani ;) Napisałam do hop! Mika jak tylko zwolni się miejsce będzie się przenosić do Łodzi. Myślę, że to dla niej wielka szansa aby z czasem stać się w miarę normalnym psiakiem bez panicznego strachu przed człowiekiem. Koszt to 10zł za dzień + karma + weterynarz Karmę mamy zapewnioną od ZEA a z resztą opłat musimy dać sobie rady :) Bardzo się cieszę, że hop! zgodziła się przyjąć małą. Dojdzie jeszcze koszt przewozu dupinki do Julity. 1 Quote
Bogusik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 19 godzin temu, b-b napisał: Miejmy nadzieję :) Kochane...a może czyta nas też i pan więc Kochani ;) Napisałam do hop! Mika jak tylko zwolni się miejsce będzie się przenosić do Łodzi. Myślę, że to dla niej wielka szansa aby z czasem stać się w miarę normalnym psiakiem bez panicznego strachu przed człowiekiem. Koszt to 10zł za dzień + karma + weterynarz Karmę mamy zapewnioną od ZEA a z resztą opłat musimy dać sobie rady :) Bardzo się cieszę, że hop! zgodziła się przyjąć małą. Dojdzie jeszcze koszt przewozu dupinki do Julity. Bogduniu,trzeba próbować i bardzo się cieszę,że hop! zgodziła się małą przyjąć :) Quote
b-b Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Bogduniu,trzeba próbować i bardzo się cieszę,że hop! zgodziła się małą przyjąć :) Ja też Bogusiu :) Wierzę ,że za jakiś czas Mika będzie całkiem inną sunią :) Quote
Poker Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Czasem przeprowadzki dają bardzo dobre efekty. Pies musi sprostać nowym zadaniom i oczekiwaniom. Quote
Onaa Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 To trzymam kciuki za Mikunię, jej przeprowadzkę i zmiany na lepsze u niej :). Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 1.03. na konto psiaczków wpłynęły poniższe kwoty: .................20,00 zł - Anula deklaracja na III .................20,00 zł - Bogusik deklaracja na III .................30,00 zł - dorcia2 deklaracja na III Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
b-b Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 16 godzin temu, Poker napisał: Czasem przeprowadzki dają bardzo dobre efekty. Pies musi sprostać nowym zadaniom i oczekiwaniom. I oby tak było tym razem :) 15 godzin temu, Onaa napisał: To trzymam kciuki za Mikunię, jej przeprowadzkę i zmiany na lepsze u niej :). Dzięki@ :) 15 godzin temu, elik napisał: 1.03. na konto psiaczków wpłynęły poniższe kwoty: .................20,00 zł - Anula deklaracja na III .................20,00 zł - Bogusik deklaracja na III .................30,00 zł - dorcia2 deklaracja na III Bardzo serdecznie dziękujemy Bardzo kochani dziękujemy :D Quote
szafirka Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Ostatnio było małżeństwo zobaczyć pieski, które mamy do adopcji i Bobik nawet nie chciał podejść :( Pewnie potrzebuje chwili, żeby się przekonać, albo Ci ludzie nie byli dla niego, z resztą żaden psiak im się nie spodobał i pewnie Bobik wiedział to już przed nami. Rozmawiałam z Hop, przekazałam spostrzeżenia o Mice. Quote
b-b Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 10 minut temu, szafirka napisał: Ostatnio było małżeństwo zobaczyć pieski, które mamy do adopcji i Bobik nawet nie chciał podejść :( Pewnie potrzebuje chwili, żeby się przekonać, albo Ci ludzie nie byli dla niego, z resztą żaden psiak im się nie spodobał i pewnie Bobik wiedział to już przed nami. Rozmawiałam z Hop, przekazałam spostrzeżenia o Mice. Dziękuję Haniu :) Pewnie Bobik będzie potrzebował takiego specjalnego domku, który da mu czas na otwarcie :) Quote
b-b Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Mam wiadomość od hop! , że Mika po 8.03 może do Niej jechać :D Teraz tylko mam poszukać transportu dla Miki. Mam też w razie czego namiary na jubu :) Może wiecie o kimś kto kursuje gdzieś na tej trasie i by Mikę zabrał? Trasa z Nowej Soli do Łodzi. Quote
