szafirka Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Bobi miał przy ogonie wycięte kołtuny w schronie, a jeszcze sporo ich zostało, więc nie można było niestety zrobić inaczej. Quote
elik Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Wczoraj (10.01.) na konto psiaczków wpłynęły poniższe kwoty: .................20,00 zł od Alaskan malamutte delkar. I .................20,00 zł do Tyś(ka) Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
b-b Posted January 11, 2018 Author Posted January 11, 2018 2 godziny temu, szafirka napisał: Bobi miał przy ogonie wycięte kołtuny w schronie, a jeszcze sporo ich zostało, więc nie można było niestety zrobić inaczej. Bardzo dziękuję Haniu! Szkoda,że Bobik taki ochoczy do gryzienia jest. Mam nadzieję,że Mika będzie grzeczna przy kąpieli :) 1 godzinę temu, elik napisał: Wczoraj (10.01.) na konto psiaczków wpłynęły poniższe kwoty: .................20,00 zł od Alaskan mlamutte delkar. I .................20,00 zł do Tyś(ka) Bardzo serdecznie dziękujemy Bardzo Wam Dziewczyny dziękuję!!! Quote
Anula Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Mika po zdjęciu ze schronu nie wydaje się strachulcem.Nie wiem co się jej stało. Quote
Alaskan malamutte Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Bobi po SPA czyściutki i nareszcie pozbył sie tych kołtunów. A futerko odrośnie. Ja też wolę kudłacze, ale w tej sytuacji nie było innego wyjścia. Myślę, że ta chęć gryzienia to tak ze stresu...Bobiku, bądź grzeczny... Quote
Bogusik Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Najważniejsze,że Bobik już jest czysty a futerko odrośnie z czasem :) On chyba był w najgorszym stanie,a przynajmniej tak było widać na zdjęciach.Jeszcze ma nawet pozostałości,czyli żółte przebarwienia na sierści .... Quote
b-b Posted January 11, 2018 Author Posted January 11, 2018 1 godzinę temu, Anula napisał: Mika po zdjęciu ze schronu nie wydaje się strachulcem.Nie wiem co się jej stało. Nie wiem. Jutro mam, wolne wiec znowu pomęczę Hanię . 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Bobi po SPA czyściutki i nareszcie pozbył sie tych kołtunów. A futerko odrośnie. Ja też wolę kudłacze, ale w tej sytuacji nie było innego wyjścia. Myślę, że ta chęć gryzienia to tak ze stresu...Bobiku, bądź grzeczny... Taki ładny a taki....rozrabiaka ;) 54 minuty temu, Bogusik napisał: Najważniejsze,że Bobik już jest czysty a futerko odrośnie z czasem :) On chyba był w najgorszym stanie,a przynajmniej tak było widać na zdjęciach.Jeszcze ma nawet pozostałości,czyli żółte przebarwienia na sierści .... U Teosia też musiało wszystko być usunięte. Bobi pewnie przez to ciągłe siedzenie w kącie dupsko przemoczył i skołtunił. Quote
Nesiowata Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 I tym razem pokazały się nowe kropeczki. Quote
Havanka Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 A mnie się podoba Bobik w obecnej wersji. Teraz widać, ze jest "świeżutki", zadbany. I podobnie jak Asia, myślę, ze to kłapanie ząbkami, było wynikiem strachu. Quote
Anula Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Nadeszła wpłata do mnie od kochanej Hawanki z bazarku kilometrowego - 800,00zł.Na Mikę i Bobi przypada 400,00zł.Brakuje 10,00zł.Bardzo proszę o przelew do mnie - 10,00zł. Quote
b-b Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 13 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Myślę, że ta chęć gryzienia to tak ze stresu...Bobiku, bądź grzeczny... I to pewnie był stres - nowa osoba coś przy nim robiła czego nie zna. Moja też się boi odgłosu maszynki. Cała drży choć nigdy nic złego się nie stało przy obcinaniu. Hania mówiła,że dla nich - u nich nie przejawia agresji, nie pokazuje ząbków ani tym bardziej nie chce ugryść. 42 minuty temu, Anula napisał: Nadeszła wpłata do mnie od kochanej Hawanki z bazarku kilometrowego - 800,00zł.Na Mikę i Bobi przypada 400,00zł.Brakuje 10,00zł.Bardzo proszę o przelew do mnie - 10,00zł. Dziękujemy Anulko za wyłożenie za nas pieniędzy za podróż. Elu kochana proszę o przelanie pieniążków do Anuli ) Kopiuję to co napisałam na wątku Duni i chłopaków Hania od wczoraj rozdzieliła dziewczyny. Dunia i Miki cały czas siedziały wtulone w siebie i nic się nie zmieniało. Zobaczymy co za kilka dni się w ich zachowaniu zmieni. Mam nadzieję, że coś tam drgnie :) Quote
Havanka Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Boguniu, przepraszam, ze wkleję tu link do kolejnego bazarku transportowego. Tym razem potrzebujemy kasę na przejazd 4 wyrzuconych szczeniaczków, do Dt Supergogi do Poznania : Quote
