Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Poszła niewielka wpłata od nas.
E/W

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma allegro, i kilka innych które dałam. Zgłosziłam ją na bazarku do 57 ogłoszeń. Dostałam informacje, że na tych 57 jest - ale czy naprawde - nie wiem jak sprawdzić.

• 2 weeks later...
Posted

Nic nowego i najgorzej, że ja teraz musze opłacać czesne za studia córki i nie mam środków na utrzymywanie Tinki w hotelu. Po ponad roku - nie wiem co robić. Ręce opadają.

Posted

Goga, jedyne co mogę doradzić to pisz błagalne prośby do dogomaniaków wg listy użytkowników, do tych którzy się udzielają - wielu wspomoże jednorazowo. Ja w tydzień dla Sambora uzbierałam trzy stówki. A doszłam tylko do litery c i to sam początek. Spróbuj, to czasochłonne, ale przynosi efekty. Tinka - maszeruj już do domku!!!

Posted

...a miałam nadzieję, że moje fotki przyniosą jej szczęście :-(
Hopsaj do góry Tineczko!!!!!!!!!!!!!! Goga - jak będę mogła to pomogę-obiecuję :-(

Posted

Dziewczyny, wielkie dzięki. Nie wyrabiam sama - i jeśli pomożecie - to będę Wam ogromnie wdzięczna.
Może to i dobry pomysł - chyba jedyny.
Jeszcze raz będę wysyłąła sunię do Niemieckich Fundacji - może wreszcie ktoś ją wypatrzy.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

agusiazet napisał(a):
Nadal czekam na tekst!!! nie mam czekać???

a dlaczego sama nie napiszesz?
mnie trochę nie było i miałam nadzieje, że coś będzie a tu klops
na szczęście zaczynam urlop więc czasu będę miała od poniedziałki więcej

Posted

Oto co naprędce napisałam.

TINA – ma około 3 lat. Trafiła pod opiekę Fundacji Animalia, gdy razem z trójka szczeniaków i samcem Mrukiem błąkała się w okolicy domków jednorodzinnych w Poznaniu.
Jej dzieci juz dawno trafiły do domów a Tina od roku czeka w hotelu na swoją szansę.
Niestety brak stałych deklaracji i wysoki koszt pobytu sprawiają, że los Tiny jest niepewny. A jeśli skończą się pieniądze czy będzie musiała trafić do schroniska? To ją zabije...

Błagamy o pomoc - w szukaniu domu i w utrzymaniu Tiny.
Oto jej wątek:

http://www.dogomania.pl/newreply.php...8553&noquote=1

Tina zasłużyła na nasza pomoc i na dom...

PaulinaT

Potrzeba mi tylko instrukcji, gdzie teraz na forum można znaleźć zakładkę z użytkownikami - gdyż niestety po kolejnych zmianach i utrudnieniach nie umiem jej znaleźć... :/