Jump to content
Dogomania

Nela zamieszkała w Przyborowie koło Nowej Soli ! Staruszka Nela - damy radę jej pomóc ? Juz bezpieczna w hoteliku u kikou

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, helli napisał:

Poproszę więc o nr konta

Sie robi :) Zaraz wyślę wszystkim, którzy zadeklarowali pomoc dla suni.

Posted

Dobry wieczór nocnym Markom i nie tylko nocnym. Na prośbę Havanki, tymczasowo zrobiłam suni banerek. Jeśli już będzie imienna, to uaktualnię go. Banerek jest już podlinkowany 

bezimienna_-1.png

Wygodniej byłoby mi sunię wspomagać jednorazowo co jakiś czas, ale rozumiem, że co stała, to stała. Niewiele mogę zadeklarować, bo tylko 10zł. stałej. W grudniu ewentualnie mogę suni odpalić coś z nagrody. Mam nadzieję, że Antoni da...

Posted
9 minut temu, iwstar58 napisał:

Dobry wieczór nocnym Markom i nie tylko nocnym. Na prośbę Havanki, tymczasowo zrobiłam suni banerek. Jeśli już będzie imienna, to uaktualnię go. Banerek jest już podlinkowany 

bezimienna_-1.png

Wygodniej byłoby mi sunię wspomagać jednorazowo co jakiś czas, ale rozumiem, że co stała, to stała. Niewiele mogę zadeklarować, bo tylko 10zł. stałej. W grudniu ewentualnie mogę suni odpalić coś z nagrody. Mam nadzieję, że Antoni da...

Witaj!

Dziękuję pięknie za stałą deklarację!

I za piękny banerek - to zdjęcie łapie za serducho !

Posted
1 godzinę temu, MALWA napisał:

Witaj!

Dziękuję pięknie za stałą deklarację!

I za piękny banerek - to zdjęcie łapie za serducho !

Witaj MALWA, no właśnie łapie, już miałam się wstrzymać ze stałymi zobowiązaniami...a tu łapie. Szczególnie te starsze psiaki łapią.

Posted

Dostałam informację od kikou  - koszt miesięczny za hotelik to 250 zł + koszty weterynaryjne.

Poprosiłam o dwa dni cierpliwości.

Rozesłałam dzisiaj sporo zaproszeń liczę, ze ktoś przyjdzie do suczydła.

Na razie z deklaracją Iwstar58 mamy stałych deklaracji  30 zł........., a to oznacza, ze brakuje nam co miesiąc 220 zł.

Nie możemy zostać z nadzieją, ze ktoś wpłaci lub nie. Bez pełnych deklaracji suczka zostanie w schronisku.

Do wtorku muszę wiedzieć więcej, niestety.

Posted

Ewu ma od dzisiaj już 12 psów na swoim utrzymaniu i 9 szczeniaków znalezionych w kartonie pod sklepem.... nie da rady ponieść koszty kolejnych psów, na które zaraz skończą się jednorazowe wpłaty.

Ja tez płace deklaracje na kilka psów tu na dogo, wspomagam jednorazowymi. Pomagam 2 fundacjom.

Zadeklarowałam dla suczydła 20 zł stałej, i na wątku szczeniaków Foksa i Figi zdecydowałam sie opłacic PDT dla Foksika, bo Figa niby miała próbny dom.

Przeznaczyłam na to 150 zł. Teraz Figa po 2 dniach wróciła i gdzie miałyśmy ją dać, do schronu ? Dałyśmy tez do PDT, trzeba za to dać 300 zł. Tam nie ma żadnych deklaracji.......................

Kiepsko to wszystko wygląda.......................

Posted
42 minuty temu, iwstar58 napisał:

bezimienna_-1.png

Nie mogę wkleić banerka. Nie podświetla się. W ustawieniach robię wklej obraz i zapisz i nic.

Posted
11 minut temu, MALWA napisał:

Nie mogę wkleić banerka. Nie podświetla się. W ustawieniach robię wklej obraz i zapisz i nic.

Masz wklejone oba banerki, ale z poprzedniego banerku został Ci jakiś śmiecik :)

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Masz wklejone oba banerki, ale z poprzedniego banerku został Ci jakiś śmiecik :)

Dzięki, już mam oba banerki. Smecika nie widzę.

Posted
46 minut temu, MALWA napisał:

Dostałam informację od kikou  - koszt miesięczny za hotelik to 250 zł + koszty weterynaryjne.

Poprosiłam o dwa dni cierpliwości.

Rozesłałam dzisiaj sporo zaproszeń liczę, ze ktoś przyjdzie do suczydła.

Na razie z deklaracją Iwstar58 mamy stałych deklaracji  30 zł........., a to oznacza, ze brakuje nam co miesiąc 220 zł.

Nie możemy zostać z nadzieją, ze ktoś wpłaci lub nie. Bez pełnych deklaracji suczka zostanie w schronisku.

Do wtorku muszę wiedzieć więcej, niestety.

Przyklejam jeszcze raz, by było to widoczne dla tych, którzy odwiedza nad jutro.

Posted
42 minuty temu, MALWA napisał:

Ewu ma od dzisiaj już 12 psów na swoim utrzymaniu i 9 szczeniaków znalezionych w kartonie pod sklepem.... nie da rady ponieść koszty kolejnych psów, na które zaraz skończą się jednorazowe wpłaty.

Ja tez płace deklaracje na kilka psów tu na dogo, wspomagam jednorazowymi. Pomagam 2 fundacjom.

Zadeklarowałam dla suczydła 20 zł stałej, i na wątku szczeniaków Foksa i Figi zdecydowałam sie opłacic PDT dla Foksika, bo Figa niby miała próbny dom.

Przeznaczyłam na to 150 zł. Teraz Figa po 2 dniach wróciła i gdzie miałyśmy ją dać, do schronu ? Dałyśmy tez do PDT, trzeba za to dać 300 zł. Tam nie ma żadnych deklaracji.......................

Kiepsko to wszystko wygląda.......................

jak wyżej....................

Posted
9 godzin temu, iwstar58 napisał:

bezimienna_-1.png

Iwstar58, bardzo Ci dziękuję !!! Sunia i jej banerek "łapią za serce". 

Posted
3 minuty temu, MALWA napisał:

Rozesłałam wczoraj ponad 100 zaproszeń na wątki i mam nadzieję,że ktoś tu jeszcze przyjdzie.

Po takiej ilości zaproszeń też mam taką nadzieję :)