fona Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 PRZECUDNA RODZINA I NIE MOGE ZAPOMNIEC O ICH TATUSIU mialam taka sama sytuacje z Sabina i jej szczeniakami Tatus w koncu trafil do schroniska i pewnie juz nei zyje... :-( Quote
Lilmo Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Wspaniała gromadka :loveu: A brakiem odezwu na ogłoszenia jestem rozczarowana, ale dajmy ludziom czas, ja wierzę,że wkrótce się znajdą domki. Quote
Monia70 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Przepiękne pieski :loveu::loveu::loveu::loveu: ŚLczniusie :-) Mamunia ma piękne skarpetki. Beza widać silne , zbudowane łapki . Keksiu cudowne, głębokie oczy. Tatuś......trzymam kciuki za jego życie. I wszystkie cudne są i wyglądają beztrosko z mamą wśród zabawy !!! Wysłałam 25zł.:oops: Quote
snuszak Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 podniose chociaz rodzinke, i osobiscie jestem tam zapatrzona w suke ze ja, jest cudowna Quote
supergoga Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Mam tone telefonów dziennie, wszystkie o Cliforda. Próbuję mówić o szczylach, ale nikt nie chce kundli, tylko rasowe. jak mówię że Cliford też nie był rasowy, tylko w typie, to się oburzają. Dorosłych też nie chcą. Małe rasowe szczeniaki za frico. Quote
snuszak Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 a jakby wyrosło cos innego z Cliforda to by bylo wielkie oburzenie i na krotkiej smyczy do lasu :mad::mad::mad::mad: ja nei wiem ludzie to sa okropni tylko rasowe. Jak chodzilam z labkiem Toffim co byl u mnie chwile po ulicy jak sie przyblakal i zobaczylam tam jednego sasiada to sie spytalam czy moze kogos nie wiedzial od tego osa to stwierdzil ze po co szukam, lepiej zebym wziela na sielanke i szybko sprzedala bo to rasowy labek to dostane trocher kasy za niego :angryy: i jak z takimi ludzmi gadac..... Quote
Lilmo Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Aż nie mogę uwierzyć, że nikt nie chce tych ślicznot :shake: A Tinka mi niesamowicie z mordki przypomina mi moją Tinę ( za TM ['] ) :loveu: Quote
snuszak Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 maluszki do domkow, a pozniej mamuska :oops: Quote
supergoga Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Domek jest u Ani, która adoptowała rok tem,u z naszej Fundacji kotkę Mikę. Teraz zakochała się w Keksie, bowiem coś w jego oczach przypomina Jej psa, któego straciła niedawno. Wiem, że Keks będzie miał dobrze, tylko musi tam dotrzeć.:shake: Quote
Lilmo Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 właśnie przeczytałam na wątku transportowym, że jest jakiś domek dla Keksa :multi: możemy liczyć na coś więcej ? :cool3: Quote
PaulinaT Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ale cudowna rodzinka! Wszystkie trzy - cudowne. :loveu::loveu::loveu: supergoga napisał(a):tylko musi tam dotrzeć.:shake: Gdzie??? Quote
supergoga Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Keks ma domek w Katowicach. Szukam transportu dla niego. Niestety to daleko :oops:. Prowadzę też rozmowy w sprawie Bezy, wysłałam ankietę - i czekam na wynik. Domek pod Poznaniem, niedaleko hoteliku. I po południu będę miała jeszcze wiadomość, czy Tina spodoba się Panu - bo Pani już się spodobała. Domek w Poznaniu. Byłoby świetnie, gdyby miały domki wszystkie naraz. Tylko ten Keksik... Rozmawiałam z Karina - psiaki są wspaniałe, grzeczne, posłuszne, przychodzą no nogi na zawołanie. Keks spokojny i opanowany. Beza żywsza, radosna. Tina - cud pies - ideał wręcz. Łagodna, miziasta sunia. Musiała swoje przerobić, ma stare złamanie, solidne, przedniej łapy. Nie przeszkadza jej w niczym i według weta nie ma sensu nic z tym robic, ale wyczuwalne jest i musiała kiedyś bardzo cierpieć. Biedna mała. Obyu domek się zdecydował i oby był dobry i odpowiedzialny. Ale o tym będę jeszcze rozmawiała. Quote
Lilmo Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Nooo nareszcie wieści brzmią co ra bardziej optymistycznie! Oby właśnie tak zakńczyła się historia tej rodzinki! Na wątku transportowym opisałam propozycje mojej koleżanki dotyczącą pomocy w transporcie Keksa. Quote
supergoga Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 To juz czytam Państwo z Poznania potwierdzili zamiar adopcji Tiny. Jutro umawiamy się na spotkanie i rozmowę - jeśli domek spełni nasze oczekiwania, mam taka nadzieje, po sterylce Tina pojedzie już do własnego mieszkania. Czekam tylko na ankiete i wiadomość od Bezy. Quote
snuszak Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Goga ja jade na week nastepny wlasnie do katowic pociagiem na zawody, jade w piatek ale jeszcze nie wiem o ktorej, moglabym psiaka zabrac jak mnie nie zje i ludzi z ktorymi pojedzie ;p ale ktos musialby go z dworca zaraz odebrac.... Quote
supergoga Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Walka o Keksa rozgorzała. państwo którzy tydzień temu o noego pytali zadzwonili do kariny że jutro będą. Dobrze że mi napisała. Bo on juz zaklepany na 100%. Nie dzwonili wcześniej to trudno. Ale nic, przyjadą i tak, poznań Bezę. Bo Pani od Bezy pytała ale tez cisza nadal. Zreszta może jeszcze małą sunia z Łodzi, która tu na DT przyjeżdża się załapie na domek. Quote
supergoga Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Jak nic nie załatwimy, to kto wie. a jedzenie, Kasia - on ma 2 m-ce. To dziecko małe. Tyle że nie ma z kim jechać, sam by jechał. Quote
Lilmo Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Przyznam się szczerze,że pogubiłam się w tych sprawach z Keksem i już nic nie rozumiem :oops: Powiem tylko, że "Kajtkowi ludzie" wyrazili chęć przyłączenia się do transportu, jeżeli to jeszcze aktualne, bo tak jak mówiłam pogubiłam już się do kogo ma trafić Keks. Jeżeli jednak to niekatualne, to może uda nam się znaleźć jakąś inną bidulę na jego miejsce. Quote
supergoga Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Akjtualne, Lasia zaproponowała po prostu, że gdyby nic nie wyszło, to jedzie za tydzień i może go zabrać. Ale lepiej wcześniej. keks jedzie do Ani do Katowic. Jeśli Kajtek się przyłącza, to super. A z tego co wiem, jest jeszcze w Zgorzelcu jakiś psiak do zabrania do Poznania. Ja w każdym razie czekam na konkrety i działamy. Ania czeka, Keks też. Quote
PaulinaT Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Oj sie dzieje. Trzymam kciuki, żeby wszystko wypaliło! Quote
Lilmo Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ja mam niestety złe wieści dotyczące transportu, kt,óry oferowałam :-( więcej napiszę na transportowym :-( Quote
supergoga Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Beza zarezerwowana, Keks też i czeka na transport do Katowic. Tina może też pojedzie do domku. Ale transportu do Katowic nie mamy.:shake::-( Quote
Lilmo Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Są jakieś nowe wieści w sprawie rodzinki ? :cool3: Czy któryś z psiaków trafił już do nowego domu ? Quote
Recommended Posts