elik Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Bardzo proszę i zapraszam do sprawdzania prawidłowości (albo i nie :) ) prowadzonych rozliczeń finansowych. Każdą nieprawidłowość proszę zgłaszać na PW. Dziękuję bardzo :) Quote
b-b Posted December 8, 2017 Author Posted December 8, 2017 3 godziny temu, Anula napisał: I to jest najcudowniejsze co może być.Na wolności,w normalnych warunkach,dobrym jedzeniu.Teraz tylko do szczęścia brakuje domku ale i on będzie. Uwielbiam oglądać zdjęcia naszych psiaczków takich,szczęśliwych,radosnych.Niestety nie wszystkie otrzymają taki dar wolności tylko szczęściarze i to jest najsmutniejsze. Z jednej strony serce się raduje,z drugiej krwawi. Ja ciągle myślę o tych, które tam zostały. Pamiętam nawet większość zdjęć...i to wciąż boli. 1 godzinę temu, elik napisał: Dzisiaj tj. 8.12. konto naszego chłopaczka wzbogaciło się znacznie o poniższe wpłaty: .................15,00 - Olena84 .................40,00 - elik (wpłata na konto mojej podopiecznej która ma już swój DS) .................71,66 - nadpłata z bazarku transportowego .... .............8,34 - Anula .................20,00 - Nesiowata Bardzo serdecznie dziękujemy Pięknie dziękujemy :) 1 Quote
elik Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Kochani, wielka radość z samego rana. Bagduniu, tak martwiłaś się o finanse Teosia, że mamy zbyt mało deklaracji. Otóż przed chwilą miałam telefon z Holandii, tak, tak z Holandii i rozmawiałam z Panem Mateuszem, Człowiekiem wielkiego serca, który chce pomóc naszemu Teosiowi. Złożył miesięczną deklaracje w wysokości 50,00 zł. SMSem posłałam nr konta Teosia. Wyobrażacie sobie moje zdziwienie w pierwszej chwili? Ktoś z Holandii dzwoni, że chce pomóc biednemu Teosiowi! Niesamowite i jakie wspaniałe. Nr telefonu podała Panu Mateuszowi Jego Mama, która na dogo pomaga psiakom bezdomniakom. Wielkie dzięki Pani Anno. Ma Pani wspaniałego Syna. Panie Mateuszu ogromnie dziękujemy za wspaniały gest i serdecznie pozdrawiamy całą Pana Rodzinę. 4 Quote
anica Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 23 godziny temu, Anula napisał: I to jest najcudowniejsze co może być.Na wolności,w normalnych warunkach,dobrym jedzeniu.Teraz tylko do szczęścia brakuje domku ale i on będzie. Uwielbiam oglądać zdjęcia naszych psiaczków takich,szczęśliwych,radosnych.Niestety nie wszystkie otrzymają taki dar wolności tylko szczęściarze i to jest najsmutniejsze. Z jednej strony serce się raduje,z drugiej krwawi. Wiem, Anulko o czym mówisz... niestety! też jak ,pomyślę o tych ,które zostały .. że tak mało ,jest nas....a tak dużo nieszczęścia... ja za cały dramat, psów ze schroniska ,winię ludzi!.. jakimi oni są ludźmi??? czy to są ludzie??? Buziak Panie Mateuszu 1 Quote
elik Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 6 minut temu, anica napisał: Wiem, Anulko o czym mówisz... niestety! też jak ,pomyślę o tych ,które zostały .. że tak mało ,jest nas....a tak dużo nieszczęścia... ja za cały dramat, psów ze schroniska ,winię ludzi!.. jakimi oni są ludźmi??? czy to są ludzie??? Buziak Panie Mateuszu Ja też! No właśnie, czy to są ludzie ???? No to podwójny, bo ode mnie także :) 1 Quote
b-b Posted December 9, 2017 Author Posted December 9, 2017 4 godziny temu, elik napisał: Kochani, wielka radość z samego rana. Bagduniu, tak martwiłaś się o finanse Teosia, że mamy zbyt mało deklaracji. Otóż przed chwilą miałam telefon z Holandii, tak, tak z Holandii i rozmawiałam z Panem Mateuszem, Człowiekiem wielkiego serca, który chce pomóc naszemu Teosiowi. Złożył miesięczną deklaracje w wysokości 50,00 zł. SMSem posłałam nr konta Teosia. Wyobrażacie sobie moje zdziwienie w pierwszej chwili? Ktoś z Holandii dzwoni, że chce pomóc biednemu Teosiowi! Niesamowite i jakie wspaniałe. Nr telefonu podała Panu Mateuszowi Jego Mama, która na dogo pomaga psiakom bezdomniakom. Wielkie dzięki Pani Anno. Ma Pani wspaniałego Syna. Panie Mateuszu ogromnie dziękujemy za wspaniały gest i serdecznie pozdrawiamy całą Pana Rodzinę. Jest wiele wątków na dogo gdzie psiaki potrzebują pomocy tym bardziej jestem wdzięczna za pomoc dla Teosia! Pani Anno bardzo dziękujemy! Tak jak Ela napisała ma Pani WSPANIAŁEGO Syna! Panie Mateuszu dziękujemy, że zechciał Pan nam pomóc. Proszę przyjąć ode mnie wirtualnego, takiego matczynego buziaka w policzek :) 1 Quote
