Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tina jest właśnie na spacerku ze swoją być może przyszłą rodzinką. Wszyscy przyjechali zabrać sunię na spacerek. mam nadzieję, że zachowa się dobrze. Czekam na wieści od Kariny.

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Tina jest właśnie na spacerku ze swoją być może przyszłą rodzinką. Wszyscy przyjechali zabrać sunię na spacerek. mam nadzieję, że zachowa się dobrze. Czekam na wieści od Kariny.

Tinko trzymam za Ciebie mocno kciuki! Bądź grzeczniutka i podbij serca rodzinki, bo to wielka szansa! A skoro cała rodzina przyjechała na ten spacerek, to coś czuję, że to muszą być wyjątkowi ludzie, którym bardzo zależy na Tinie.

Posted

Nowa rodzinka zadowolona z Tinki. Karina robiła tez próby zostawiania sunia samej w pokoju, niby dobrze.
Tina ma jechac do domku koło 17.05. Oby.

A to kilka ostatnich fotek z zabaw hotelikowych z pięknym Grandem, moją cichą miłością.

Moje ulubione zdjęcie

Tak bym chciała żeby wreszcie miała dom.

A ciekawe co u dzieci słychać.

Posted

W takim razie jeszcze cały tydzień trzymania kciuków za ten domek przed nami. Mam wielką nadzieję, że wkońcu Tinie się uda.

Zdjęcia są świetne:loveu:

Posted

Tinka niestety pozostanie w hoteliku, Rodzinka a w zasadzie Pan się rozmyślił. Dzwonił do mnie, usprawiedliwiał Panią, wziął winę na siebie, ale powodu nie podał.
Dobrze że psy nie rozumieją. Gdyby wiedziała że ma prawie dom który nagle już jej nie chce - byłoby jej tak, jak mnie teraz.
Nikt nie chce Tiny, która jest najbardziej pozytywnym, łagodnym, miłym psiakiem.

A teraz...Keksik, mały Keksik który mieszka na Śląsku u Ani.

Poznajecie

Szkoda Tiny. POmóżcie jej szukac domku. Pamiętajcie o suni.

Posted

Nie mogę w to uwierzyć. Nie mogę zapanować nad łzami. Przecież miało być tak pięknie... Był spacer, była data zabrania jej z hoteliku... jak tak można ? :placz: I to bez konkretnego powodu :shake: Serce pęka. Tinko nie martw się, znajdziemy jeszcze dla Ciebie domek i człowieka, który pokocha Cię tak bardzo jak na to zasługujesz. Odświeżę jeszcze dzisiaj lub jutro jej ogłoszenia i dodam w serwisach, w których ich jeszcze nie ma.

A tego psa na zdjęciach nie poznaje! Któż to ? :evil_lol: Jaki dostojny młodzieniec z naszego Keksika. Coś mi się wydaje, że jednak Mruk był jego tatusiem, bo na tym drugim zdjęciu bardzo go przypomina, ale mogę oczywiście być w błędzie.

Posted

Lilmo napisał(a):
Przypomina,, że Tinka nadal czeka na dom...

I jeszcze raz :-(

Wczoraj niestety nie miałam okazji zobaczyć w hoteliku Tinki, bo z kluskami było niezłe zamieszanie, ale przekazałam dla niej kilka smakołyków. Tak bardzo bym chciała, żeby wkońcu znalazł się dla niej domek...

Posted

Dzisiaj na imprezie Kejtrowej w Poznaniu, z której neidawno dopiero wróciliśmy Tinka wprawdzie nie znalazła domku, ale...wirtualną opiekunkę.
Pani Kasia postanowiła wirtualnie zajmować się sunią, wpłacając systematyczne kwoty na nią. Pierwsza wpłatę już mamy.
Czyli Tinuś - nie jestes tak całkiem niczyja.

Bardzo dziękujemy!!!

Posted

Super! Taka pomoc na wagę złota, tym bardziej, że Tinka cały czas w hoteliku, więc także przyłączam się do podziękowań. Zawsze istnieje szansa, że jej wirtualna opiekunka także chociaż wśród znajomych będzie szukała dla niej domku, a to dla Tiny szansa. Tak mi się marzy wspaniały domek dla niej...

Posted

Właśnie miała. Miała przez m-c prawie domek czekający na nią z urlopem. Domek przyjeżdżał całą rodzinką, z małym dzieckiem, chodzili z sunią na spacery. Kilka dni przed zabraniem Pan zadzwonił, że są na zakręcie i nie mogą jej zabrać. Coś sie chyba popsuło na łączach.
Ale mała do dziecka była super.

A kuzyn ma mieszkanie w bloku, czy domek?

Posted

Ok czyli wychodzilo by na to ze nadawalaby sie dla niego :)
Kuzyn ma dom z bardzo duzym ogrodem. Pies mial by dostep i do domu i do ogrodu. Zastanawia sie nad zrobieniem kojca dla psa. Jutro do niego zadzwoni wtsle zdjecia suni moze akurat podbije jego serce i ja zabierze :) Psiaka bym odwiedzala. Tinka gdyby juz do nich poszla napewno mialaby tam dobrze:)
Ale jak narazie nic nie obiecuje...