Anula Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Nadeszły wpłaty dla Czesterka od Kochanych osób,którym los maluszka nie jest dla nich obojętny. jaguska-stała za XI koja-jednorazowa-50,00zł helli-stała za XI zuza57-jeddnorazowa-20,00zł Ogromnie dziękujemy. Prawie 60 zaproszeń wysłałam zapraszając na wątek i prosząc o pomoc finansową.7 osób zaoferowało pomoc.DZIĘKUJĘ. Quote
b-b Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Cału czas czytam wiadomości o Małym. Aniu zapisz i mnie na stałą 20zł dla malucha. Oby jego postępy były coraz lepsze<kciuki> Quote
Bgra Posted November 10, 2017 Author Posted November 10, 2017 2 godziny temu, kajtek napisał: I oby tak dalej :-). Krew w moczu pojawiła się pewnie wskutek mikrourazu przy cewnikowaniu. Ciągłe wprowadzanie ciała obcego =ciągłe nadkażanie i urazy ,masz rację,dziwię się wetowi,no ale cóż... 2 godziny temu, Anula napisał: Super wiadomości.Na początku pobytu u Anety,były koszmarne.Mam nadzieję,że ta passa minie bezpowrotnie. No a Czesterek mości się na kanapach i pcha się do łóżka bo jak każdy pies potrzebuje ciepła i kochania,przytulania. Też tak myślałam ale przyczyny mogą być różne.Dlatego nie byłam zachwycona ciągłym cewnikowaniem. Bliskości w kontaktach z człowiekiem teraz już mu nie zabraknie :) Quote
Bgra Posted November 10, 2017 Author Posted November 10, 2017 2 godziny temu, Anula napisał: Nadeszły wpłaty dla Czesterka od Kochanych osób,którym los maluszka nie jest dla nich obojętny. jaguska-stała za XI koja-jednorazowa-50,00zł helli-stała za XI zuza57-jeddnorazowa-20,00zł Ogromnie dziękujemy. Prawie 60 zaproszeń wysłałam zapraszając na wątek i prosząc o pomoc finansową.7 osób zaoferowało pomoc.DZIĘKUJĘ. Anulko to świetny wynik :) Każdy ma kogoś na utrzymaniu,kogoś wspiera,komuś kibicuje,nie jeden Czester w potrzebie, a mimo to taka ilość dobrych dusz malucha wspiera :) Dziękuję i ja serdecznie ! 44 minuty temu, b-b napisał: Cału czas czytam wiadomości o Małym. Aniu zapisz i mnie na stałą 20zł dla malucha. Oby jego postępy były coraz lepsze<kciuki> Hej Bogdusiu :) ciągle mamy nadzieję na lepsze jutro dla Czesterka :) Ja też podziękuję za dwie dychy stałej ! Quote
ona03 Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Odwiedzam w święto Czesterka, co tam u niego ? Quote
Tyśka) Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 I ja zaglądam... nie mam jak pomóc, ale zaglądam regularnie. Quote
Anula Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 22 godziny temu, b-b napisał: Cału czas czytam wiadomości o Małym. Aniu zapisz i mnie na stałą 20zł dla malucha. Oby jego postępy były coraz lepsze<kciuki> Bogduniu,stokrotne dzięki za stałą deklarację dla Czesterka.Jesteś Kochana.Zaraz zapiszę. Dane do przelewu raczej masz.W tytule:Czester-stała-nick Quote
Bgra Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 23 minuty temu, ona03 napisał: Odwiedzam w święto Czesterka, co tam u niego ? Czesterek ustawił się w kolejce po smaczki,no nie może ich jeść,trochę kupale zrobiły się rzadsze,bez dramatu jednak. 22 minuty temu, Tyś(ka) napisał: I ja zaglądam... nie mam jak pomóc, ale zaglądam regularnie. Pomagasz swoją obecnością :) i tym samym podbijasz wątek,może przez trafi do domku stałego,kto wie :) 7 minut temu, Anula napisał: Bogduniu,stokrotne dzięki za stałą deklarację dla Czesterka.Jesteś Kochana.Zaraz zapiszę. Dane do przelewu raczej masz.W tytule:Czester-stała-nick :) Quote
Bgra Posted November 12, 2017 Author Posted November 12, 2017 Czesterek pozdrawia niedzielnie :) kupka wróciła do normy,ta popo smaczku ;) no teraz jak już to tylko kawalątek paróweczki :) Ogłoszenia nadal wstrzymane,zobaczymy po wizycie u weta. To cudowny pies,Anetka się go nachwalić nie może,grzeczny,usłuchany,miły,przytulak,same zalety :) wierzę,że znajdzie domek stały. 2 Quote
Figunia Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Sledze od poczatku Wasza walke o tego cudownego piesia. Jestem pelna podziwu, uznania, ale coz Wam po tych slowach. Też wierze, ze znajdzie sie ktos, kto Czesterka pokocha i da mu ds. Nie takie cuda sie tu widziało... Tymczasem trzymam wciąż mocne kciuki za Jego szczesliwe dalsze zycie i za wspaniale Opiekunki, te bliskie, na wyciągnięcie ręki i te, które pomagają z daleka. 1 Quote
Bgra Posted November 12, 2017 Author Posted November 12, 2017 1 godzinę temu, Figunia napisał: Sledze od poczatku Wasza walke o tego cudownego piesia. Jestem pelna podziwu, uznania, ale coz Wam po tych slowach. Też wierze, ze znajdzie sie ktos, kto Czesterka pokocha i da mu ds. Nie takie cuda sie tu widziało... Tymczasem trzymam wciąż mocne kciuki za Jego szczesliwe dalsze zycie i za wspaniale Opiekunki, te bliskie, na wyciągnięcie ręki i te, które pomagają z daleka. Aniu dziękuję ze jesteś z nami :) Prawda kochana,bez tylu dobrych dusz nie dałoby się Czesterskowi pomóc :) a już sama Anetka ,no nie chcę się powtarzać ! trzymaj słońce,trzymaj kciuki :) Quote