Havanka Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 7 godzin temu, elik napisał: Kochani, wielka radość z samego rana. Bagduniu, tak martwiłaś się o finanse Teosia, że mamy zbyt mało deklaracji. Otóż przed chwilą miałam telefon z Holandii, tak, tak z Holandii i rozmawiałam z Panem Mateuszem, Człowiekiem wielkiego serca, który chce pomóc naszemu Teosiowi. Złożył miesięczną deklaracje w wysokości 50,00 zł. SMSem posłałam nr konta Teosia. Wyobrażacie sobie moje zdziwienie w pierwszej chwili? Ktoś z Holandii dzwoni, że chce pomóc biednemu Teosiowi! Niesamowite i jakie wspaniałe. Nr telefonu podała Panu Mateuszowi Jego Mama, która na dogo pomaga psiakom bezdomniakom. Wielkie dzięki Pani Anno. Ma Pani wspaniałego Syna. Panie Mateuszu ogromnie dziękujemy za wspaniały gest i serdecznie pozdrawiamy całą Pana Rodzinę. Dogomania to miejsce, gdzie czasem zdarzają się rzeczy, o których nam sie nie śniło. Często pomoc przychodzi niespodziewanie. Wiele razy się o tym przekonałam. Pan Mateusz i Jego Mama są tego przykładem. Proszę przyjąć również ode mnie podziękowania za wielkie serce i ogromne wsparcie Teosia. 1 Quote
elik Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Panie Mateuszu, dzięki Panu radość zawitała na wątek Teosia. Ponownie bardzo dziękuję 1 Quote
Tola Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 I ja przyłączam się do podziękowań dla pana Mateusza i Jego Mamy - to wspaniały gest i ogromna pomoc. Temu małemu, zabiedzonemu psikowi z ciężkiego schroniska gdzieś na wschodzie Polski na pewno nigdy nie śniło się nawet, że będzie miał tyle Dobrych Ludzi wokół siebie. Teoś już nigdy ne będzie samotny:) 3 Quote
Bogusik Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Wspaniała wiadomość! Pani Anno i Panie Mateuszu wielki pokłon w Waszą stronę za tak wielką pomoc dla Teosia :) 1 Quote
elik Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Wczoraj tj. 19.12. na konto Teosia wpłynęła kwota 50,00 zł od Pana Mateusza. Bardzo serdecznie dziękujemy Pan Mateusz powiedział wczoraj, że już wpłacił, ale nie zaglądałam wczoraj do banku, bo nie przypuszczałam, że wpłata tak natychmiast zamelduje sie na koncie Teo :) Quote
b-b Posted December 10, 2017 Author Posted December 10, 2017 2 godziny temu, elik napisał: Wczoraj tj. 19.12. na konto Teosia wpłynęła kwota 50,00 zł od Pana Mateusza. Jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJEMY :) Quote
b-b Posted December 10, 2017 Author Posted December 10, 2017 Kochani ! Zapraszam na kolejny bazarek dla Teosia :) Quote
b-b Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 Witamy w poniedziałek :) Czy Wy też tak macie??? ;) Quote
anica Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Ja tak mam!... niestety .. ale Dobrego poniedziałku i całego tygodnia wszystkim, życzę!... bo to może być ,całkiem Dobry poniedziałek! Quote
b-b Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 18 minut temu, anica napisał: Ja tak mam!... niestety .. ale Dobrego poniedziałku i całego tygodnia wszystkim, życzę!... bo to może być ,całkiem Dobry poniedziałek! Dzięki Aniu za życzenia - oby! To okaże się kiedy dotrę do pracy ;) Quote
anica Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Na szczęście dzisiaj wtorek, ja już się rozkręciłam! ...i tak nie było innego wyjścia 1 Quote
b-b Posted December 12, 2017 Author Posted December 12, 2017 25 minut temu, anica napisał: Na szczęście dzisiaj wtorek, ja już się rozkręciłam! ...i tak nie było innego wyjścia No tak...wyjścia nie mamy ;) Quote
Poker Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Ile Teoś ma w kłębie i ile waży ? Jak do dużych psów? Quote
b-b Posted December 12, 2017 Author Posted December 12, 2017 18 minut temu, Poker napisał: Ile Teoś ma w kłębie i ile waży ? Jak do dużych psów? Napisałam do Hani z prośbą o odpowiedź :) Quote
szafirka Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Waży 10 kg, w kłębie ma 43 cm. Do wszystkich psów Teoś jest pozytywnie nastawiony, zazwyczaj jednak uległy, np. je zawsze osobno, ponieważ nie umie pilnować swojej miski, a że zawsze ma lepsze rzeczy, to jest sporo chętnych :) Quote
elik Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 6 godzin temu, szafirka napisał: Waży 10 kg, w kłębie ma 43 cm. Do wszystkich psów Teoś jest pozytywnie nastawiony, zazwyczaj jednak uległy, np. je zawsze osobno, ponieważ nie umie pilnować swojej miski, a że zawsze ma lepsze rzeczy, to jest sporo chętnych :) Cwaniaczki. Czują na odległość w czyjej misce jest lepsze żarełko. Quote
Anula Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 7 godzin temu, szafirka napisał: Waży 10 kg, w kłębie ma 43 cm. Do wszystkich psów Teoś jest pozytywnie nastawiony, zazwyczaj jednak uległy, np. je zawsze osobno, ponieważ nie umie pilnować swojej miski, a że zawsze ma lepsze rzeczy, to jest sporo chętnych :) Nic dziwnego,że przyjechał do Ciebie taki wychudzony.Biedny Teoś.Dobrze,że je osobno i nikt mu wreszcie nie broni dostępu do jedzenia. Quote
Recommended Posts