b-b Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 1 godzinę temu, Havanka napisał: Boguniu, przepraszam, ze wkleję tu link do kolejnego bazarku transportowego. Tym razem potrzebujemy kasę na przejazd 4 wyrzuconych szczeniaczków, do Dt Supergogi do Poznania : Kochana lecę i zapraszam innych prosząc o pomoc! Quote
szafirka Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Bobik wydaje się bardziej żwawy po spa, może ciążyły mu te kołtuny. Teraz sierść będzie odrastać równo, będzie zadbana, więc też będzie inaczej. Mika pół nocy wyła za Dunią (mimo, że nie była sama), w końcu o 4 nad ranem TZ dał j razem, abyśmy mogli trochę pospać. Mika wydaje się bardziej zainteresowana tym co się wokół niej dzieje - podnosi uszka, przemieszcza się, obwąchuje. Może w końcu się otworzy. Quote
uxmal Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Może Mika w schronie była związana z którymś psem/sunią? Może dlatego wyje. Ona chyba młodziutka jest? Quote
Alaskan malamutte Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 19 minut temu, uxmal napisał: Może Mika w schronie była związana z którymś psem/sunią? Może dlatego wyje. Ona chyba młodziutka jest? Te sunie były obie w jednym boksie. Obie "objawiły" sie nam w jednym czasie, tzn tego samego dnia zrobiłysmy im zdjęcia. Ale nie pytałyśmy pracownika o Mikę.... Quote
b-b Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 37 minut temu, szafirka napisał: Bobik wydaje się bardziej żwawy po spa, może ciążyły mu te kołtuny. Teraz sierść będzie odrastać równo, będzie zadbana, więc też będzie inaczej. Mika pół nocy wyła za Dunią (mimo, że nie była sama), w końcu o 4 nad ranem TZ dał j razem, abyśmy mogli trochę pospać. Mika wydaje się bardziej zainteresowana tym co się wokół niej dzieje - podnosi uszka, przemieszcza się, obwąchuje. Może w końcu się otworzy. No to ...nie wesoło jest. 34 minuty temu, uxmal napisał: Może Mika w schronie była związana z którymś psem/sunią? Może dlatego wyje. Ona chyba młodziutka jest? Około roku ma. 14 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Te sunie były obie w jednym boksie. Obie "objawiły" sie nam w jednym czasie, tzn tego samego dnia zrobiłysmy im zdjęcia. Ale nie pytałyśmy pracownika o Mikę.... Pewnie już tam się razem trzymały. Quote
Tyśka) Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 A nie znacie może historii - jak to sie stało, że obie trafiły do schroniska? Żal mi Mikusi... :( Biedactwo kochane. b-b, wpisz dla niej 10zł deklaracji stałych ode mnie - ale dopiero od lutego. Mam słabość do strachulców. Quote
elik Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 10 godzin temu, Anula napisał: Nadeszła wpłata do mnie od kochanej Hawanki z bazarku kilometrowego - 800,00zł.Na Mikę i Bobi przypada 400,00zł.Brakuje 10,00zł.Bardzo proszę o przelew do mnie - 10,00zł. 9 godzin temu, b-b napisał: . . . Elu kochana proszę o przelanie pieniążków do Anuli ) . . . Oczywiście zaraz to zrobię tylko proszę o nr konta Anuli. Quote
Alaskan malamutte Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: A nie znacie może historii - jak to sie stało, że obie trafiły do schroniska? Żal mi Mikusi... :( Biedactwo kochane. b-b, wpisz dla niej 10zł deklaracji stałych ode mnie - ale dopiero od lutego. Mam słabość do strachulców. Tysiu, tam sie prawdy nie dowiesz.....Ja próbowałam coś sie dowiedzieć o Abi... Quote
b-b Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 20 minut temu, Tyś(ka) napisał: A nie znacie może historii - jak to sie stało, że obie trafiły do schroniska? Żal mi Mikusi... :( Biedactwo kochane. b-b, wpisz dla niej 10zł deklaracji stałych ode mnie - ale dopiero od lutego. Mam słabość do strachulców. Miejmy nadzieję,że potrzeba tylko czasu aby z tego wyszły. Dziękuję Pięknie Tyś(ka)! O wpisanie poprosimy Elę :) Quote
elik Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 6 minut temu, b-b napisał: Miejmy nadzieję,że potrzeba tylko czasu aby z tego wyszły. Dziękuję Pięknie Tyś(ka)! O wpisanie poprosimy Elę :) Sie robi :) Quote
b-b Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 48 minut temu, elik napisał: Oczywiście zaraz to zrobię tylko proszę o nr konta Anuli. Zaraz do Anulki napiszę :) Quote
Anula Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 9 godzin temu, elik napisał: Oczywiście zaraz to zrobię tylko proszę o nr konta Anuli. Elu,masz moje dane bo wpłacam stałą dla Teosia.Pw wysłane z danymi. Quote
elik Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 12 godzin temu, Anula napisał: Elu,masz moje dane bo wpłacam stałą dla Teosia.Pw wysłane z danymi. Zapewne mam Anulko, ale jestem skarbnikiem dla 7 psiaczków i nie pamiętam kto deklarował któremu psiaczkowi, a każdy psiak ma osobne konto i znalezienie Twojej wpłaty trwałoby raczej przydługo :) Kaska już poszła :) Quote
Recommended Posts