Istar19 Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 poleciała wczoraj stała dla Misia :) Trzymam kciuki za chętny domek ! Quote
Tyśka) Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 Od paru dni dostaję codziennie zapytania o Misia na OLX. Nawet dzisiaj. Zawszę odsyłam do Murki, mówiąc też że Murka ma inne psiaki, a Misiowi być może coś się szykuje... To niezwykłe, że wystarczyło psiaka umieścić do hoteliku i zainteresowanie jest spore (nie podmieniłam wszystkich zdjęć, bo zdjęcia Misio z sesji ma cudne, ale opis popodmieniałam). Jestem ciekawa jak wizyta... Quote
Poker Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Jestem, jestem. Możecie kciuki puścić. Jak było do przewidzenia, wizyta była tyko formalnością. Misiek będzie miał rewelacyjny dom u młodego pana Filipa. Warunki będzie miał bardzo dobre ,a najważniejsze ,że będzie miał miłość, którą przyszły pańcio chyba wyssał z mlekiem matki. Misiek chyba za tydzień pojedzie do Wrocławia i zacznie wielkomiejskie życie. P.Filip obiecał zamieszczać informacje i zdjęcia na wątku , bo tu zagląda. 3 Quote
Tyśka) Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 Fantastycznie! :) Bardzo się cieszę, że Misio w końcu zakończy tułaczkę. Tak mi leżał na sercu... A Pana Filipa witam bardzo ciepło na wątku! Quote
agat21 Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Hurraaa!! Oby więcej takich panów Filipów! 1 Quote
Murka Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 No i super:) Dzięki wielkie Poker za wizytę mimo tak emocjonalnego dla Ciebie tygodnia:) Quote
Radek Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 15 godzin temu, Poker napisał: Jak było do przewidzenia, wizyta była tyko formalnością. Misiek będzie miał rewelacyjny dom u młodego pana Filipa. Super wieści. Quote
Jo37 Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Wielokrotne gratulacje: dla Poker i jej córki z okazji narodzin wnuczki i córeczki, dla Misia z okazji przeprowadzki do DS i dla p.Filipa z okazji zdobycia nowego przyjaciela. 2 Quote
Murka Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Misio do domku pojedzie w piątek. TZ zawiezie go do Dębicy, a stamtąd z rodzicami p.Filipa wyruszy do Wrocławia:) Ranka po kastracji zabliźniła się bardzo ładnie, już Misia dwa dni temu uwolniłam z kołnierza, nie interesuje się już newralgicznym miejscem:) Quote
wiolhelm170 Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Super. Murko a co z chipowaniem? jak inni myślą? Chipujemy misia? Czy to już sprawa właściciela? Quote
elik Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 49 minut temu, wiolhelm170 napisał: Super. Murko a co z chipowaniem? jak inni myślą? Chipujemy misia? Czy to już sprawa właściciela? Misiu ma nature włóczęgi i myślę, że trzeba go zaczipować nie licząc na przyszły DS. Ale samo zaczipowanie nie rozwiązuje sytuacji. Trzeba także zarejestrować chłopaka. Ja rejestruje na siebie w bazie Safe-Animal koszt 39,00 zł. Niektórzy weterynarze sami rejestrują i wtedy nic to nie kosztuje. Trzeba tylko zapytać w jakiej bazie rejestruje. Jeśli nie w Safe-Animal, to lepiej zapłacić te 39,00 zł, bo to najlepsza, dostępna w Polsce, międzynarodowa baza https://www.safe-animal.eu/dla-wlascicieli-i-hodowcow Przyszły właściciel będzie mógł przerejestrować Misia na siebie, jeśli będzie tego chciał. Nie wszyscy przerejestrowują. 1 Quote
elficzkowa Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Też jestem za tym aby Misia zaczipować. Quote
Istar19 Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 też jestem za zachipowaniem i rejestracją na S-A. Krucho u mnie w tym miesiącu z kasą, ale mogę jeszcze na ten cel przelać skromne 10 zł (bo Misiu chyba na minusie? ) Quote
elik Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 9 minut temu, Istar19 napisał: też jestem za zachipowaniem i rejestracją na S-A. Krucho u mnie w tym miesiącu z kasą, ale mogę jeszcze na ten cel przelać skromne 10 zł (bo Misiu chyba na minusie? ) elficzkowa, czy mogłabyś przedstawić aktualne finanse Misia ? Jeśli będzie pod kreską to ujmę go w bazarku, który właśnie tworzę. Quote
elficzkowa Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Wpłaty na konto Misia: Istar19 - deklaracja na XI - 10 zł elik - deklaracja na XI i XII - 20 zł Dziękujemy Quote
elficzkowa Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 3 minuty temu, elik napisał: elficzkowa, czy mogłabyś przedstawić aktualne finanse Misia ? Jeśli będzie pod kreską to ujmę go w bazarku, który właśnie tworzę. Właśnie uzupełniłam rozliczenia Misia i faktycznie jest na minusie. Na chwilę obecną - 22 zł. Quote
Poker Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Ja myślę,że Misia dobrze by było zaczipować. Natomiast poprosić przyszłego właściciela , by poniósł koszty. Quote
wiolhelm170 Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Moja stała 100 zl wpłynie w tym tygodniu Quote
elik Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 10 godzin temu, Poker napisał: Ja myślę,że Misia dobrze by było zaczipować. Natomiast poprosić przyszłego właściciela , by poniósł koszty. Też tak myślę. Quote
Recommended Posts