Jump to content
Dogomania

Bo czy nierasowość przekreśla szansę na lepsze życie? Wcale nie! MISIO (teraz BRUGO) ma swoją Rodzinę! :)

Recommended Posts

Posted
13 minut temu, wiolhelm170 napisał:

Ok,elficzkowa nie popatrzylam na finanse.ok, gdzieś miałam konto murki to zapłacę 17 do Murki. 

Czyli ja zaraz robię przelew do Murki na 88 zł i Misio będzie rozliczony.

Posted

Dnia 24.11.2017 o 23:33, Tyś(ka) napisał:

Czyli Brugo nie ma już długów? Dobrze rozumiem?

Tak, Brugo bez długów. Na jego koncie 0 zł. Myślę, ze wiolhelm też już wpłaciła brakujące 17 zł.

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, elik napisał:

Patrząc teraz na niego trudno uwierzyć, że nie tak dawno błąkał się bezdomny po ulicach.

Od razu też przemknęło mi to przez myśl :)

Wszyscy, którzy się do tego szczęścia przyczynili PIĘKNIE DZIĘKUJĘ :)

hqdefault.jpg.b399663522d011250d838ceecba2244d.jpg

• 3 weeks later...
Posted

Brugo prezent na święta juz dostałeś, jest nim kochająca Cię rodzina. Życzę Ci wiec duuużo zdrowia, żebyś mógł się nią nacieszyć. Może podzielisz się wspomnieniami z pierwszych świat w domu?  Twojej rodzinie życzę wspaniałych świąt Bożego Narodzenia, wiele łask od dzieciątka Jezus, spokoju w sercu i wiele miłości. 

Posted

U Brugusia wszystko w porządku. Swięta i ferie spędza z cała rodziną.Błyskawicznie zaprzyjaźnił się z resztą psów. Niestety nasz najstarszy .17letni piesio choruje na cukrzycę i w ostatnim tygodniu miał takie skoki cukru, że na nic nie mieliśmy czasu. (kroplówki, badania, insulina, glukoza i tak w kółko. ).Dlatego nie pisaliśmy wcześniej, ale po infomracjach ile psów ucieka , ginie itp, chcemy donieść , że u Bruga wszystko ok. Zdjęcia  zamieścimy później, na spokojnie.

• Upvote 2
Posted

Bruguś Sylwestra przeżył bardzo spokojnie . Trochę o północy poszczekał na fajerwerki ,ale wcale nie był przerażony czy zestresowany. Potem wskoczył do łóżka i grzecznie zasnął.

Cytat

• Upvote 2