Guest Elżbieta481 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Poszła niewielka wpłata od nas. E/W Quote
supergoga Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Jak ja Wam dziękuje wszystkim za pomoc dla Tinki. Nadal nic - zupełna cisza. Nie rozumiem co się dzieje. Quote
agusiazet Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Zupełnie jak my - młody, ładny i pro ludzki pies, a domu jak nie było, tak nie ma:( Goga, gdzie Tinka ma ogłoszenia? Quote
supergoga Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Ma allegro, i kilka innych które dałam. Zgłosziłam ją na bazarku do 57 ogłoszeń. Dostałam informacje, że na tych 57 jest - ale czy naprawde - nie wiem jak sprawdzić. Quote
agusiazet Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Linki powinni wkleić do zrobionych ogłoszeń. ja też takie zamawiałam, ale dla mnie to ściema, połowa była, połowy nie było, zawiodłam się! Quote
mimiś Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 biedna sunia, ile mozna czekać , a pomysłów -brak Quote
snuszak Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Tinko zagadko Ty nasza jedyna, człowiek by myślał że będą o psa takiego się bić a tu nic :shake: może w weekend ktoś się zainteresuje... Quote
Gosia121 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Tinka marsz do góry niech Cię widzą pięknotko. Quote
supergoga Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Nic nowego i najgorzej, że ja teraz musze opłacać czesne za studia córki i nie mam środków na utrzymywanie Tinki w hotelu. Po ponad roku - nie wiem co robić. Ręce opadają. Quote
agusiazet Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Goga, jedyne co mogę doradzić to pisz błagalne prośby do dogomaniaków wg listy użytkowników, do tych którzy się udzielają - wielu wspomoże jednorazowo. Ja w tydzień dla Sambora uzbierałam trzy stówki. A doszłam tylko do litery c i to sam początek. Spróbuj, to czasochłonne, ale przynosi efekty. Tinka - maszeruj już do domku!!! Quote
Marylin Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ...a miałam nadzieję, że moje fotki przyniosą jej szczęście :-( Hopsaj do góry Tineczko!!!!!!!!!!!!!! Goga - jak będę mogła to pomogę-obiecuję :-( Quote
agusiazet Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Goga, jeśli chcesz mogę te prośby wysyłać za Ciebie lub w Twoim imieniu! Quote
PaulinaT Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Że taż nie mam jak pomóc. Agusia zet - może to dobry pomysł? Ty zaczniesz od początku ja od końca i może coś uda się wskórać??? Quote
agusiazet Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Tylko trzeba mieć zgodę Gogi i jej konto, żeby dobre ludzie przelewali bezpośrednio do niej:) I ja wolę od końca, bo własnie gnębiłam od początku w sprawie Sambora!!! Quote
PaulinaT Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ok to czekamy na Gogę. I najlepiej jakbyśmy miały ten sam tekst. ;-) Quote
agusiazet Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Co do tekstu nie ma sprawy, chętnie się podepnę do gotowca:) Quote
PaulinaT Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 agusiazet napisał(a):Co do tekstu nie ma sprawy, chętnie się podepnę do gotowca:) cfffaniara :smokin: Quote
supergoga Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Dziewczyny, wielkie dzięki. Nie wyrabiam sama - i jeśli pomożecie - to będę Wam ogromnie wdzięczna. Może to i dobry pomysł - chyba jedyny. Jeszcze raz będę wysyłąła sunię do Niemieckich Fundacji - może wreszcie ktoś ją wypatrzy. Quote
agusiazet Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ok, Paulina T pisz tekst, wysyłam mi na skrzynkę i od jutra do dzieła, ja od końca, Ty od przodu:) Quote
PaulinaT Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 agusiazet napisał(a):Nadal czekam na tekst!!! nie mam czekać??? a dlaczego sama nie napiszesz? mnie trochę nie było i miałam nadzieje, że coś będzie a tu klops na szczęście zaczynam urlop więc czasu będę miała od poniedziałki więcej Quote
PaulinaT Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Oto co naprędce napisałam. TINA – ma około 3 lat. Trafiła pod opiekę Fundacji Animalia, gdy razem z trójka szczeniaków i samcem Mrukiem błąkała się w okolicy domków jednorodzinnych w Poznaniu. Jej dzieci juz dawno trafiły do domów a Tina od roku czeka w hotelu na swoją szansę. Niestety brak stałych deklaracji i wysoki koszt pobytu sprawiają, że los Tiny jest niepewny. A jeśli skończą się pieniądze czy będzie musiała trafić do schroniska? To ją zabije... Błagamy o pomoc - w szukaniu domu i w utrzymaniu Tiny. Oto jej wątek: http://www.dogomania.pl/newreply.php...8553&noquote=1 Tina zasłużyła na nasza pomoc i na dom... PaulinaT Potrzeba mi tylko instrukcji, gdzie teraz na forum można znaleźć zakładkę z użytkownikami - gdyż niestety po kolejnych zmianach i utrudnieniach nie umiem jej znaleźć... :/ Quote
Recommended Posts