elik Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 16 minut temu, ania75 napisał: A jak Braszka? Nie tęskni za Misiem... No właśnie. jak Braszka ? Bo on ma już nowa wielbicielkę ;) Quote
Poker Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Straciła wiernego przyjaciela , a może i kochanka. Quote
Murka Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 A Misio nadal bardzo grzeczny, na koty nie zwraca z uwagi, do psów coraz śmielszy, już się przypatruje z zainteresowaniem ich zabawom:) Quote
wiolhelm170 Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Ciekawe czy zacznie się bawić wkrótce. On jest raczej grzecznym psem tylko zywiolowym czasami. Myślicie czy mam się martwić o Braszkę? Nie było innego wyjścia z misiem, noce coraz zimniejsze... Quote
elik Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 2 godziny temu, wiolhelm170 napisał: Ciekawe czy zacznie się bawić wkrótce. On jest raczej grzecznym psem tylko zywiolowym czasami. Myślicie czy mam się martwić o Braszkę? Nie było innego wyjścia z misiem, noce coraz zimniejsze... Powinna jej przejść tęsknota. A może załatwisz jej nowego przyjaciela ? :) Quote
wiolhelm170 Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Eee no to by było bez sensu. Juz go miała. W obecnej sytuacji martwię się kto zaopiekuje się nią jak ja będę w szpitalu, wiec na pewno nie. Quote
elik Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Przed chwilą, wiolhelm170 napisał: Eee no to by było bez sensu. Juz go miała. W obecnej sytuacji martwię się kto zaopiekuje się nią jak ja będę w szpitalu, wiec na pewno nie. Przeca żartuję :) Quote
wiolhelm170 Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Aaa,przepraszam, ja w stresie,nie załapałam Quote
elik Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 3 minuty temu, wiolhelm170 napisał: Aaa,przepraszam, ja w stresie,nie załapałam Nic to :) Nie masz powodu do stresu. Ciesz się, że psiurek już bezpieczny i nie będzie bałaganił na Twojej posesji, a sunia zapomni. Jest młoda, pozna jeszcze wielu kawalerów :) TZ przecież zadba o nią, gdy Ciebie nie będzie w domu. Quote
elficzkowa Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Dnia 7.10.2017 o 00:31, Murka napisał: Misio na razie trochę speszony, cichutki i grzeczny. Na spacery wychodzi chętnie, w domu czuje się bardzo dobrze:) Wet ocenił go na ok. 3 lata, waży 9,50 kg. Jakież było moje zdziwienie gdy (dopiero w domu) zauważyłam, że Misio jest krótkoogonkowy:) Koszty wet: 48 zł szczepienia (wirusówki + wścieklizna), 62 zł Vectra3D (na pchły i kleszcze) i odrobaczenie, 27 zł badanie i książeczka: https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/64f4248f3dcffa88 Poleciał przelew za Misia - łącznie 137 zł. Bardzo, bardzo się cieszę, że Misiaczek już bezpieczny. Z tym swoim cudnym uśmiechem powinien szybko znaleźć dom. Quote
Murka Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 A ja miałam już o Misia dzisiaj telefon, zdziwiłam się nieźle:) Dzwonił pan z Nasielska, bardzo mu się Misio spodobał, ale trochę zmartwiła go odległość. Powiedziałam oczywiście o możliwości transportu, pan ma się wybrać do schroniska i jak żadnego psiaka tam nie znajdzie to się będzie odzywał. Quote
wiolhelm170 Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Ooo. Murko a jak on się zachowuje? Powstrzymywalam się przed telefonem. Quote
Poker Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Misio nadaje się do adopcji? Musi iść do bardzo odpowiedzialnego domu ze względu na "wrodzone" włóczęgostwo. Quote
Murka Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Misio jest bardzo fajnym psiakiem, zaczyna już merdać ogonkiem (w domu już odchodzą małe tańce radości jak przychodzi czas spacerku). Zaczyna też "dawać głos", zwłaszcza jak wyprowadzam inne psiaki, pewnie boi się, żeby o nim nie zapomnieć:) Powoli się rozkręca. Jego ogonek wciąż mnie rozczula:) Ten dom w Nasielsku to akurat dla Misia chyba nie bardzo, ale dla jakiegoś schroniskowca to będzie raj na ziemi: dom na wsi, psy raczej podwórkowe, ale wstęp do domu zwłaszcza w zimie jest, pan miał dwa psy, ale jednego właśnie stracił w nieszczęśliwym wypadku i ten drugi tęskni za towarzyszem zabaw. Pan bardzo miły i czule opowiadał o psiakach, dlatego zachęciłam go odwiedzenia pobliskiego schroniska. Quote
wiolhelm170 Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Hmm wolałabym żeby w ogóle był w domu. Może poczekamy na kastrację i na inny domek? Co inni myślą? Quote
Anula Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 12 godzin temu, wiolhelm170 napisał: Hmm wolałabym żeby w ogóle był w domu. Może poczekamy na kastrację i na inny domek? Co inni myślą? Jeszcze nie jeden domek się zgłosi i będzie dylemat do którego domku dopasować Misia. 1 Quote
elik Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 6 godzin temu, Anula napisał: Jeszcze nie jeden domek się zgłosi i będzie dylemat do którego domku dopasować Misia. Też tak myślę :) Quote
Murka Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Mam jeszcze filmik, ale dziś już padam... jutro wrzucę. 2 Quote
Poker Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Piękny model na zdjęciach. Super do ogłoszeń. Quote
wiolhelm170 Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 Dzwoniłam dzisiaj do Murki. U Misia ok Ja jestem trochę zdziwiona, że Misio owszem bawi się, ale pluszakami a nie z innymi psiakami. Ogólnie jest grzeczny i spokojny. 1 Quote
Recommended Posts