elik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Może Boguniu napisz na jakiej trasie - skąd, dokąd :) Quote
Tola Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Trzymam kciuki za przeprowadzę Mikusi i za wszystko nowe w jej życiu. Sunieczko - daj sobie pomóc malutka... 1 godzinę temu, b-b napisał: Mam wiadomość od hop! , że Mika po 8.03 może do Niej jechać :D Teraz tylko mam poszukać transportu dla Miki. Mam też w razie czego namiary na jubu :) Może wiecie o kimś kto kursuje gdzieś na tej trasie i by Mikę zabrał? Nie kojarzę nikogo, oprócz Szafirka... Dobrze byłoby dołączyć sunię do jakiegoś transportu, może wpisać prośbę na transportowy? Quote
b-b Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Może Boguniu napisz na jakiej trasie - skąd, dokąd :) Dziękuję Elu za radę :) 48 minut temu, Tola napisał: Trzymam kciuki za przeprowadzę Mikusi i za wszystko nowe w jej życiu. Sunieczko - daj sobie pomóc malutka... Nie kojarzę nikogo, oprócz Szafirka... Dobrze byłoby dołączyć sunię do jakiegoś transportu, może wpisać prośbę na transportowy? Zaraz go poszukam :) Quote
Bogusik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Przeleciałam transportowe na fb ale w tym kierunku nic puki co nie ma.... Quote
Alaskan malamutte Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Bogduniu, na jakie miasto zmienić ogłoszenie Bobika? U mnie ma teraz na Bielsko-Biała. Wejśc dużo, obserwujących ponad 20 osób, kilka odkryć telefonu, ale chyba żadnego nie było..... Quote
b-b Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 2 godziny temu, Bogusik napisał: Przeleciałam transportowe na fb ale w tym kierunku nic puki co nie ma.... Dzięki Bogusiu :) 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Bogduniu, na jakie miasto zmienić ogłoszenie Bobika? U mnie ma teraz na Bielsko-Biała. Wejśc dużo, obserwujących ponad 20 osób, kilka odkryć telefonu, ale chyba żadnego nie było..... Cisza. Niestety. Może Ostrów Wielkopolski? Quote
Alaskan malamutte Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 3 minuty temu, b-b napisał: Może Ostrów Wielkopolski? Okej, to zmieniam.... Quote
Alaskan malamutte Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Bobik miał ponad 600 wejść, 5 pobrań telefonu i 22 osoby obserwujące...ech......dołująca ta cisza...Tak jak u Dobrusi.... Quote
b-b Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 46 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Okej, to zmieniam.... Dzięki :* 43 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Bobik miał ponad 600 wejść, 5 pobrań telefonu i 22 osoby obserwujące...ech......dołująca ta cisza...Tak jak u Dobrusi.... Niestety :( Quote
anica Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 I ja też, mocno zaciskam! Dobrego tygodnia, życzę dla Wszystkich Quote
Havanka Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Skorzystałam z dzisiejszej promocji na OLX i wykupiłam Bobikowi wyróżnienie za cały miesiac, za 5,34 zł. Żal było nie skorzystać. Wrzucę link, jak będzie aktywne. Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 1 minutę temu, Havanka napisał: Skorzystałam z dzisiejszej promocji na OLX i wykupiłam Bobikowi wyróżnienie za cały miesiac, za 5,34 zł. Żal było nie skorzystać. Wrzucę link, jak będzie aktywne. Dobrze, że o tym mówisz. Dzięki! Lecę wyróżnić moje psiaczki :) Quote
Havanka Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 4 minuty temu, elik napisał: Dobrze, że o tym mówisz. Dzięki! Lecę wyróżnić moje psiaczki :) Canis też wyróżniony. Czekam na aktywację. Quote
Recommended Posts