Jump to content
Dogomania

By zdążyć przed zimą- ratujmy Radysiaki- Buźka, Granulka, Lotka, Żelek, Rosa, Tosia, Lalka wszystkie w SWOICH DOMACH

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, kiyoshi napisał:

ale masz Anula rozeznanie:) dzięki- to piszę i do sunia2000.

A to dzięki bazarom.

Do mila-ada mam tel.ale do sunia2000 nie mam.

Posted
18 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Ja mam 30min komunikacją publiczną... jeżeli więc ktoś chciałby moje towarzystwo... to kwestia dogadania się ;)

Tysiu..a sama się nie odważysz jesli nikogo nie znajde?

Posted
5 minut temu, kiyoshi napisał:

Tysiu..a sama się nie odważysz jesli nikogo nie znajde?

Raczej nie... nie mam za bardzo doświadczenia :( nie chciałabym brać takiej odpowiedzialności... 
Jak nie znajdziesz to dopytam Kobietę, która mnie wdraża w robienie wizyt - może będzie mogła... chociaż ostatnio wiem, że była w szpitalu...
Tyle, że ja jakoś do środy jestem we Wrocławiu. :(

Posted

Trzymam kciuki za dom dla Tosi.

Zawsze mnie dziwi, czemu niektórzy ludzie (niezależnie od wieku) chcą młode psiaki.

Np. do roku, a jak jakiś ma 1,5  lub 2 to już za dużo.

• Upvote 1
Posted

Wyobraźcie sobie ,że ta 70.letnia pani zadzwoniła w sprawie dziewięcioletniej  Igi ,która jest u anecik i jestem poproszona o wizytę dla niej. A jest to dokładnie drugi koniec miasta dla mnie.

Widać , dotarło do pań,że nie powinny brać młodego psa.

Trzymam kciuki za dobry domek dla Tosi.

• Upvote 1
Posted
17 minut temu, Poker napisał:

Wyobraźcie sobie ,że ta 70.letnia pani zadzwoniła w sprawie dziewięcioletniej  Igi ,która jest u anecik i jestem poproszona o wizytę dla niej. A jest to dokładnie drugi koniec miasta dla mnie.

coś Ty??? tak się ciesze, bo właśnie dziś rozmawiałam z Gabrysią i tak mi podsunęła, żeby pokazać Pani Ige i tak poczułam- że to mogłoby być To! I patrzcie- sprawdziło się:) suuuper! Bardzo sie ciesze!

tzn. ja nie podsunęłam Pani Igi, żeby było jasne, bo z Gabrysią rozmawiałam dosłownie godzine temu, ale dokładnie O TYM!

Posted
11 minut temu, kiyoshi napisał:

coś Ty??? tak się ciesze, bo właśnie dziś rozmawiałam z Gabrysią i tak mi podsunęła, żeby pokazać Pani Ige i tak poczułam- że to mogłoby być To! I patrzcie- sprawdziło się:) suuuper! Bardzo sie ciesze!

tzn. ja nie podsunęłam Pani Igi, żeby było jasne, bo z Gabrysią rozmawiałam dosłownie godzine temu, ale dokładnie O TYM!

Ojej, chyba wróżką zostanę.

Oby Iguni się udało, trzymam kciuki!!!

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Powodzenia Igusiu!

Posted

Kasia ma zdjęcia Rosy z nowego domu:) obiecała wstawić więc czekam z Wami cierpliwie:)

Lalka czuje sie znacznie lepiej. Kasia ma 'nosa' od razu rozpoznała że Lalka choruje na to samo co Rosa i potwierdziło się- gronkowiec złocisty. Na szczęscie antybiotyk dostała od razu ten który pomógł Rosie, więc leczenie od początku trafione i już widać ogromną poprawe. Mała pozbywa się kataru, kaszlu i wraca do sił, ma apetyt i Kasia mówiła, że jest wielkim pieszczochem:)

Kasiu- zapomniałam zapytać ile mam zwrócić za wymaz, więc napisz juz tutaj.

Dziś ma być póki co najmroźniejsza noc tej zimy......martwie się o nasze psiaki z przytuliska, o wszystkie te, o które nikt nie zadbał gdzieś na łańcuchach...o Radysiaki....psiaczki .... :( smutek-ruchomy-obrazek-0015.gif

Posted
1 minutę temu, kiyoshi napisał:

Dziś ma być póki co najmroźniejsza noc tej zimy......martwie się o nasze psiaki z przytuliska, o wszystkie te, o które nikt nie zadbał gdzieś na łańcuchach...o Radysiaki....psiaczki .... :( smutek-ruchomy-obrazek-0015.gif

Oby to była tylko jedna noc :((((((((((((

Posted
47 minut temu, Olena84 napisał:

miejmy nadzieje że wszystko będzie dobrze

U nas chyba temperatura nie spadla w nocy tak mocno jak zapowiadali ale w Radysach pewnie - 15 bylo :(

Dzisiaj o 17tej wizyta przedadopcyjna dla Tosi- prosze o kciuki

Posted
6 godzin temu, kiyoshi napisał:

U nas chyba temperatura nie spadla w nocy tak mocno jak zapowiadali ale w Radysach pewnie - 15 bylo :(

Dzisiaj o 17tej wizyta przedadopcyjna dla Tosi- prosze o kciuki

Trzymam kciuki z całych sił!!!

Posted

Wizyta dla Tosi wypadła bardzo dobrze, Pani wizytatorka wyszła zaprzyjaźniona z Panią Natalią:) :) ja tez się z wizytatorką zaprzyjaźniłam:) także fajnie wszystko:)

Tosia może się pakować- wyjedzie na swoje w piątek lub sobote:)

Bardzo się ciesze! Pani będzie słać zdjęcia i wieści, a rodzina okazała się dużo bardziej psiolubna niż myślałam;) Pani jak jeszcze mieszkała z rodzicami przygarnęli 3 pieski, a jej narzeczony ze swoimi rodzicami tez miał 2 bezdomniaczki...także są bardzo świadomi, empatyczni, a przynajmniej tak się zapowiadają:)

Posted

Świetnie, że Tosia trafia już do siebie :) Tak być powinno - chwila moment w DT/hoteliku i fruuu! do siebie.

Jak dobrze, że Lalka trafiła do Kasi i leczenie trafione. Zdrówka dla Lali, sunia w moim typie :)