supergoga Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Dzięki wielkie. Na razie domek się nie odzywa, ale to Święta. Szkoda Tinki, bo jest otwartą na ludzi, super łagodną dla wszystkich sunią. Quote
Lilmo Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 W takim razie czekając na wieści z tego domku podrzucę Tinkę na pierwszą! Kto pokocha taką cudowną sunię ? Quote
PaulinaT Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Mam nadzieję, że sienie zniechęcili... ale z drugiej strony jeśli tak to ich strata. Oby się szybko inni chętni znaleźli... Szkoda suni, żeby tyle czekała. Quote
supergoga Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Byłam dzisiaj w hoteliku. Tinkę wyściskałam. Pobiegała panienka z dogiem Grandem - pełna zgoda a biegali razem pierwszy raz. Było sporo osób - a Tinka taka radosna. Uśmiechnięta. Niezwykle pozytywny pies. Poprzytulałam małą no i fotki zrobiłam. Wstawię później, jak zdążę lub jutro. DOmku Tinki, nie każ jej dłużej czekać. Quote
supergoga Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Rezydent hotelowy. Grand jest po prostu boska siła spokoju. Siadł półdupkiem na ławce obok nas i siedział. :evil_lol: On socjalizuje naszą Korę. Nie reaguje na awantury i zaczepki i dzisiuaj oba psy łaziły sobie razem i nic... Quote
Lilmo Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Domku nie pozwól cudownej Tince tyle czekać... Quote
PaulinaT Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ech dogi są boskie... ... i Tinka ma się rozumieć też, mimo, że z dogiem tylko na wybiegu chodzi :lol: Quote
Lilmo Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Tinka na pierwszą, biegnij po domek maleńka :loveu: Quote
supergoga Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Tiona szuka pilnie domku. Bardzo pilnie. Miła cudna suka. Osoby zainteresowane na razie milczą. Quote
snuszak Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ..... moze juz sie przestały interesowac :angryy: dobrze ze tak a nie po miesiecznym pobycie u nich Quote
supergoga Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Będą w hoteliku ostatnio zrobiłam Tince fotki. Ona taka żywa jest, że było trudno, ale Grando pomagał. A, i Tinka miała wizytę, może coś z tego będzie. Trzymajcie kciuki. I coś dla PaulinyT - z Grandem A tak się bawimy Quote
Lilmo Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Na zdjęciach Tinka wygląda na niezwykle radosnego psiaka i przpuszczam, że taka właśnie jest. Zasługuje na wspaniały domek, dlatgo zaciskam kciuki najmocniej jak mogę za tę wizytę. Quote
supergoga Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Dzisiaj rozmawiałam z miłą rodzinka w sprawie Tiny. Byli ją odwiedzić w hoteliku. Spodobali się sobie nawzajem. Jutro mam mieć potwierdzenie, czy sunie pojedzie w połowie maja do nowego domku. Pod Poznaniem. Kciuki trzymamy. Quote
Lilmo Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Tinko, a Ty biedna nadal czekasz na swojego człowieka :-( Quote
snuszak Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Jak mam cały czas zaciśniete za Kore i za Ciebie Tinka :loveu: Quote
supergoga Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Dostałam potwierdzenie - Tinka w połowie maja jedzie do domku. Państwo biorą wówczas po kolei specjalnie urlop wychowawczy, żeby powoli wdrażać sunię do nowego życia. Niedaleko domu sa łąki, las - będzie miała chyba super domek. Karinie też się Państwo bardzo, bardzo podobali. Do czasu finalizacji adopcji - kciuki. Quote
jkp Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 :multi: oczywiscie trzymam kciuki za rozwoj zdarzen zgodnie z planem :cool3: Quote
Lilmo Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 To wszystko brzmi tak cudownie, że trzymam kciuki najmocniej jak potrafię! I nie puszczę aż do połowy maja ;) Quote
walko1 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 No proszę jaki super domek dla Tinki się kroi. A ja nie wzięłam urlopu wychowawczego i teraz mam tego skutki. Trzymamy kciuki za domek dla suni (ja i dwie suńki) i pozdrawiamy nowych Opiekunów :loveu: Quote
PapryczkaChili Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 super wieści :) dopiero trafiłam na wątek - czy wiadomo co z tatusiem? historia chwytająca mocno za serce.... :-( Quote
supergoga Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Niestety tatus opuścił te strony po zabraniu rodziny. Bardzo mi żal psa. Mam obietnicę, że jak tylko się pojawi dadzą znać. Quote
Recommended Posts