ona03 Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 18 godzin temu, Bgra napisał: Czesterek pozdrawia niedzielnie :) kupka wróciła do normy,ta popo smaczku ;) no teraz jak już to tylko kawalątek paróweczki :) To cudowny pies,Anetka się go nachwalić nie może,grzeczny,usłuchany,miły,przytulak,same zalety :) wierzę,że znajdzie domek stały. Ze smaczków to chyba tylko ciasteczka wątróbkowe, pieczone przez niektóre cioteczki pozostaną Czesterkowi, ale też tylko te twarde. Jak się wszystko unormuje to może ktoś się zakocha w przytulaku :) 2 Quote
ewu Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 20 godzin temu, Bgra napisał: Czesterek pozdrawia niedzielnie :) kupka wróciła do normy,ta popo smaczku ;) no teraz jak już to tylko kawalątek paróweczki :) Ogłoszenia nadal wstrzymane,zobaczymy po wizycie u weta. To cudowny pies,Anetka się go nachwalić nie może,grzeczny,usłuchany,miły,przytulak,same zalety :) wierzę,że znajdzie domek stały. Jak dobrze ,że już jest lepiej. Kochany maluch:) Quote
Bgra Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 8 godzin temu, ona03 napisał: Ze smaczków to chyba tylko ciasteczka wątróbkowe, pieczone przez niektóre cioteczki pozostaną Czesterkowi, ale też tylko te twarde. Jak się wszystko unormuje to może ktoś się zakocha w przytulaku :) Czester w parówkach ma przemycane leki ,to musi mu wystarczyć . Potem faktycznie może psiastka :) sama też piekę :) 7 godzin temu, ewu napisał: Jak dobrze ,że już jest lepiej. Kochany maluch:) Jutro jedziemy do malucha,potwierdziłam wizytę u mojego weta. Trzymajcie kciuki ! :) Quote
Anula Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Będę trzymać kciuki i będę myślami z Wami.O której jest zaplanowana wizyta? Nadeszła pomoc finansowa od Aldrumka-jednorazowa deklaracja i od b-b stała deklaracja.Ślicznie dziękujemy. 2 Quote
Bgra Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 1 godzinę temu, Anula napisał: Będę trzymać kciuki i będę myślami z Wami.O której jest zaplanowana wizyta? Nadeszła pomoc finansowa od Aldrumka-jednorazowa deklaracja i od b-b stała deklaracja.Ślicznie dziękujemy. Wyruszamy o 8-tej,wizyta potwierdzona,dojedziemy na 11:00 Cieszę się,z każdej złotówki ,bo to wiano Czesterka to szansa na spokojne życie. Zrzutka się też podniosła,mamy w tej chwili 1285 zł . Już nie wiem jak dziękować Wam za wszystko ! Quote
Bogusik Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 1 godzinę temu, Bgra napisał: Wyruszamy o 8-tej,wizyta potwierdzona,dojedziemy na 11:00 Cieszę się,z każdej złotówki ,bo to wiano Czesterka to szansa na spokojne życie. Zrzutka się też podniosła,mamy w tej chwili 1285 zł . Już nie wiem jak dziękować Wam za wszystko ! Kciuki będę mocno zaciskać! Wczoraj jak zaglądałam na zrzutę to jeszcze było 940,00zł,a dzisiaj już tyle :) Siła udostępniania działa...! 2 Quote
Bgra Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 18 minut temu, Bogusik napisał: Kciuki będę mocno zaciskać! Wczoraj jak zaglądałam na zrzutę to jeszcze było 940,00zł,a dzisiaj już tyle :) Siła udostępniania działa...! Kciuki zawsze się przydają :) dzięki ! tak to działa,im więcej ludzi zobaczy tym większa szansa :) czuję,że maczałaś w tym palce :) dzięki! 1 Quote
tomcug Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Podczytuję, mam nadzieje na lepsze jutro dla Czesterka. Swoją drogą piękne imię mu nadałyście :) Quote
Bogusik Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 1 godzinę temu, tomcug napisał: Podczytuję, mam nadzieje na lepsze jutro dla Czesterka. Swoją drogą piękne imię mu nadałyście :) Każdy kto jest na wątku Czesterka ma jakieś zasługi,a każda z nich,to podmuch wiary i nadziei w lepsze jutro....:) Anetka nadała mu to imię i wszystkim przypadło do gustu :) Quote
ona03 Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Czesterku trzymamy kciuki, niech się wszystko unormuje :) Quote
b-b Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 7 godzin temu, ona03 napisał: Czesterku trzymamy kciuki, niech się wszystko unormuje :) O tak !!! Quote
Anula Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Kochani.Brakuje sporo do opłacenia miesięcznego pobytu Czesterka w DT.Może ktoś wspomoże maluszka 10,00zł stałą deklaracją.Czesterek by miał opłacony pobyt 1/2 kwoty.Bardzo proszę.To tak nie wiele a jednak tak dużo. Quote
Recommended Posts