Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że sienie zniechęcili... ale z drugiej strony jeśli tak to ich strata.
Oby się szybko inni chętni znaleźli... Szkoda suni, żeby tyle czekała.

Posted

Byłam dzisiaj w hoteliku. Tinkę wyściskałam. Pobiegała panienka z dogiem Grandem - pełna zgoda a biegali razem pierwszy raz. Było sporo osób - a Tinka taka radosna. Uśmiechnięta.
Niezwykle pozytywny pies.
Poprzytulałam małą no i fotki zrobiłam. Wstawię później, jak zdążę lub jutro.

DOmku Tinki, nie każ jej dłużej czekać.

Posted

Rezydent hotelowy. Grand jest po prostu boska siła spokoju. Siadł półdupkiem na ławce obok nas i siedział. :evil_lol:
On socjalizuje naszą Korę. Nie reaguje na awantury i zaczepki i dzisiuaj oba psy łaziły sobie razem i nic...

Posted

Będą w hoteliku ostatnio zrobiłam Tince fotki. Ona taka żywa jest, że było trudno, ale Grando pomagał.
A, i Tinka miała wizytę, może coś z tego będzie. Trzymajcie kciuki.

I coś dla PaulinyT - z Grandem

A tak się bawimy

Posted

Na zdjęciach Tinka wygląda na niezwykle radosnego psiaka i przpuszczam, że taka właśnie jest. Zasługuje na wspaniały domek, dlatgo zaciskam kciuki najmocniej jak mogę za tę wizytę.

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z miłą rodzinka w sprawie Tiny. Byli ją odwiedzić w hoteliku. Spodobali się sobie nawzajem. Jutro mam mieć potwierdzenie, czy sunie pojedzie w połowie maja do nowego domku. Pod Poznaniem. Kciuki trzymamy.

Posted

Dostałam potwierdzenie - Tinka w połowie maja jedzie do domku. Państwo biorą wówczas po kolei specjalnie urlop wychowawczy, żeby powoli wdrażać sunię do nowego życia. Niedaleko domu sa łąki, las - będzie miała chyba super domek. Karinie też się Państwo bardzo, bardzo podobali.
Do czasu finalizacji adopcji - kciuki.

Posted

No proszę jaki super domek dla Tinki się kroi. A ja nie wzięłam urlopu wychowawczego i teraz mam tego skutki. Trzymamy kciuki za domek dla suni (ja i dwie suńki) i pozdrawiamy nowych Opiekunów :loveu: