Nadziejka Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Grzesienku sciskunaim smoku caluje w nioska i oczenka 1 Quote
Tyśka) Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 16 godzin temu, Elisabeta napisał: (...) i chyba pani Fotograf coraz lepsza w swoim fachu. (...) Myślę, że nie "chyba", a "na pewno" :) Ostatnie zdjęcia są świetne :) Zaglądam do Grzesia, zwłaszcza że ktoś zdradził się na innym wątku, że gdyby się dało, to by mi podrzucił Grzesia ;). Bardzo chętnie, tylko gdzie ja bym pomieściła? I Grześ, i Pomadka, i Blekuś, i Mimi... i Roxi... :)) hehe. 1 Quote
Elisabeta Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do Grzesia, zwłaszcza że ktoś zdradził się na innym wątku, że gdyby się dało, to by mi podrzucił Grzesia ;). Bardzo chętnie, tylko gdzie ja bym pomieściła? I Grześ, i Pomadka, i Blekuś, i Mimi... i Roxi... :)) hehe. Ale fajna Gromadka... Tysiu, to przecież nie są duże psiaki. Pomyśl. Dobrego dnia dla Wszystkich. 1 Quote
Nesiowata Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 Witaj Czarny Amancie. Pilnuj swojego haremu i dbaj o wychowanie młodych. I nie zapominaj o domowych porządkach. 1 Quote
Olena84 Posted May 17, 2018 Author Posted May 17, 2018 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Myślę, że nie "chyba", a "na pewno" :) Ostatnie zdjęcia są świetne :) Zaglądam do Grzesia, zwłaszcza że ktoś zdradził się na innym wątku, że gdyby się dało, to by mi podrzucił Grzesia ;). Bardzo chętnie, tylko gdzie ja bym pomieściła? I Grześ, i Pomadka, i Blekuś, i Mimi... i Roxi... :)) hehe. Serio? Fotki jak fotki, nie mam talentu ale miło;) To kiedy zawozić?;) Quote
Tyśka) Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 7 godzin temu, Elisabeta napisał: Ale fajna Gromadka... Tysiu, to przecież nie są duże psiaki. Pomyśl. Dopiero będę mogła myśleć, jak będę na swoim :) 3 godziny temu, Olena84 napisał: Serio? Fotki jak fotki, nie mam talentu ale miło;) To kiedy zawozić?;) Grześ wygląda bardzo korzystnie na zdjęciach: uśmiechnięty, widać jego sylwetkę, no super :) :) Quote
elik Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 Po dłuższej przerwie zaglądam do Grzesia. Wypiękniał Chłopaczek :) I spokojniejszy jakby :) Do domku czas Grzesiu, do domku :) Quote
Nesiowata Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Witaj Grzesiu i pamiętaj o swoich "obowiązkach". Quote
Elisabeta Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 12 godzin temu, elik napisał: ... Do domku czas Grzesiu, do domku :) Też tak uważam, Grzesiu. Dobrego piątku dla Grzesiowych Przyjaciół. Quote
Olena84 Posted May 18, 2018 Author Posted May 18, 2018 23 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Dopiero będę mogła myśleć, jak będę na swoim :) Grześ wygląda bardzo korzystnie na zdjęciach: uśmiechnięty, widać jego sylwetkę, no super :) :) oby ktoś to zobaczył i docenił, moim zdaniem on tak pokochał miejsce gdzie jest ze wyjście na zewnątrz jest mu kompletnie do niczego nie potrzebne;) ale potem jakoś sie "wyluzowuje" i sobie obserwuje wszystko - rowerów sie boi a głośniejsze samochody go już nie stresują. 18 godzin temu, elik napisał: Po dłuższej przerwie zaglądam do Grzesia. Wypiękniał Chłopaczek :) I spokojniejszy jakby :) Do domku czas Grzesiu, do domku :) Trochę się już martwiłam:( 7 godzin temu, Nesiowata napisał: Witaj Grzesiu i pamiętaj o swoich "obowiązkach". Grześ pamięta, ale będzie jadł mniejszą porcje także będzie foch 6 godzin temu, Elisabeta napisał: Też tak uważam, Grzesiu. Dobrego piątku dla Grzesiowych Przyjaciół. Elisabeta a może Ty dla suni towarzysza weźmiesz?> Quote
Olena84 Posted May 18, 2018 Author Posted May 18, 2018 Chciałam napisać o postępie Grzesia - niby nic a jednak dużo. Grześ i Wiki boją się mopa i jak jest sprzątanie to uciekają i się stresują, a w środę Grześ w ogóle się mopem nie przejął i leżał na posłanku "rozwalony" i ani myślał uciekać. Cieszymy sie bardzo! 3 Quote
elik Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 3 godziny temu, Olena84 napisał: . . . Trochę się już martwiłam:( . . . A czym ? Quote
elik Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 3 godziny temu, Olena84 napisał: Chciałam napisać o postępie Grzesia - niby nic a jednak dużo. Grześ i Wiki boją się mopa i jak jest sprzątanie to uciekają i się stresują, a w środę Grześ w ogóle się mopem nie przejął i leżał na posłanku "rozwalony" i ani myślał uciekać. Cieszymy sie bardzo! Grzesiu gratulacje!!! Odwaga to podstawa :) Quote
Elisabeta Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 3 godziny temu, Olena84 napisał: Elisabeta a może Ty dla suni towarzysza weźmiesz?> Grześ musi mieć Dom z ogrodem, a ja mieszkam w bloku... A i tak nie przeszłabym pomyślnie wizyty PA. Postęp Grzesia bardzo cieszy i wcale to nie takie "niby nic", Olenko. Grzesiu, jesteś bardzo dzielny. Quote
Olena84 Posted May 18, 2018 Author Posted May 18, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: A czym ? Że dawno Cię u nas nie było 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Grześ musi mieć Dom z ogrodem, a ja mieszkam w bloku... A i tak nie przeszłabym pomyślnie wizyty PA. Postęp Grzesia bardzo cieszy i wcale to nie takie "niby nic", Olenko. Grzesiu, jesteś bardzo dzielny. Musi, pamiętam jak jechaliśmy do Warszawy i chodził tam zestresowany ale sam, a teraz bardzo nie lubi wyjść poza ogrodzenie, on tak pokochał to miejsce gdzie jest, że przeraża go że wyjdzie i nie wróci, jak wracaliśmy ostatnio to migiem poleciał do domu. Z jednej strony czekam aż w końcu ktoś zadzwoni a z drugiej ... nie wyobrażam sobie jak on to przeżyje, ale tak już jest że psiaki kochają domy tymczasowe i muszą je puszczać, z drugiej strony w Radysach już byłby uśpiony a na pewno nikt by go tam nie wypatrzył 30 minut temu, agat21 napisał: Brawo Grzesiu! Heros z ciebie rośnie :) Heros lowelas opiekun odkurzacz, co kto lubi;) Quote
Radek Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Przed chwilą, Olena84 napisał: rowerów sie boi a głośniejsze samochody go już nie stresują. Oczywistym jest, że rowery są straszne. Spytajcie mojej małej mordki;) Przed chwilą, Olena84 napisał: on tak pokochał to miejsce gdzie jest, że przeraża go że wyjdzie i nie wróci, jak wracaliśmy ostatnio to migiem poleciał do domu. Przypomina tym zachowaniem moją poprzednią sunię, Saruśkę. Przez pierwsze tygodnie u nas zupełnie nie chciała chodzić. Załatwiała co trzeba i migusiem do domku, sprawdzić, czy jest jej posłanko. 1 Quote
Nesiowata Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Dobrej soboty dzielny i pracowity Czarnulku. Coraz więcej Ci przybywa prac do wykonania i jakoś dajesz sobie radę ze wszystkim. A domu zawsze warto pilnować. 1 Quote
Elisabeta Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 12 godzin temu, Olena84 napisał: ... z drugiej strony w Radysach już byłby uśpiony a na pewno nikt by go tam nie wypatrzył Dlatego najważniejsze, że Grześ jest tu z nami. Bezpieczny. Do momentu, gdy Dom go znajdzie... Dobrej soboty dla Wszystkich stąd. 3 Quote
Nesiowata Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Witaj Czarnulku w kolejną niedzielę. Może będzie dla Ciebie łaskawsza niż dotychczasowe. Oby tak się stało. 1 Quote
Olena84 Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 Ja wczoraj miałam jakiś kiepski dzień, miałam pierwsze w tym roku spotkanie z kleszczem, oby ostatnie, na szczęście nie wbił sie ani we mnie ani w psiaki. A też wczoraj jak jechałam to przy lesie przy drodze siedział psiak, ewidentnie wyrzucony bo jak do niego zawróciłam po chwili to szedł przy jezdni z przetrącony łapą ale kręcił się koło tego miejsca co go zobaczyłam i potem jak uciekł w las to znowu wrócił. Wezwałam policję powiedzieli że już byli bo inny pan ich wzywał ale psa nie udaje sie złapać:(. mnie też się nie udało, jedyne co mogłam zrobić to zostawiłam jedzenie. Quote
elik Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Biedny psiaczek :( A czy możesz tam wrócić z kilkoma osobami ? Może uda się Wam złapać psiaka. Zawiadom też jakąś fundację działającą w tamtym rejonie. Quote
Tyśka) Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Pomysł z fundacją baaardzo dobry - być może dysponują sprzętem... i udałoby się pomóc... 1 Quote
Recommended Posts