Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

A co, nie lubisz tortów? :)

Jak dobry to lubię, ale przy takiej temperaturze to nawet lodowy chyba by mnie nie skusił. Nawet jeść się nie bardzo chce.

Posted
6 godzin temu, Murka napisał:

Grzesio czuje się coraz swobodniej:)

grzesio12.jpg

Grześ w pełni wyluzowany. 

Witaj Czarnulku, idziesz dziarsko do przodu, tylko patrzeć jak zawrócisz w głowie tej właściwej osobie. Niech to będzie jak najszybciej, bo przecież czas  ucieka szybko i nigdy nie daje się go dogonić.

• Like 1
Posted
Dnia 5.08.2018 o 22:50, Murka napisał:

Dziś coś nowego: Grześ bawił się chwilę piłeczką:) szybko się speszył i jak mu poturlałam to udał, że nie wie o co chodzi:)

super, że się rozkręca!

Dnia 7.08.2018 o 06:47, Nesiowata napisał:

Witaj Czarnulku. Trochę zaspałam, ale już jestem. 

Wczoraj udało mi się zrobić ogórki w keczupie i jestem prawie "wyrobiona". Jeszcze trochę  cukinii i będę wolna, jeśli nie będzie kolejnego telefonu.

tego nie słyszałam, a jakie to ogórki? 

Dnia 7.08.2018 o 07:56, Elisabeta napisał:

Nesiowata, ogórki w  keczupie bardzo apetycznie brzmią. serduszka.gif&key=a7aeaab7631f9c6cfa50997e381083bef2050458683fc793a292a688798d78b9

A czy Wy, kochani Grzesiowi wiecie, że jesteśmy na 100. stronie wątku Grzegorzahappy.gif

Ta ilość stron świadczy o tym, że Grześ ma wielu Przyjaciół i miłą atmosferę na wątku. happy.gif Nie jest tu sam na drodze do swojego Domku...

brawo za czujność! Mam nadzieje, że tort wszyscy zjedli?

18 godzin temu, Murka napisał:

Grzesio czuje się coraz swobodniej:)

grzesio12.jpg

ale on słodki!

Posted
19 godzin temu, Nesiowata napisał:

Już zapomniałeś, że jesteś psem pracującym?

Może nie zapomniał, tylko upał nie zachęca do aktywności;)

Posted
14 godzin temu, Nesiowata napisał:

Witaj Czarnulku - u nas dziś chłodniej i nawet deszcz pada. Jak dotąd - nie było nawałnic, przed którymi ostrzegały esme-y. Ale jeest zdecydowanie lepiej.

My wczoraj wracaliśmy samochodem i ściana deszczu, gałęzie na drogach, nic nie było widać, i błyski co ok 10 sekund, myślałam, że nie dojedziemy:(

Posted

Wczoraj dzwonił pan z Warszawy w sprawie adopcji Grzesia, strasznie przestraszony, powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej, nastąpiła cisza i pan powiedział tylko "środa", ja odpowiedziałam, że dobrze i proszę adres na smsa i cisza, pan chyba tej wizyty sie przestraszył

Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

a może ktoś z dogomaniaków się skusi;)

Obawiam się, że moja Gajula bardzo chciałaby zjeść Grzesia;)

• Like 1
Posted

Dobrej niedzieli Grzesiu. Dziś możesz sobie (przynajmniej rano) pobiegać bez zbędnego wysiłku. Warto skorzystać!

A telefony - cóż, zawsze bywają różne, takie jak i i ludzie, którzy nie bardzo wiedzą czego sami chcą.

• Like 1