Olena84 Posted May 13, 2018 Author Posted May 13, 2018 Z bazarków uzbierało się dla Grzesia 54,40zł 1 Quote
Nesiowata Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Witaj Grzesiu - zaczynamy nowy tydzień. Oby szczęśliwszy dla Ciebie. Może w końcu pokaże się Twój osobisty domek? 1 Quote
Elisabeta Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 I ja się witam u Grzesia. Spokojnego poniedziałku. 1 Quote
Nadziejka Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Czarnuszku Grzesinku czaruje dla Ciebie kramik malusi bedzie czynny jutro 1 Quote
Olena84 Posted May 14, 2018 Author Posted May 14, 2018 3 minuty temu, Nadziejka napisał: Czarnuszku Grzesinku czaruje dla Ciebie kramik malusi bedzie czynny jutro Ewo brak mi słow! Dziekuję!!! Quote
Olena84 Posted May 14, 2018 Author Posted May 14, 2018 Dziś byłam u Grzesia. Poszliśmy na godzinny spacer, w zasadzie niosłam Grzesia troszkę, bo on trzy kroczki i koniec, i trzy kroczki i zapieranie, więc głównie potem leżał na trawce i gadaliśmy o życiu i pogodzie - w zasadzie to ja mówiłam noi musiałam z nim poważnie porozmawiać. Wyobraźcie sobie, że Grześ bez krępacji działa na dwa fronty. Owszem kocha Wiki i z nią dzieli łoże czyli ponton, ale wczoraj jak zobaczył blond sunie to hmm jak to napisać no zabrał się do roboty.. wstyd było mi za Grzesia, ale w zasadzie też pomyślałam - niech ma! 3 Quote
Nadziejka Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Olenko ale sie usmialam hoho cudnie przecudnie piszesz o pogaduszkach z Grzesnkiem Quote
Elisabeta Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Nie wierzę, że Grześ jest taki niestały w uczuciach... Quote
Olena84 Posted May 14, 2018 Author Posted May 14, 2018 9 minut temu, Nadziejka napisał: Olenko ale sie usmialam hoho cudnie przecudnie piszesz o pogaduszkach z Grzesnkiem co tu robić, nie ma hasania po trawce to rozmowy nam zostały 8 minut temu, Elisabeta napisał: Nie wierzę, że Grześ jest taki niestały w uczuciach... no nie myślalam że on taki:( Quote
agat21 Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Jak wiosna buchnie majem zew natury potrafi zwieść najporządniejszego nawet chłopa, nawet Grzesia ;)) 1 Quote
Nesiowata Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Niezły z Ciebie aparat Grzesiu. Ładnie to tak? A powinienes dawać przykład młoszieży! Lowelas zrobił się z Ciebie całym pyskiem! I jeszcze każesz się nosić na rękach?Dobrze chociaż, że ptrafisz słuchać co inni mają do powiedzenia. Tyle, że nic sobie z tego nie robisz. Dobrego dnia dla wszystkich. 1 Quote
Elisabeta Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Ostro, Nesiowata, ale wyjdzie to na dobre naszemu Grzesiowi. Miłego dnia. 1 Quote
Radek Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Dobrze chociaż, że ptrafisz słuchać co inni mają do powiedzenia. Umiejętność słuchania też jest ważna:) 1 Quote
Olena84 Posted May 15, 2018 Author Posted May 15, 2018 O nie, znowu ona! Załamka! Gdzie tu zwiać? O nie, zaczyna prawić morały, że nie można z innymi suczkami:( Sama zobacz jaki jestem przystojny, nie dziwota że się nie oparła! Zapozuję ładnie to szybciej pójdzie - kanapa czeka 2 Quote
Olena84 Posted May 15, 2018 Author Posted May 15, 2018 Dalej gada, teraz o pogodzie - czy jak odwrócę głowę pomyśli by dać mi spokój? Nic to nie dało... kompletny dramat:( To chyba potrwa - położę się Czasem jak zapomnę jestem wesoły Grześ! Ładny mam profil też! 3 Quote
Nesiowata Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Fajne zdjęcia - Grześ potrafi pozować (jak chce). Quote
Olena84 Posted May 15, 2018 Author Posted May 15, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Fajne zdjęcia - Grześ potrafi pozować (jak chce). Pozować umie, aparat mam spowolniony:( 2 godziny temu, Radek napisał: Nie ma to jak popatrzeć na Grzesia:) Cieszę się że się podoba Quote
Tyśka) Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Warto było zajrzeć na wątek: widzę w Grzesiu ogromne postępy :) Podmieniam zdjęcia w OLX. 1 Quote
Nadziejka Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Olasku Olenieczkuuu noc poprostu przeprzeprzecudny malentasiu jest nasz Grzegorzus przeuroczy maluni podrywaczusi ...hihi pozdrawiam smoka czarnego i raduje ze bylas u niego bardzo mocno sciskuniam za wszytko Quote
Elisabeta Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Jesteś piękny, Grzesiu. Bardzo ładne zdjęcia, bo Grzesio chciał pozować i chyba pani Fotograf coraz lepsza w swoim fachu. I nawet lajków mi z rana nie zabrakło... Dobrego dnia. Quote
Olena84 Posted May 16, 2018 Author Posted May 16, 2018 14 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Warto było zajrzeć na wątek: widzę w Grzesiu ogromne postępy :) Podmieniam zdjęcia w OLX. Dziękujemy za ogłoszenia! 11 godzin temu, Nadziejka napisał: Olasku Olenieczkuuu noc poprostu przeprzeprzecudny malentasiu jest nasz Grzegorzus przeuroczy maluni podrywaczusi ...hihi pozdrawiam smoka czarnego i raduje ze bylas u niego bardzo mocno sciskuniam za wszytko To prawda słodki i cudny, tylko szkoda że z ogłoszeń cisza:( 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Jesteś piękny, Grzesiu. Bardzo ładne zdjęcia, bo Grzesio chciał pozować i chyba pani Fotograf coraz lepsza w swoim fachu. I nawet lajków mi z rana nie zabrakło... Dobrego dnia. Starałam się;D Quote
Nesiowata Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Witaj Grzesiu późniejszą porą. Dziś zawiodla mnie technika. 1 Quote
Recommended Posts