Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PRZECUDNA RODZINA
I NIE MOGE ZAPOMNIEC O ICH TATUSIU

mialam taka sama sytuacje z Sabina i jej szczeniakami
Tatus w koncu trafil do schroniska
i pewnie juz nei zyje... :-(

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniała gromadka :loveu: A brakiem odezwu na ogłoszenia jestem rozczarowana, ale dajmy ludziom czas, ja wierzę,że wkrótce się znajdą domki.

Posted

Przepiękne pieski :loveu::loveu::loveu::loveu:
ŚLczniusie :-)

Mamunia ma piękne skarpetki.
Beza widać silne , zbudowane łapki .
Keksiu cudowne, głębokie oczy.
Tatuś......trzymam kciuki za jego życie.

I wszystkie cudne są i wyglądają beztrosko z mamą wśród zabawy !!!
Wysłałam 25zł.:oops:

Posted

Mam tone telefonów dziennie, wszystkie o Cliforda. Próbuję mówić o szczylach, ale nikt nie chce kundli, tylko rasowe. jak mówię że Cliford też nie był rasowy, tylko w typie, to się oburzają.
Dorosłych też nie chcą. Małe rasowe szczeniaki za frico.

Posted

a jakby wyrosło cos innego z Cliforda to by bylo wielkie oburzenie i na krotkiej smyczy do lasu :mad::mad::mad::mad:

ja nei wiem ludzie to sa okropni tylko rasowe.
Jak chodzilam z labkiem Toffim co byl u mnie chwile po ulicy jak sie przyblakal i zobaczylam tam jednego sasiada to sie spytalam czy moze kogos nie wiedzial od tego osa to stwierdzil ze po co szukam, lepiej zebym wziela na sielanke i szybko sprzedala bo to rasowy labek to dostane trocher kasy za niego :angryy:
i jak z takimi ludzmi gadac.....

Posted

Domek jest u Ani, która adoptowała rok tem,u z naszej Fundacji kotkę Mikę. Teraz zakochała się w Keksie, bowiem coś w jego oczach przypomina Jej psa, któego straciła niedawno.

Wiem, że Keks będzie miał dobrze, tylko musi tam dotrzeć.:shake:

Posted

Keks ma domek w Katowicach. Szukam transportu dla niego.
Niestety to daleko :oops:.

Prowadzę też rozmowy w sprawie Bezy, wysłałam ankietę - i czekam na wynik. Domek pod Poznaniem, niedaleko hoteliku.

I po południu będę miała jeszcze wiadomość, czy Tina spodoba się Panu - bo Pani już się spodobała. Domek w Poznaniu.
Byłoby świetnie, gdyby miały domki wszystkie naraz.

Tylko ten Keksik...

Rozmawiałam z Karina - psiaki są wspaniałe, grzeczne, posłuszne, przychodzą no nogi na zawołanie. Keks spokojny i opanowany. Beza żywsza, radosna.
Tina - cud pies - ideał wręcz. Łagodna, miziasta sunia.

Musiała swoje przerobić, ma stare złamanie, solidne, przedniej łapy. Nie przeszkadza jej w niczym i według weta nie ma sensu nic z tym robic, ale wyczuwalne jest i musiała kiedyś bardzo cierpieć.

Biedna mała.
Obyu domek się zdecydował i oby był dobry i odpowiedzialny. Ale o tym będę jeszcze rozmawiała.

Posted

Nooo nareszcie wieści brzmią co ra bardziej optymistycznie! Oby właśnie tak zakńczyła się historia tej rodzinki! Na wątku transportowym opisałam propozycje mojej koleżanki dotyczącą pomocy w transporcie Keksa.

Posted

To juz czytam
Państwo z Poznania potwierdzili zamiar adopcji Tiny.
Jutro umawiamy się na spotkanie i rozmowę - jeśli domek spełni nasze oczekiwania, mam taka nadzieje, po sterylce Tina pojedzie już do własnego mieszkania.

Czekam tylko na ankiete i wiadomość od Bezy.

Posted

Goga ja jade na week nastepny wlasnie do katowic pociagiem na zawody, jade w piatek ale jeszcze nie wiem o ktorej, moglabym psiaka zabrac jak mnie nie zje i ludzi z ktorymi pojedzie ;p ale ktos musialby go z dworca zaraz odebrac....

Posted

Walka o Keksa rozgorzała. państwo którzy tydzień temu o noego pytali zadzwonili do kariny że jutro będą. Dobrze że mi napisała. Bo on juz zaklepany na 100%.
Nie dzwonili wcześniej to trudno. Ale nic, przyjadą i tak, poznań Bezę.
Bo Pani od Bezy pytała ale tez cisza nadal. Zreszta może jeszcze małą sunia z Łodzi, która tu na DT przyjeżdża się załapie na domek.

Posted

Przyznam się szczerze,że pogubiłam się w tych sprawach z Keksem i już nic nie rozumiem :oops:

Powiem tylko, że "Kajtkowi ludzie" wyrazili chęć przyłączenia się do transportu, jeżeli to jeszcze aktualne, bo tak jak mówiłam pogubiłam już się do kogo ma trafić Keks. Jeżeli jednak to niekatualne, to może uda nam się znaleźć jakąś inną bidulę na jego miejsce.

Posted

Akjtualne, Lasia zaproponowała po prostu, że gdyby nic nie wyszło, to jedzie za tydzień i może go zabrać.

Ale lepiej wcześniej.
keks jedzie do Ani do Katowic. Jeśli Kajtek się przyłącza, to super. A z tego co wiem, jest jeszcze w Zgorzelcu jakiś psiak do zabrania do Poznania.
Ja w każdym razie czekam na konkrety i działamy.
Ania czeka, Keks też.